Kako slediti paketni pošti Rusije? Sledenje poštnih pošiljk

Mesto Rusije je državna organizacija, na katero ljudje pogosto trdijo. Obstaja več razlogov, zakaj se ne odzivajo dobro. Prvič, načela njegovega dela so razumljiva vsem, ker so zapletena, in drugič, poštna služba Rusije pušča veliko možnosti za željo, ker na žalost niso najbolj prijazni in občutljivi delavci, in tretjič, parcele so pogosto izgubljene, ugotovljene. preprosto so nerealne. Seveda, ne moremo učiti osebja, da bi skrbelo za naše stranke, vendar nam je povsem mogoče povedati, kako slediti parceli pri pošti Rusije.


Izračun stroškov parcele in časa njihovega bivanja na način

Najlažji način in najpogosteje uporabljen s problemom, kako slediti paketov Pošte Rusije - je opazovati ga na uradni strani. Na njem lahko ne samo spremljate gibanje paketov, ampak tudi izračunavate stroške dostave, kot tudi vidite, kaj bo potrebno pri pošiljanju.
Za izračun cene parcele se morate obrniti na povezavo https://www.pochta.ru/parcels. Nato se vse opravi v naslednjem zaporedju: 1. Navedite mesto, iz katerega je načrtovano pošiljanje pošiljke. 2. Vstavite mesto in po potrebi državo, v kateri je pošiljka poslana. 3. Izberite način dostave. Skupaj 3: normalno, pospešeno in kurirsko. Stroški teh storitev so različni. 4. Po potrebi izberite dodatno storitev:
 • obvestilo o dostavi. To pomeni, da bo paket poslan osebnonaslovnika pod potrdilom. Podpis je poslal pošiljatelju sporočilo.
 • Določite lahko, da je paket s vrednotenjem. Nato zavarovanje plača pošiljatelj. In če parcela ni več, bo prišla v neustrezni obliki, če se ji kaj zgodi, potem bo Pošta Rusije v celoti ali delno vrnila denar.
 • Opis priloge vam omogoča, da imate varnostno kopijo v obliki potrjene potrditve o tem, kaj se nahaja v paketu. V dokumentu bo tudi naveden datum odhoda. Opis priloge preveri uslužbenec pošte, izda pa tudi potrjeno potrditev.
 • Naknadno plačilo je storitev, pri kateri bo naslovnik moral plačati stroške naložbe s poštno provizijo za prenos sredstev.
 • Pri pošiljanju krhkih ali dragocenih predmetov je smiselno dodati "previdno" oznako.
 • 5. Sedaj morate določiti destinacijo.


  6. Zadnja ugotovitev je teža parcele. Na koncu morate klikniti na gumb "Začni izračun". In v nekaj sekundah se datum prihoda tovora na mesto in stroški dostave izračunajo ob upoštevanju vseh želja. Zdaj lahko vključite pošiljanje na pošto in začetek sledenja, preverjanje s podatki.

  Kako spremljati poštni predal Rusije s številko prek mobilne aplikacije?

  Ljudem je všeč možnost sledenja parcele prek aplikacije na pametnem telefonu, ker je primerna. Kako spremljati pošto po pošti prek mobilne aplikacije? Obvezno:
 • Prenesite ePN Cashback na pametni telefon.
 • Prijavite se tam in poznejeprijavite se lahko z vnosom uporabniškega imena in gesla.
 • Izberite trgovino za nakup.
 • Naročite.
 • Na žalost vam ta aplikacija omogoča sledenje samo internetnim nakupom, vendar vam omogoča, da v mnogih spletnih trgovinah dobite popuste.

  Kako slediti parceli po številu?

  Preko interneta je mogoče slediti paketom iz spletnih trgovin in navadnih. Če želite slediti nakupom iz drugih držav, lahko uporabite www.gsconto.com pakete virov ali sledi v trgovinah AliExpress ali Tmart.
  Obstaja več lokacij:
 • moyaposylka.ru;
 • Track24.ru;
 • Print-post.com.
 • Kako slediti poštnemu predalu Rusije po številu? Za to spletna mesta ponujajo vnos kode. To je 13-mestno število, če paket ni samo v Rusiji, in 14-mestno, če je poslan samo na ozemlju Rusije. Številka je navedena na čeku, ki je bil izdan na pošti. Spletna stran "Moja parcela" lahko spremlja odhod ne samo Mail of Russia.

  Spremljanje pošiljk po pošti

  Mehanizem sledenja parcel se ne spreminja zaradi pošte, na katero je bila poslana. Na primer, moyaposylka.ru sledi vsem pošiljanjem z alfanumerično kodo, ki je navedena na čeku. Kako slediti pošiljanju pošte v Rusijo? Vnesti ga morate v vrstico za sledenje na glavni strani spletnega mesta in klikniti na gumb "Track". "Moj paket" ima dostop do poštnih uradov Rusije in ZDA, Kitajske in evropskih držav. Poleg poštne pošte Rusije je na seznamu "strank" spletne strani: EMS, CDEK, SPSR Express, SF Express, "Poslovne linije" itd.o odhodu se dnevno posodablja večkrat.

  Dodatne značilnosti pri sledenju paketov

  Da bi ugotovili lokacijo parcele, vam ni treba niti registrirati na mestu. Če pa želite dobiti dodatne funkcije, se morate registrirati. Te značilnosti vključujejo:
 • Obvestilo o potovanju po paketih prek SMS-a in pošiljanju e-pošte.
 • Shranjevanje alfanumerične kode do odhoda.
 • Sledenje več paketov hkrati.
 • Statistika faz prehoda.
 • Sposobnost sledenja parcele s strani prejemnika z vnosom svojega elektronskega naslova.
 • "Moja pošiljka" je zelo dobra storitev za sledenje vseh predmetov z največjim udobjem za uporabnike. Toda tudi tukaj ni mogoče slediti parceli Pošte Rusije za priimek. Ta možnost je bila odstranjena zaradi velikega števila ujemanj. Zato morate uporabiti številko. Kako slediti ruskemu poštnemu paketu s čekom, ki vsebuje zahtevano številko, že veste.

  Odnos z rusko pošto za reševanje problemov

  Pustite pritožbo in morda pohvale na spletni strani ali pišite na elektronski naslov ruske poštne službe (vse koordinate so na voljo na spletnem mestu). Druge informacije so na voljo na telefonskih številkah službe za pomoč uporabnikom, prav tako pa je vredno vprašati, ali ni pomagal nasvet o tem, kako slediti pošiljki s strani Pošte Rusije.
  Da bi se zaščitili pred težavami, morate vedeti in se držati večpravila Za pisma uporabite vnaprej kupljene kuverte in žige, jih pošljite preko poštnega predala na pošti v Rusiji. Pošiljanje paketov ne prevelikih stvari, kot so knjige, revije, itd. Parcele je bolje poslati v prvi razred, plačati malo več kot jih potem iskati v prostranstvu velike domovine. Načine za sledenje mestu Rusije na progi, že veste. Če boste sledili tem priporočilom, bodo morda zahtevki za poštno pošiljko Rusije malo manjši.

  Sorodne publikacije