Platforme za dva na osebnem računalniku: najboljši projekti

Igre platforme za dva na osebnem računalniku so priljubljene z zabavo in gosto interakcijo med igralci. Takšni projekti se v industriji pojavljajo redko, vendar je treba omeniti nekaj izjemnih mojstrovin. To je tisto, ki je posvečeno temu materialu.

Satira na čelu vogala

Med platformami za dva na PC-ju so prva mesta na lestvici projekt, ki se imenuje Shank 2. Razvijalci so se osredotočili na igranje, ki vključuje čiščenje ravni od nasprotnikov. Znaki dobijo velik arzenal orožja - od hladnih instrumentov v obliki ostrenja do eksplozivnih rudnikov. Mehanizem za zaklepanje je bil odstranjen in zamenjal ga je izogib. V primerjavi s prvim delom je bila vizualna komponenta izboljšana. Sovražniki imajo zadostno raven inteligence, zato njihovo uničenje vključuje usklajeno skupinsko delo. Zgodba je mešanica satirov z nasprotovanjem organom pregona, gangsterji anarhije. Obstajajo kraji za maščevanje in veliko črnega humorja.


Edinstvena zgodba

Platformerji za dva na osebnem računalniku lahko zagotovijo nepozabno igro in čustveno doživetje. To potrjuje projekt, imenovan Never Alone. Neverjetna pustolovščina, ustvarjena na podlagi mitov avtohtonih prebivalcev Aljaske. Izhaja iz dejstva, da zasnežena regija trpi zaradi nenehnih močnih sunkov vetra. Ne bodo se končale, zato je rešiti problem, ki ga sprejme deklica. Njena pot se začne neuspešno, ker se je velik medved odločil, da bo heroin naredil za svoj plen. VZadnji trenutek, ko je rešena, je metala izjemno lisico. Ta modra žival postane pravi spremljevalec prihodnjih dogodivščin. Zgodba je impresivna, neverjetna in povzroča veliko čustev. Igranje je povezano z interakcijo dveh znakov. To je bolj ugodno za potopitev v ozračje. Zato si ta projekt zasluži veliko pohval med dvema platformama za PC. Grafika je izdelana v modrikastih tonih, vendar stilistika jasno poudarja mrazno vreme v regiji. Velik plus je raznolikost ugank v igri, tako kompleksna in zanimiva.


Zgodba nenavadnega pripovedovalca

Med platformerji za dva na računalniku včasih obstajajo pravi diamanti, ki jih želite prenesti še nekajkrat. Ta igra je jama. V prevodu "The Cave". Razvijalci so izvedli igro v zanimivem duhovitem slogu, ki se ne prilega. Bistvo zgodbe je, da sedem tipičnih, stereotipnih likov čakajo na čakalno vrsto na vhodu v jamo. Predstavlja čarobni labirint, potem ko gre mimo, lahko spoznate možnosti preteklosti in prihodnosti. Oseba bo spoznala sebe, in ta lokacija se kliče k sebi. Na začetku igre igralci izberejo tri znake, vsak z edinstvenimi veščinami. Uporabljajo se na lokacijah, posvečenih življenju junakov. Med prehodom ozemlje jame oblikujejo izbrani liki, obstajajo pa tudi skupni prostori za vse. Igra je popolnoma prilagojena nalogam interesnih uporabnikov. Zanimive uganke z odličnim zajemom krme za deset ur.

Dolg junakov

Platformna platforma na osebnem računalniku o herojih, ki jih redko preseneti zanimiva zaplet. V Trine 2 tudi ne sija z fenomenalnimi zasukami in zanimivimi trenutki. Zgodovina pripoveduje, kako aristokracija "Triune" ponovno poziva junake, da se zavzamejo za pravljično kraljestvo. Zaradi konflikta med sestrama Isabel in Rosabel. Drugo dekle je prikrilo žalitev dejstvu, da bo prestol dobil svoje sorodnike. Svojo sestro je lahko potopila v večni spanec, toda želeni obup ni uspel. V dežele države so zajeli gobline. Heroje jih je treba osvoboditi in rešiti kraljestvo Isabel. Igranje vključuje upravljanje treh junakov s sposobnostjo spreminjanja znakov. Vsakdo ima edinstvene sposobnosti. Na primer, čarovnik ustvari posebne bloke. Nekatere uganke so izziv in spodbujajo igralce k dolgoročnemu razmišljanju. Ločeno pa je treba poudariti svetel vizualni slog. Pogosto parodija del fantazijskih žanrov pogosto povzroči nasmeh.

Predstavnik slavnega vesolja

Zadnji vreden kandidat za mesto v razvrstitvi najboljših platformerskih iger na PC-ju za dva - Sveto Citadelo. Projekt je del slavnega vesolja igranja vlog, ki je bil priljubljen že na začetku stoletja. Zgodba pripoveduje o grožnji za Ankar. Prihaja iz lorda Zaina, ki želi zasužniti vso zemljo. Svojo moč širi skozi ogromno vojsko orkov, opremljenih z različnimi modifikacijami. Heroji so standardizirani v razrede, uporabljajo svoje orožje in imajo zanimive sposobnosti. Zaradi tega je igra bolj raznolika. Razvijalciizvedli zadrugo na enem zaslonu z možnostjo povezovanja treh ljudi. Udeleženci se lahko kadarkoli prijavijo v eno igro. Prednost projekta je vizualna zasnova z nizko poligonalnimi grafikami.

Sorodne publikacije