Moderator Aura "Korozivno izmetanje" v WARFRAME

"Varfreyme" ločeni nišo zasedli modifikatorji, ki imajo sposobnost, da izboljša nekatere značilnosti obeh Varfreyma in povečati učinkovitost različnih vrst orožja. Lahko rečemo, da poiščete in nadgraditi modifikatorjev - je velik korak v razvoju značaja. To je posledica dejstva, da jih je raven orožja vreden Varfreymov omejena na 30 in je v lasti mods izboljšanje na vseh ravneh. Pridobivanje modifikatorji je pomembna naloga za igralce, ki jih je tako veliko. Ampak ne vsak mod koristno za nekatere temo, zato potrebujejo igralci pojavi v potrebnimi modifikatorjev.

"jedka sproščanje"

modifikator-avro, ki zmanjšuje oklep nasprotnike nalog. Pogosto se uporablja za obrambne misije in načine preživetja эkypyruya dane vsem udeležencem.
 • Učinki. Zmanjšuje oklep nasprotnike do 30%. Povzel z rezultati drugih članov skupine. Če se to ekipiruyut 4 igralca načini najvišja uvrstitev lahko doseže zmanjšanje sovražnika oklep do -100% (popolna odsotnost oklep v oklepne enote).
 • Vrsta moda - Aura.
 • redka modifikator.
 • zmogljivost. Za razliko od drugih mods, to poveča zmogljivost vsakega ranga do vrednosti +7.
 • polaritete - Naramon.
 • uvrstitev. Od nič do pet.
 • "sprostitev koroziji" v "Varfreyme", vpliva le na nasprotnikov oklep. Maud ne daje pozitivno bonus Armour kot vrednost ne more pasti pod - 100%. Nagrada za misijo "Alarm".

  "Alarmni signali"

  To so opcijske dodatne misije, za katere se nagrada podeli v obliki modifikacij, risb, kreditov in virov. Pojdite v seznamu opravil ob različnih časih in na podlagi katere koli misije. Vendar pa morate imeti na voljo posebno nalogo, da prejmete opozorilo. Obstaja druga vrsta takih misij - "nočna mora". Te misije so zapletene zaradi nekaterih negativnih učinkov. V tem primeru bo nagrada več kot dvakratna.

  Sorodne publikacije