Kaj morate vedeti o glavnem Dota 2 turnirju?

Dota 2 turnirji postajajo vedno bolj zanimivi in ​​razburljivi. Vedno več ljudi po vsem svetu gledajo cyberportove, ekipe, ki igrajo na turnirjih, pa postajajo vse več medijskih igralcev. Najbližji večji turnir je Dota 2 - The International 2018. Tema letošnjega turnirja je bila zemeljska podzemlja. Zaradi tega Valve še naprej razkriva gospodar svojega vesolja. Zelo je možno, da bomo lahko videli naslednjo kampanjo, ki bo nadaljevanje lanskega leta ali pa bo popolnoma nova. Tema prihodnjega TI8 je bila napovedana precej prej, kot je bil izdan Battle Pass zaradi dejstva, da podjetje lansira odprti natečaj za posodobljeno skrinjico, ki bo namenjena prvenstvu.

Kdaj bo potekal turnir Dota 2?

Doigravanje se bo odvijalo od 20. do 25. avgusta v Rogers Areni, kjer je bila domača ekipa NHC Vancouver Kenakes. Ta stadion sprejme do 19.000 gledalcev. Vstopnice za turnir so se začele 23. marca. Obstaja več vrst vstopnic: prvih treh dni tekmovanja, pa tudi zadnjih dveh. Če nimate možnosti, da kupite vozovnico in odidete v Kanado, lahko vedno uživate v prenosih tega dogodka v živo, ki se bodo zagotovo pojavili na različnih platformah, kot sta Twitch in še več.


Spomnimo se, da je bil prvi turnir TI v Kölnu v Nemčiji, po katerem so bila vsa ostala prvenstva izključno v Seattlu. Letos so se organizatorji odločili, da bodo gostili turnir v Kanadi.

Battle Pass tonovi TI8

Kot vedno, je bilo pred Dunajem 2 objavljeno "Battle pass", namenjeno prihajajočemu turnirju. To je digitalni vodnik, ki vam omogoča, da prejmete nagrade in dosežke v igri, ter se zavedate vseh ekip, ki sodelujejo v TI8. Sale of Battle Pass vpliva na velikost nagradnega sklada prihajajočega turnirja. Prvotnemu znesku se doda 25% vsake prodane vozovnice. Lani je na primer velikost nagradnega sklada znašala 247 milijonov dolarjev.

Sorodne publikacije