Samsung LED televizorji: Pregled najboljših modelov, funkcij, pregledov

Izberite dober televizor za dom - naloga ni lahka. Trg je poln različnih možnosti različnih proizvajalcev in vsakdo skuša pritegniti pozornost kupca s čudovitimi slogani, na primer 4K ločljivostjo, ukrivljenim zaslonom, vgrajenim fotoaparatom, dostopom do interneta itd. dokazana blagovna znamka, kot je Samsung. LED televizorji tega proizvajalca so že dolgo testirani in so med najboljšimi na trgu. V današnjem pregledu bomo govorili o nekaterih najboljših modelih, ki jih lahko varno vzamete.

Samsung UE22H5600

Prvi model, o katerem bomo razpravljali, je Samsung UE22H5600 LED TV. Pri tem televizorju je treba opozoriti iz več razlogov. Prvi je dostopna cena. Drugi je odlične lastnosti. Tretja - kakovostne slike. Seveda obstajajo tudi drugi parametri, za katere si UE22H5600 zasluži pohvalo, vendar je vse v redu.


Vsebina paketa

Dostavljeno v televizijsko standardno škatlo, nekoliko večje od povprečne velikosti. Popoln komplet je povsem preprost: Samsung LED TV, navodila za uporabo, garancijski list, stojalo, adapter za anteno G-oblike, držalo žice, napajalni kabel, infrardeči podaljšek, daljinski upravljalnik, baterija in majhna vrečka. z zobci Pakirano vse zanesljivo in kakovostno z minimalnim tveganjem poškodb med prevozom.

Videz in značilnosti

Izgleda, da je TV precej privlačen.Praktično celotno prednjo površino posname velik zaslon z mat zaključkom. Stranske meje niso zelo velike, tako da ne hitijo v oči. Edina stvar, ki jo je treba postaviti v minus: material, iz katerega so izdelani okvirji, je sijaj. Kar se tiče lepote, vse izgleda dobro, vendar, kot vsi vemo, prstni odtisi ostanejo na sijaju in močno prahu.

Še en minus sprednje strani je dodaten pregleden okvir okrog glavnega okvira. Majhni so, vendar očitno zaman. Zadnja stran televizorja je že izdelana iz mat teksturirane plastike. Kakovosten je, prijeten na otip in izgleda zelo zanesljivo. Prav tako so vsi konektorji in vtičnice na zadnji strani. Na vrhu so 4 luknje pod stenskim nosilcem. Malo nižje, v reži v obliki črke G, so 2 HDMI, priključek RJ-45 za priključitev internetnega kabla, SCART priključek, optični avdio izhod, dva priključka za slušalke, priključek za antenski kabel in standardni avdio komplet. - in video izhodov. Na levi strani vdolbine v obliki črke G je tudi več vhodov: 2 USB, sestavljena reža, v kateri so kartice vstavljene skozi poseben modul.
Dokončuje vse priključke kabla na desni strani in levo krmilno palčko. Stojalo je enostavno sestaviti in na svoje mesto sedi zelo samozavestno. Edina stvar - višina je majhna, vendar je ni mogoče prilagoditi. Ta TV ima diagonalo 56 cm. Matrix je FullHD, tako da pri reševanju slike ni težav. Ko se prvič povežete, se nastavitev izvede samodejno, z minimalno udeležbo uporabnikov. TunerSprejem digitalnega signala je že vgrajen v televizor, tako da nakup dodatne naprave ni potreben. Poleg tega antene ne morete niti povezati, temveč uporabite izključne zmožnosti Smart TV, to je gledati vse preko interneta.
Na kakovost slike ni pritožb - slika je svetla, jasna, z bogatimi barvami in odličnim kontrastom. Koti gledanja televizorja so blizu maksimalne, tako navpično kot vodoravno. Tudi pri zvoku tu ni nobenih drugih problemov - govorniki so za sabo, zaradi česar je treba znatno povečati glasnost. Vendar je zvok čist, obsežen in seveda v stereo načinu. Specifikacije Samsung LED TV:
 • Tip televizorja - LCD.
 • Diagonala in ločljivost - 22 palcev, 1920 x 1080.
 • Tip osvetlitve ozadja - LED.
 • Frekvenca posodabljanja je 100 Hz.
 • Koti gledanja - 178 stopinj.
 • Podpora za Smart TV je tam.
 • Podpora standardom - PAL, NTSC, SECAM.
 • Podpora za digitalno radiodifuzijo - DVB-T, DVB-T2 DVB-C.
 • Stereo zvok - je.
 • Prostorski zvok - je.
 • Število govorcev - 2.
 • Moč - 6 W.
 • Mnenja

  Mnenja o televizorju Samsung UE22H5600 LED TV Samsung so zelo pozitivna. Uporabniki se odlikujejo po odlični kakovosti slike in enostavni uporabi ter pametni televiziji. Prav tako posebej omenili veliko nastavitev TV in, kar je najpomembneje, cena. Slabosti vključujejo le prisotnost preglednega dodatnega okvirja in lokacije zvočnikov, zaradi česar je potrebno povečati glasnost.

  Samsung UE43M5500AU

  Naprej zaSeznam - LED TV Samsung, model UE43M5500AU. Ta TV se razlikuje od prejšnjih ne samo design, ampak tudi bolj domišljijske funkcije, ki znatno povečala ceno. Kljub temu je model postal priljubljen.

  Izpolnitev

  UE43M5500AU se prodaja v standardni gosti škatli in je precej velika. Paket tukaj, na splošno, ni nič posebej drugačen od prejšnjega modela: Samsung LED TV, navodila za uporabo, garancijski list, stojalo, daljinski upravljalnik, nekaj baterij, pritrdilni vijaki, G-oblikovan adapter za anteno, napajalni kabel, 2 kabelska razdelilnika RCA priključki in CAM-modul za kompozitni konektor.

  Značilnosti in opis

  Zunaj TV izgleda precej zanimivo in moderno. Okviri okrog zaslona so tanki in nobene dodatne preglednosti ni, na srečo ne. Stojalo je enostavno pritrjeno in močno dopolnjuje videz modela. Kot je za stabilnost na "svoje noge", potem je vse v redu, brez pritožb. Na hrbtni strani so vsi glavni priključki in vhodi. Na sredini so 4 luknje za montažo na steno. Na desni strani je priključek pod omrežnim kablom. Na levi strani v majhni vdolbini so sestavljeni vsi drugi vmesniki: 2 USB, 3 HDMI, en vhod RJ-45 za omrežni kabel, 2 kombinirana vhoda za avdio in video, vtiči za satelitski kabel in konvencionalna antena ter optični avdio izhod. Dokonča vse priključke Common Interface za priključitev ustreznega modula. Nahaja se nekoliko desno in je prekrit s tovarniško nalepko.
  o tem, kako povezati televizor, verjetno ni vredno, saj je tukaj vse zelo preprosto. Najprej priključite anteno, nato avdio in video kable ter vklopite televizor. Vse nastavitve se izvajajo samodejno in ne zahtevajo veliko časa. Če želite uporabljati pametno televizijo, morate poskrbeti za internetno povezavo s kablom Wi-Fi ali LAN.
  Če govorimo o tem, kako deluje TV, potem je vse lepo. Velika diagonala vam omogoča, da uživate v visokokakovostnih slikah z največjo jasnostjo. Slika na zaslonu je svetla, nasičena, s pravilnim prenosom barv. Največji kot gledanja, tako da se slika ne bo spremenila, ko jo zavrnete. Par zvocnikov ustreza zvoku. Nahajajo se na spodnjem koncu, ki je veliko boljši od zadnjega položaja. Zvok je dober, jasen, glasnost je dostojna. Seveda, visokokakovostni avdio sistem ne bo nadomestil zvočnikov, ampak prvič ali tistim, ki se v bistvu ne spuščajo. Prav tako je treba omeniti nadzorno ploščo, ki ima ne samo majhne velikosti, ampak tudi minimalne gumbe. Na splošno je zelo primeren za uporabo. Obstaja glasovni vnos, veliko inteligentnih funkcij, itd. Značilnosti LED televizorja Samsung:
 • Tip televizorja - LCD.
 • Diagonala in ločljivost - 425 palcev, 1920 x 1080.
 • Tip osvetlitve ozadja - LED.
 • Frekvenca posodabljanja je 50 Hz.
 • Vidni koti - 178 stopinj.
 • Podpora Smart TV je tam.
 • Podpora standardom - PAL, NTSC, SECAM.
 • Podpora za digitalno radiodifuzijo - DVB-T, DVB-T2 DVB-C.
 • Stereo zvok - obstaja.
 • Prostorski zvok je.
 • Število zvočnikov - 2.
 • Moč - 20 W.
 • Uporabniški pregledi

  Pregledi tega modela kažejo, da UE43M5500AU TV nima skoraj nobenih resnih pomanjkljivosti, razen za malo počasnega Smart TV. Na drugi strani uporabniki nimajo nobenih pritožb, nasprotno, močno pohvalijo kakovost slike, veliko diagonalo in čisti zvok.

  Samsung T32E310EX

  Še ena odlična TV z 32-palčno diagonalo - Samsung T32E310EX. To je še en predstavnik proračuna segmenta, vendar kljub svojim stroškom, model ima dobro funkcionalnost, odlično kakovost slike in privlačno obliko.

  Model vsebine paketa

  Televizor je dobavljen v običajni kartonski škatli, ki je naslikana v tradicionalnih barvah podjetja. Paket je tukaj precej preprost, zato čakanja na nekaj posebnega ni vredno. Torej, v škatli so LED TV Samsung 32 "T32E310EX, stojalo, komplet navodil, garancijski list, dodatni uporabniški priročnik, omrežni kabel, daljinski upravljalnik, dve bateriji, komplet parov vijakov za stojalo, kovinski deli stenskega nosilca in vreča

  Videz modela in njegove značilnosti

  Zasnova televizorja je izvedena v sodobnem slogu, na prejšnjih dveh televizorjih pa je T32E310E opremljen z dvojnim nastavkom za pritrditev vpenjala, takoj pa je treba opozoriti, da je nosilec kovinski, vendar ne daje posebnega zaupanja. X ni videti ničesar drugega: drugo stojalo, tanki okvirji, nekoliko večje velikosti, itd., Stvari, ki se nanaša na stojalo.Prepričan je, vendar stabilnost ne zagotavlja dovolj. Televizija seveda ne pade, ampak v nekaterih primerih se ziba. Vsi konektorji se nahajajo na zadnji strani. Bližje desno je priključek za omrežni kabel. V notranjosti so odprtine pod stenskim nosilcem. Na levi je skupina avdio in video priključkov, vhod za slušalke, optični avdio vhod in SCART priključek. Na voljo sta 2 priključka HDMI, USB, skupni vmesnik za module CAM in vtič za anteno. No, konča se z vso majhno ročico ročnega krmiljenja, ki se nahaja v spodnjem levem kotu. Če govorite o tem, kako priključiti TV, potem je še vedno lažje kot prejšnji model - samo priključite antenski kabel. Nastavitev je hitra v samodejnem načinu, ko je prvič vklopljena. Na kakovost slike na zaslonu ni pritožb. Slika se prenaša jasno, s pravilnim prenosom barv. Svetlost in kontrast sta dobra, koti gledanja so maksimirani. Edina stvar, ki nekoliko uniči splošno sliko, je hitrost osveževanja. Za diagonalo 32 palcev je 50 Hz premajhna in v nekaterih dinamičnih prizorih se lahko pojavi tako imenovani glavnik. Način "Sport" nekoliko izboljša stanje, v katerem se povečuje pogostost okrevanja, vendar se na splošno malo spreminja.
  Na žalost, slavnega in priljubljenega od mnogih načinov Smart TV ni, zato je treba pri izbiri tega upoštevati. Tudi pritožb ni. Par zvočnikov zagotavlja čist in visokokakovosten zvok v stereu. Značilnosti televizorja:
 • Tip televizorja - LCD.
 • diagonala in ločljivost sta 32 palcev (315), 1920 x 1080.
 • Tip osvetlitve ozadja - LED.
 • Frekvenca posodabljanja je 50 Hz.
 • Koti gledanja - 178 stopinj.
 • Podpora za Smart TV - št.
 • Podpora standardom - PAL, NTSC, SECAM.
 • Podpora za digitalno radiodifuzijo - DVB-T, DVB-T2 DVB-C.
 • Stereo zvok je tam.
 • Prostorski zvok je.
 • Število govorcev - 2.
 • Moč - 20 W.
 • Pregled modelov

  Pregledi tega modela kažejo, da je T32E310EX zelo dober televizor, ki ima odlično kakovost slike in dobre rezultate. Na žalost se to ni zgodilo brez pomanjkljivosti. Prva ni zelo dobro stabilno stojalo. Drugi - stenski nosilec ni zelo srečen. Tretji - daljinski upravljalnik nima zelo dobre ergonomije in ko je uporabljen, se prikaže upočasnitev. Nazadnje ni Smart TV.

  Samsung UE40MU6100U

  Zaključuje današnji pregled televizorja Samsung UE40MU6100U. Od vseh predstavljenih danes je ta model morda najmočnejši v smislu tehnologije. Poleg tega ima velik zaslon, 4K ločljivost in presenečenje je povsem sprejemljivo.

  Komplet modela

  Model se prodaja v precej veliki škatli iz gostega kartona. Embalaža sama po sebi ni nič posebnega, zato ni smiselna. Paket ni bogat, še bolj tipičen. V notranjosti, uporabnik bo našel navodila, garancijski list, Samsung TV serije Flat Smart TV UE40MU6100U, daljinski upravljalnik, stojalo, baterije dodaljinski upravljalnik, 2 kabelska razdelilnika z avdio in video priključki, adapter v obliki črke G za priključitev antene, omrežni kabel, CAM-modul in vrečko s pritrdilnimi vijaki.

  Značilnosti in opis modela

  TV izgleda zelo kul in, kar je najpomembnejše, moderno, kar mu bo omogočilo, da se prilega popolnoma v vsako notranjost. Okviri okoli zaslona so dovolj tanki, vendar reči, da seveda niso nemogoči. Čeprav po drugi strani, če ne bi bilo okvirov, bi to znatno povečalo končne stroške. Morali bi takoj povedati o stojnici, da se v prihodnosti ne bi vrnili k njej. Lahko ga pritrdite s pomočjo priloženih kablov. Stabilnost je zelo dobra, televizor se ne trese in ne trepeta, zato ne morete skrbeti za nič. Na zadnji strani modela, po tradiciji, so vsi glavni priključki za povezavo. Obstajata dva USB-vhoda, en optični avdio izhod, tri polne HDMI priključka, omrežni priključek RJ-45, dva avdio /video priključka 35 in seveda priključek za satelitski krožnik in navaden antenski vtič. Rahlo v desno, z nalepko-škrbin, skrije skupni vmesnik za povezovanje kartic preko posebnega modula. Poleg tega je že znana ročna krmilna ročica in priključek omrežnega kabla, ki je bližje levemu robu. Povezava televizorja ne traja veliko časa in ne povzroča težav. Načelo je enako kot v prejšnjih modelih. Začetna nastavitev in iskanje vseh razpoložljivih kanalov se izvede takoj po prvi aktivaciji v samodejnem načinu.
  Seveda obstajajoSmart tv Omogoča vam ogled vseh razpoložljivih kanalov prek interneta v visoki ločljivosti. Poleg tega lahko uporabnik brskate po internetu, gledate video posnetke in še veliko več. Kakovost slike je težko držati. Barvni prenos je na ustrezni ravni, s kontrastom problemov pa tudi ne pride, še posebej, ker ima TV dinamično kontrastno funkcijo. Največji koti gledanja, ki vam omogočajo, da uživate v odlični, gladki in jasni sliki pod katerimkoli kotom. Na kratko, na kratko, slika v formatu UltraHD (4K) je velikosti 102 cm, ki izgleda preprosto elegantno. Edina pomanjkljivost, ki jo je mogoče zapisati na sliko, je nizka frekvenca posodabljanja 50 Hz. Nekaj ​​podobnega je na prejšnjem televizorju, vendar pa je za razliko od načina "Sport", ki nekoliko izboljša situacijo, funkcija gibanja. Njegova glavna naloga je povečati jasnost gibanja gibanja s povečanjem frekvenčne nadgradnje na 100 Hz. Tako se napaka v 50 Hz lahko šteje za nepomembno. Kar se tiče nadzorne plošče, je tu praktično enako kot na drugi televiziji iz današnjega pregleda. Gumbi imajo najmanj to, obstaja glasovni nadzor, pametni gumbi itd. Na splošno nič posebnega. Značilnosti Samsung LCD TV:
 • Tip televizorja - LCD.
 • Diagonala in ločljivost - 40 palcev, 3480х2160.
 • Tip osvetlitve ozadja - LED.
 • Frekvenca posodabljanja je 50 Hz.
 • Vidni koti so 178 stopinj.
 • Podpora Smart TV je na voljo.
 • Podpora standardom - PAL, NTSC, SECAM.
 • Podpora za digitalno radiodifuzijo - DVB-T, DVB-T2 DVB-C, DVB-S, DVB-S2.
 • Stereo zvok je tam.
 • Prostorski zvok - obstaja.
 • Število govorcev - 2.
 • Moč - 20 W.
 • TV pregledi

  Ocene uporabnikov o Ultra HD LED televizorju Samsung UE40MU6100U, pozitivno. Lastniki opozarjajo na zelo jasno in živo sliko, čisti prostorski zvok, Smart TV, velik zaslon in precej ugodno ceno. V modelu ni posebnih slabosti, le da se bo daljinski upravljalnik moral uporabiti, vendar to ni kritično.

  Sorodne publikacije