Samsung 42 palčni televizorji - funkcije in modeli

Samsung televizorji z diagonalo 40 palcev so namenjeni za namestitev v prostorne sobe. Pogosto takšne naprave kupujejo restavracije, supermarkete ali velika podjetja, da spremenijo prosti čas svojih obiskovalcev. Čeprav je včasih takšno napravo mogoče videti doma. Pri nameščanju televizorjev z veliko velikostjo zaslona je morda glavna zahteva, da je dovolj oddaljena od gledalca. Vsak si ne more privoščiti takega nakupa. Vendar pa so srečni lastniki televizorja Samsung s 42-palčnim zaslonom navadno navdušeni nad kakovostjo slike in zvoka.

Specifikacije

Zavedajoč se specifičnih parametrov televizorja Samsung (42 palcev), ste lahko popolnoma prepričani v podprto 4K ali Full HD razmerje. V zadnjih nekaj letih so ti novi modeli z navidezno resničnostjo postali dostopni širokemu krogu potrošnikov za domačo uporabo. Zaradi povečane velikosti matrike, je gledalec popolnoma potopljen v vrtinec na akcijskem zaslonu in z dvojnim povečanjem števila slikovnih pik lahko vidimo še več. Poleg tega 42-palčni Samsung TV ponuja vrsto funkcij, ki so na voljo drugim pametnim napravam danes.


Med zgoraj navedenimi značilnostmi in zmožnostmi so napredne in edinstvene zmožnosti dostopa do interneta, sistema za brisanje slik in funkcije snemanja oddajnih programov. Žična povezava trenutno ni potrebna -Povezava Wi-Fi je podprta.

Glavne značilnosti

Samsungovi 42-palčni plazma televizorji so ustvarjeni z uporabo najsodobnejših inovativnih tehnologij, ki izboljšajo kakovost slike:
 • prisotnost nadzora gibov in 3D-način.
 • 4K in Full HD ločljivost;
 • podrobno opisovanje slike;
 • izboljšana jasnost slike;
 • niz pametnih funkcij;
 • internetna povezava;
 • priljubljeni priključki na ohišju.
  Led Samsung 42-palčni televizor
  Uporaba najnovejše tehnologije za razširitev obsega prenosa barv v modelu Samsung UE-42F5300 je bistveno izboljšala kakovost slike in celo prenos najmanjših podrobnosti. Verjetno gledate široko paleto barv, ki je prikazana na zaslonu s tehnologijo Wide Color Enhancer.


  Vgrajen zmogljiv dvojedrni procesor Dual Core podpira večopravilnost in hitro obdelavo slik. To vam omogoča, da delate z eno aplikacijo in prenesete hkrati drugo. Poleg tega lahko hitro brskate po spletu, ne da bi prekinili igro ali prešli na drug kanal s funkcijo Zadnja zgodovina. S funkcijo Allshare lahko televizor povežete z različnimi združljivimi napravami in prenesete fotografije, videe ali glasbo iz pametnega telefona, prenosnega računalnika, tabličnega računalnika ali fotoaparata ali videokamere na zaslon. Storitev Smart Hub ustvarja popolnoma fantastično okolje za vašo zabavo. Na voljo je toliko iger, videoposnetkov, aplikacij in glasbe, da vam nikoli ne bo dolgčas.
  U.Samsung 42 palčni televizijski dizajn uspešno združuje ozek okvir in svetlo, veličastno ploščo, ki bo okrasila vsako notranjost.

  TV Samsung MU6100

  Zahvaljujoč štirikratnemu povečanju ločljivosti UHD, si lahko slike na zaslonu tega TV modela ogledate v najmanjših podrobnostih. Zaradi naravne svetlosti in barve je slika videti boljša.
  Tehnologija Eclipse prekine zaslon, da optimizira barvo in ostrino za več blokov, kar zagotavlja odličen kontrast. Elegantno sijajno telo izgleda dobro v vsakem prostoru. Univerzalni daljinski upravljalnik vam bo pomagal upravljati vse zunanje naprave, priključene na televizor. Funkcija glasovnega nadzora vam ne bo omogočala ročnega preklapljanja kanalov.
  S funkcijo pametnega pogleda lahko vsaka mobilna naprava, priključena na televizor, prikaže vsebino na velikem zaslonu.

  Izhodi

  V različnem številu drugih dimenzijskih modelov je Samsung 42-palčni televizor napredna, sodobna večpredstavnostna naprava z različnimi funkcijami. Proizvajalec je naredil veliko dela za izboljšanje kakovosti slike na vseh stopnjah refleksije. To je filtriranje hrupa in sistem za čiščenje signala ter izboljšane podrobnosti. Kot rezultat, imamo popolno pametno napravo, ki izvaja večino standardnih potrošniških nastavitev in zagotavlja odlično kakovost vsebine.
 • Sorodne publikacije