Kako uporabljati Webmoney: Nasveti

Življenje sodobnih ljudi je zelo tesno povezano z internetom. Nekdo dela na mreži, ki rad kupuje na spletu. Za lažje življenje in različne finančne transakcije so bile ustvarjene elektronske plačilne storitve, kjer lahko ustvarite elektronske denarnice. Eden takih sistemov je "Webmans". To ni lahko, saj ima veliko možnosti. Zato imajo novinci pogosto vprašanje, kako uporabljati Webmoney.

Uvod v sistem

"Webmans" - dolgoletni elektronski sistem izračunov. Ustanovljena je bila leta 1998. Vsako leto se poveča število uporabnikov, ki izberejo ta sistem. To potrjuje statistika, ki se oblikuje v "Webmanu". Po razpoložljivih podatkih je število računov v oktobru 2017 preseglo 35 milijonov.


"Webmoney" je mednarodni poravnalni sistem in spletno poslovno okolje. Nanaša se na več tipov poselitvenih enot, imenovanih tudi titularni znaki. Tukaj je nekaj od njih:
 • WMR - ekvivalent ruskih rubljev;
 • WMZ je ekvivalent dolarjev;
 • WME je enakovreden euru;
 • WMU je enakovredna ukrajinski grivni;
 • WMB je enakovreden beloruskim rubljem.
 • Registracija v sistemu: kako ustvariti "Webmoney" in kako ga uporabiti.

  Enostavno je dobiti elektronsko denarnico "Webmoney". Postopek registracije vključuje več korakov. Na prvi stopnji je navedena telefonska številka. Mora delati, ker bo v prihodnosti vse finančnooperacije bo treba potrditi s kodami, prejetimi v sporočilih SMS. Na drugi stopnji se izpolni obrazec z osebnimi podatki. Za registracijo ni potrebnih veliko informacij. Novi član mora navesti datum rojstva, telefonsko številko, kontrolni seznam za obnovitev dostopa in odziv. Potem boste morali le potrditi e-poštni naslov in telefonsko številko, ki ju vnašate. Na zadnji stopnji registracije se morate prijaviti z geslom.

  Ustvarjanje elektronskih denarnic

  Po registraciji se vsak novi član sistema "Webmani" pojavi v svojem osebnem kabinetu. Na vrhu si lahko ogledate vrstico "WMID" s številkami. Za ljudi, ki so šele začeli ugotoviti, kako uporabiti torbico "Webman" v Rusiji, se je treba spomniti, da je to ID uporabnika sistema. To ni številka denarnice. Ko govorimo v preprostem jeziku, je WMID nekaj takega kot številka osebnega kabineta, platforma, na kateri lahko ustvarite več različnih denarnic za finančne transakcije. V osebni pisarni je poseben gumb za ustvarjanje denarnice v različnih valutah. Če želite ustvariti račun rublja, morate izbrati WMR, ustvariti dolar - WMZ, itd. Vsaki torbici se samodejno dodeli številka. Začne se s črko, ki označuje valuto. Na primer, denarnica za rubelj se začne s črko R, dolar pa z Z. Pomembno je vedeti, da morate ob ponovnem polnjenju določene torbice ali prenosu denarja v določeno denarnico poznati njeno številko. To številkoDenarnica, ne WMID.

  Kaj je pomembno vedeti pred uporabo denarnice

  Vsak novinec lahko po registraciji opravi majhne prenose, spletna plačila. Ker pa v sistemu obstajajo taki uporabniki, ki izvajajo velike finančne transakcije. Kako priti do torbice "Webman" in kako jo uporabiti, da so na voljo širše možnosti? Če želite to narediti, morate razumeti sistem potrjevanja, ki je izumljen v "Webman". V skladu s tem vsak novinec prejme potrdilo o psevdonimu, ki ima določene omejitve po zaključku postopka registracije. Da bi lahko izvedli velike prenose in plačila, da bi lahko na različne načine dvignili sredstva, je treba pridobiti uradno potrdilo. Izda se brezplačno.
  Za pridobitev certifikata obiščite ustrezen oddelek. Na vrh strani za tiste, ki ne vedo, kako uporabljati "Webmoney", je meni "Private". Ima oddelek "Potrdilo". Za pridobitev certifikata morate iti tukaj in vnesti podrobnejše informacije o sebi: priimek, ime, srednje ime, podatke o potnem listu, številko SNІLС. V razdelku »Potrdilo« je potrebno prenesti tudi kopije njihovih dokumentov. Neobvezno naredite fotokopije. Lahko samo fotografirate dokumente v dobri svetlobi, tako da so vsi podatki jasno vidni na njih. Naložene kopije preverijo zaposleni v certifikacijskem centru "Webmani". Ob koncu tega postopka je uporabniku dodeljeno uradno potrdilo.

  Za tiste, ki se "izgubijo" na spletni strani

  , ljudje najprej uživajoSistem elektronskih plačil in transakcij, je težko znajti v mestu. Po ogledu vsako poglavje postavlja vprašanje, da se vrne v kabinetu in kako uporabiti denarnico "WebMoney". Če želite to narediti, uporabite zgornji meni mestu, izberite "System On", "Upravljanje denarnice», «Keeper Standard (Mini)" in pritisnite "Enter". To bo odprlo osebni račun, ki bo vidna torbice ustvarili, znesek denarja na računih. Iz osebnih pisarni, lahko:
 • plačati za različne storitve;
 • za izvedbo prevode v druge elektronske denarnice "Webmoney";
 • vezano njihovih denarnic drugih elektronskih sistemov ("Kivi", "Yandex") in bi nadaljnje prenose med njimi;
 • polnilnega drugim "elektronskega denarja Webmoney" med vsako operacijo;
 • , da črpa sredstva na bančnih kartic.
 • Dolg storitev "Webmoney" Kaj je to,

  vse ljudi, ki so videli servisiranja dolga, mislil je verjetno, da je. Uporaba "elektronskega denarja Webmoney" to funkcijo? Zato, dolg storitev - je stran, kjer lahko dobite posojila od drugih nosilcev elektronskih denarnice. Funkcija ni na voljo za vse uporabnike sistema "WebMoney". To lahko uporabite samo tiste udeležence, ki so izdane vsaj formalno potrdilo. Kot lahko vidite servisiranja dolga obveščanja za posojilodajalce. Posebna tabela prikazuje razpoložljivo količino, izraz interesa. Posojilojemalec, če je to potrebno, se lahko izbere le najbolj primerne pogoje za to, in dalvloge. Posojilodajalec lahko, potem ko ga preuči, zagotovi mejo zaupanja in lahko zanemari zahtevo. Včasih posojilodajalci zagotavljajo posojila, vendar pod povsem različnimi pogoji, ki so neugodni za posojilojemalca. Podobni uporabniki delajo, da se zaščitijo pred napakami.

  Zadolževanje

  Zbiralci dolgov običajno na začetku zagotavljajo zelo majhne zneske. Njihova velikost je primerljiva z mesečnim plačilom interneta. V prihodnosti, po vrnitvi brez zapadlih posojilodajalcev, postopoma povečujejo meje zaupanja. Nekateri celo znižujejo obrestno mero, zaradi česar je bolj uporabna za uporabnika. Posebno pozornost si zasluži pridobitev posojila, saj ta postopek povzroča veliko vprašanj. Če je upnik dal zaupniško mejo, to ne pomeni, da je denar že prispel v torbico. Da bi jih prejeli, morate sami urediti posojilo za želeni znesek in zahtevano število dni.

  Primer posojila

  Posojilodajalec nam je zagotovil 10 WMZ za 30 dni. Navedimo naša dejanja v navodilih korak za korakom "Kako uporabljati torbico" Webmany "in jo podamo z mejo zaupanja":
 • S klikom na omejitev določimo znesek in izraz. Recimo, da želimo dobiti 5 WMZ za 10 dni. V teh odprtih poljih navedite te vrednosti. Malo spodaj bomo videli znesek donosa - število naslovov, ki jih bomo morali vrniti posojilodajalcu. Sistemski udeleženec je izdal omejitev z nizko obrestno mero, zato vidimo majhen znesek za vrnitev - 12 WMZ. Nadalje potrjujemo željo po prejemu sredstev.
 • Na naslednji stopnji se pojavipogodbe. V njej so zabeleženi porabljeni znesek, znesek, ki ga je treba vrniti, in časovno obdobje. Potrebujemo privolitev. Pritisnite ustrezno tipko, če nam to ustreza.
 • Na zaslonu imamo novo stran "Paymer". V njej vidimo precejšnjo količino - 24 WMZ. Nekateri na tej stopnji blizu brskalnika, misli, da vse to goljufije, ker na prvi so se dogovorili za manjši znesek. Dejansko ni goljufije. To bo potrdila vsaka oseba, ki že dolgo ve, kako uporabljati "Webmoney", ki pozna vse posebnosti. Paymer je storitev, pri kateri so brezpogojne obveznosti nosilca registrirane v dvojnem znesku dolga. Ta posel uporablja posojilodajalec le, če uporabnik ne vrne svojega dolga.
 • Potrjujemo soglasje za vnos kode, prejete na telefonsko številko. Posojilo takoj gre v torbico. Na strani »Posojila«, ki se nahaja v oddelku »Verjamem«, vidimo znesek pred vrnitvijo, ki je bil dogovorjen na samem začetku, torej ni dvojnih zneskov.
 • Nastanek dolga v odplačevanju dolga

  Uporabniki ne morejo vedno priti do odplačevanja dolga. Zaradi nevračanja je določen znesek zakasnjen. Praviloma v takih primerih posojilodajalci izključijo dane meje zaupanja, zavrnejo nadaljnje sodelovanje z nezanesljivimi udeleženci sistema "Webmany". Nekateri posojilodajalci blokirajo WMID uporabnika, ki sredstev ni pravočasno vrnil. Zaradi blokade, možnost plačila za storitve, umik sredstev izdenarnice Kako uporabljati "Webmoney" v tem primeru? Če želite odstraniti ključavnico, morate vrniti posojilo. Poleg tega lahko posojilodajalci napišejo zahtevek WMID. Zaradi tega bo problematično pridobiti meje zaupanja drugih uporabnikov sistema v prihodnosti. Po poteku e-poštnega sporočila prejme pismo - zahtevek pred sojenjem. Navaja, da finančne obveznosti niso bile pravočasno izpolnjene. Uporabniku je dodeljen dvotedenski mandat. Prek tega lahko vrnete dolg brez resnih posledic. Če se zahtevek ne upošteva, lahko upnik proda dolg tretjim osebam (zbiralcem) ali zaprosi sodišče.
  "Webmans" je sistem s širokimi možnostmi. Seveda se sprva zdi zapleteno. Kako uporabljati "Webmoney" - vprašanje, ki se bo zagotovo pojavilo. Vendar pa z vsemi zapletenostjo in funkcijami lahko razumete. Spletno mesto ima razdelek za pomoč. Vsebuje članke, ki obravnavajo določeno funkcijo. Če informacij o nekaterih vprašanjih ali težavah ni mogoče najti, se lahko vedno obrnete na podporo.

  Sorodne publikacije