TV LG OLED55B7V: pregledi, priporočila, specifikacije in posebnosti

Leta 2016 je svetovno znana družba LG predstavila serijo televizorjev OLED B6, ki so zelo hitro postali zelo senzacionalni. V letu 2017 se je proizvajalec odločil, da nadaljuje s tem vprašanjem, vendar že izboljšan model. Tako se je pojavila vrstica B7. Eden od televizorjev na tej liniji je LG OLED55B7V. Mnenja o njem so večinoma pozitivna. V članku bomo podrobneje preučili značilnosti te novosti, njene značilnosti. Prav tako vam predstavljamo pripombe lastnikov te televizije, v katerih poročajo o prednostih in slabostih modela.

Oblikovanje

Ta TV lahko opišemo v eni preprosti besedi - popolnosti v preprostosti. Nič ni odveč. Obstaja pa eleganten okvir črne barve (debelina se je zmanjšala v primerjavi s prejšnjim modelom) in udobno srebrno stojalo. V članku so predstavljene fotografije televizije, ki govorijo o njegovih vizualnih značilnostih. Toda v resnici je ta model veliko bolj zanimiv. Lastniki LG OLED55B7V v pregledih poročajo, da če ga pogledate s strani, potem plošče samega ni mogoče videti, zato je osupljivo tanko!


Edina stvar, ki prizadene oko, je spodnja polovica zaslona. Odločili so se, da ga razširite in namestite zvočnike. Zgornji del zaslona je uokvirjen z najboljšim okvirjem, katerega debelina doseže le nekaj milimetrov. Veliko uporabnikov celo primerja debelino televizorja s svojimi pametnimi telefoni. Večina kupcev je šokirana - LG še tanjša! Takšna tehnologija je presenetljivakdorkoli

O zaslonih

Ta tema je namenjena večini pregledov na televizorju LG OLED55B7V. Njegov zaslon je res impresiven - 55-palčni (139 cm), ločljivost zaslona pa 3840x2160 (UHD). Vendar pa se veliko več pozornosti posveča tipu matrice, ki je označena v imenu samega modela.
OLED je kratica za organsko LED. Tehnologija je edinstvena. Za izdelavo takšnih svetlečih diod morate uporabiti večplastne tanke filmske strukture, ki so sestavljene iz več plasti polimerov.


Ta tehnologija daje zaslonu neverjetne funkcije. In se prepričajte, da seznam, ki ga opravlja pregled LG OLED55B7V. Med njimi:
 • Največja svetlost zaslona presega 100000 cd /m2. Ker je življenjska doba odvisna od moči, ki jo ima lastnik televizorja, priporočamo, da jo obdržite na oznaki 1000 cd /m2. To je standardna raven svetlosti.
 • Kontrast zaslona je neskončen. Kazalec je več kot 1.000.000: 1.
 • Poraba energije je ekonomična, vendar je odvisna tudi od svetlosti.
 • Ta televizor ima zelo širok razpon obratovalnih temperatur. Je od -40 do +70 ° C.
 • Koti gledanja so ogromni, kar vam omogoča, da uživate v visokokakovostnih slikah s katere koli točke (pod katerimkoli kotom).
 • Odzivni televizor OLED se takoj odzove. Vztrajnost je popolnoma odsotna.
 • Ali obstajajo kakšne pomanjkljivosti v LG OLED55B7V? Pregled je objektiven, zato morate upoštevati tudi slabosti. Če ne govorite o visoki ceni (tehnologija ni izdelana, je ustvarjanje takšnih televizorjev dragoproces), potem moramo omeniti visoko občutljivost zaslona na učinke vlage.
  Tudi vsi ne vedo, da so OLED-i "zeleni" in "rdeči" veliko dlje kot "modri". Zaradi tega je lahko slika po nekaj letih delovanja rahlo popačena. Ta odtenek - "bič" vseh televizorjev z OLED tehnologijo. Če verjamemo izjavam proizvajalcev LG, potem je ta pomanjkljivost v obravnavanem modelu uspelo odpraviti. Razvijalcem je uspelo doseči visoko zmogljivost »modrega« OLED-a.

  Procesor

  To je srce televizorja. Preostali pregledi LG OLED55B7V veliko povejo o kakovosti slik na zaslonu. Procesor tukaj igra manj pomembno vlogo kot zaslon.
  Proizvajalci ga opredelijo kot "razumno". Procesor? 9 ima naslednje značilnosti:
 • 4-stopenjsko dušenje šuma. Na prikazani sliki praktično ni zrnatosti. Enako lahko rečemo o črtah.
 • Izboljšanje ostrine na robovih predmetov. Slika postane bolj podrobna in tekstura je bolj jasna. Slika je bolj realistična in globlja.
 • Izboljšanje globinske ostrine. Zaradi te funkcije je glavni predmet jasno ločen od ozadja. Procesor analizira svoj rob in teksturo, jih obdeluje. Objekt postane jasnejši, robovi pa ostrejši. Na splošno to pomeni znatno povečanje ostrine slike. Gledalec razlikuje celo majhne, ​​neopazne podrobnosti.
 • True Color Accuracy Pro. Paleta, ki jo uporablja pametni procesor, ima 73-krat več odtenkov (v primerjavi z običajnimi televizorji). Zato so barve naravne,naravno, prikazano brez popačenja.
 • Tehnologija HFR. Zaradi svoje prisotnosti procesor reproducira celo vsebino, katere frekvenca presega 120 slik na sekundo. Zato so celo ostri premiki na zaslonu zelo gladki.
 • Sodeč po tem, kar prejme TV LG OLED55B7V, vse te tehnologije resnično delujejo. Vendar o tem ni dvoma. Konec koncev je LG že dolgo nazaj uporabljal tehnologijo prihodnosti, ki vsako leto širi funkcionalnost proizvedene opreme. Televizija tega modela je še en dokaz za to.

  Značilnosti televizorja

  O njih, prav tako, se morate prepričati, da boste povedali, preden greste na levo stran LG OLED55B7V pregledov. Glavne značilnosti tega televizorja vključujejo naslednje možnosti:
 • Upravitelj varnosti v webOS3.5. Zagotavlja visoko raven zasebnosti. Ni čudno, da ta model TV, opozoriti prestižne certifikate mednarodnih standardov, ki potrjujejo skladnost z varnostnimi merili. Upravitelj ne dovoli nepooblaščenih namestitev različnih programov, uhajanja podatkov in poskusov vdora.
 • Prostorski zvok. Druga pomembna značilnost novega televizorja LG (55 palcev). OLED55B7V je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo Dolby Atmos, ki je odgovorna za vrhunsko avdio vodenje. Kako deluje? Sistem je dobesedno "vezal" zvok na določene prostorske točke. Oblikuje bogato, nasičeno zvočno polje.
 • Magic Remote Remote. Zdi se, da bi lahko bilo tako preprosto? Toda razvijalci so se lahko tukaj pokazali.LG 55 (OLED55B7) je standard preprostosti, harmonično kombiniran z lahkoto. Iz nje lahko upravljate televizijo, predpono in druge naprave, ki so povezane prek HDMI. V bližini konzole tega modela so dodatni gumbi. Obstajajo trije: Magic Zoom, previjanje nazaj in dostop do spletnega kina.
 • Priloga IVI. To je isti spletni kino, za katerega je ustvarjen ločen gumb. Z dodatkom gledalca postane filmska knjižnica s številnimi umetniškimi in dokumentarnimi filmi, risankami in serijami. Ponudba vsebuje vse, od najnovejših inovacij do nesmrtnih klasikov.
 • Kot lahko vidimo, napovedi številnih oboževalcev in strokovnjakov, da model 2017 ne bo bistveno drugačen od prejšnje, se niso uresničile. LG OLED55B7V TV z OLED tehnologijo se je izkazal za bolj ažurnega in popolnega. Njegove lastnosti so živa potrditev.

  HDR

  To možnost je treba podrobneje opisati. HDR vsekakor lahko imenujemo razvoj tehnologije TB, sledi ji Ultra HD, ki se zdi, da je ves čas osvojila vse. To je popolnoma nov video format. Vsebuje ultra visoko ločljivost in največ informacij o barvi in ​​svetlosti. Pomembno je omeniti. da te funkcije ne delujejo za splošno sliko, temveč za vsako sliko posebej. Zahvaljujoč tej tehnologiji, ki jo uporabljamo tudi pri OLED55B7V, je možno prikazati zaslon bolj realistično, saj je HDR tisto, kar odpravlja številne omejitve, ki obstajajo na drugih televizorjih. Nekateri ljudje ne razumejo, zakaj je ta tehnologija potrebna.Ko govorimo v preprostem jeziku, različica kultnih filmov ne bo več igrala kot. Ostala bo na ravni studia, ki je bila sprva.
  Zmogljivosti televizorja OLED55B7V, posnete z HDR, so osupljive:
 • Na zaslonu so prikazane kompleksne prizore, kjer so predmeti veliko svetlejši kot na običajnih zaslonih.
 • Širša je paleta, višja je podrobnost. Trivia postane opazna tudi v najsvetlejših in najtemnejših kotih slike.
 • Barve so včasih bolj nasičene. To ni presenetljivo, saj HDR uporablja poseben barvni prostor, znan kot Rec. 2020. Precej presega standardno ploščo v globini odtenkov.
 • OLED55B7V se ponaša z Dolby Vision. Toda to je napredna različica HDR! Uporabljajo ga svetovni filmski studii, kot sta Fox XXI stoletja, Warner Brothers, Walt Disney Studios, Universal, itd. Sodobna vsebina je ustvarjena v tem formatu. Tako so se spletne kinematografije že prilagodile temu, zato se na televizijo brez najmanjše zamude posredujejo dodatni podatki. Tudi običajna primerjava slik, prikazanih na različnih televizorjih (brez HDR in z njo), vam omogoča razumevanje očitne razlike. Tisti ljudje, ki so nekoč pogledali nekaj na OLED55B7V, ne želijo več paziti na druge televizorje. LG je ustvaril izdelek, ki ga res želite kupiti.

  Dodatne možnosti

  Zgornje značilnosti so le del tehničnih značilnosti, ki smo jih pregledali.novost Na OLED televizorju LG 55 je še veliko drugih funkcij. Televizor OLED55B7V se lahko pohvali tudi z naslednjimi možnostmi:
 • Upravljanje pametnih telefonov z namestitvijo funkcionalne aplikacije LG TV Plus.
 • Možnost WiDi: omogoča prenos informacij iz telefona, tabličnega računalnika, prenosnega računalnika ali druge naprave na velik zaslon televizorja.
 • Funkcija Miracast. sliko iz katere koli povezane naprave
 • ​​
 • Možnost SIMPLINK močno poenostavi delovanje celotnega sklopa naprav, SIMPLINK pa istočasno na primer pomaga, na primer, z uporabo naprave SIMPLINK, na primer za povezavo telefona in začetek fotografiranja.
 • Starševski nadzor: možnost, ki odraslim pomaga pri »prepovedi« vseh kanalov, ki jih kodirajo, nastavitev časovnika, omejitev časa gledanja televizije s strani otroka in \ t
 • Močna jezikovna podpora. V "slovarju" TV - 35 jezikov.
 • Sprejem satelitske, kabelske in prizemne televizije.
 • Možnost podpore za HbbTV.
 • Podnapisi.
 • Elektronski televizijski program.
 • Priključki za zunanje naprave: 4 HDMI, 3 vhoda USB, RF in SAF antene, LAN in optični kabli, Bluetooth, izhod za slušalke, CI reža in RS- 232C in Wi-Fi.
 • Na podlagi tako bogatega seznama možnosti se lahko zaključiOLED TV LG OLED55B7V je ena najbolj vsestranskih in sodobnih naprav. Ta model je idealen za povečanje užitka gledanja filmov, televizijskih oddaj, iger, risank, orodij itd.

  Mnenja kupcev o kakovosti

  Zdaj lahko pazite na preglede LG OLED55B7V Ultra HD. Tukaj je le nekaj posnetih komentarjev uporabnikov:
 • Slika je tako realistična, da je pogled na televizor nemogoč. Nekateri celo šale, da v tem LG vse izgleda lepše kot v resničnem življenju.
 • Na TV-ju je res vse. Popolnoma nova tehnologija, ki si jo lahko zamislite. V našem času skoraj vsak mesec pride do neke vrste elektronske novosti. Vendar je ta TV 2017 pomemben leta 2018.
 • Nogomet na takem platnu bo videl tudi človek, ki ga ni nikoli navdušil, saj ima gledalec vtis, da sedi pred televizorjem in v VIP-boxu na stadionu. Zahvaljujoč vsem zgoraj navedenim kvalitetam in tehnologijam je možno izslediti vsa čustva igralcev, najmanjše oponašalne manifestacije. Neverjetno je.
 • Oglejte si filme na televizorju LG 55 "OLED55B7V TV - vse je zabavno. Njihovi lastniki ne gredo v kino. Zakaj gredo kam gredo, če obstaja boljša alternativa? Strani pogleda 21: 9 na samo eno sliko, najtanjša plošča sploh ni vidna
 • Vsebina kot podpora 4K in HDR lahko gledalca popelje v drugo realnost.tehničnega potenciala televizorja.
 • LG OLED55B7V s tehnologijo OLED je prav tako idealna izbira za igralce. Ljubitelji igrajo v zabavi X-Box ali Play Station. Pišejo v svojih ocenah, kar daje vtis, da igrate na kakšnem močnem računalniku, pa tudi z maksimalnimi nastavitvami grafike.
 • Zvok je res dober. Tako, da ga večina uporabnikov vključi za 30-40%, nič več.
 • Možnosti SMART delujejo dokaj hitro. Še posebej je priročno uporabljati z daljinskim upravljalnikom. Postopek delovanja je nekaj podobnega uporabi računalniške miške. Morate voziti konzolo pred zaslonom, kazalec pa bo ponovil premike. Mnogi pravijo, da je to najprimernejša rešitev za upravljanje možnosti, s katerimi so se kdaj srečali.
 • Cena televizorja LG OLED55B7V presega 100.000 rubljev. Kljub temu mu absolutno vsi ljudje, ki so ga kupili, zagotavljajo, da je res vredno.

  Objektivni pluse

  Ko so prva čustva takšne elegantne pridobitve malo mimo, lahko ljudje trezno razmišljajo o prednostih in slabostih svojega pripomočka. S preučevanjem opuščenih mnenj OLED TV LG OLED55B7V lahko razumemo, da se uporabniki sklicujejo na njegove glavne prednosti:
 • Veliko manj opazen ABL (v primerjavi s prejšnjim modelom B6V). To prispeva k visokemu kontrastu.
 • Impresivna kakovost skaliranja.
 • Predvajanje vsebine v 4K brez obešanja in zamud.
 • Funkcionalnost. Če želite preučiti internetni prostor, vam ni več treba imeti prenosnega računalnika. Oglejte si video, preberite noviceSedenje v družabnih omrežjih je zdaj mogoče s pomočjo televizije.
 • Odličen zvok. V tem modelu je bas in celo zvok. Potreba po priključitvi zunanjih zvočnikov izgine.
 • Krmilniki v dveh točkah v načinu HDR.
 • Izboljšan prikaz HDR tona z najmanjšim odrezkom svetlih podrobnosti.
 • Visokokakovostni antirefleksni filter, ki zaradi svetlobe ne trpi zaradi vijolične barve.
 • Garancijski servis. To je resnično pomemben plus. Če imate težave, potem strokovnjaki LG pridejo do stranke doma, hitro odpravijo napake. To je za mnoge uporabnike zelo prijetno, saj skoraj vse trgovine zahtevajo dostavo v primeru okvare opreme, ki so jo kupili od njih.
 • Delo z zunanjimi mediji je brezhibno.
 • Matrica. Ona je nad vsemi pohvalami. Zaradi odličnega kontrasta so vsi prizori v filmih zaznani na povsem drugačni ravni. Ko pogledate znane filme, dobite vtis, da se odpirate zase.
 • Eden ne more, ampak se veseliti dejstva, da upoštevajo vse značilnosti, ki jih trdi proizvajalec in uporabniki. Pomembno je, da kupci niso razočarani s svojo pridobitvijo, ampak so obljubljeni.

  Funkcije namestitve

  Najboljša možnost je, da dodatno kupite strokovnjake, da prinesejo televizor in ga takoj namestite. Toda mnogi ne. Nekateri kupci se poskušajo razumeti v vseh odtenkih. Vendar pa se soočajo z menija, skoraj vsakdo odloči, da povabi strokovnjaka. Nekateri poskusijospoznajte videoposnetek po meri. Samo na vse to ni tako, kot na bolj znanih modelih. V pregledih je opozoril veliko. Poleg tega se morate ukvarjati z več desetimi parametri, vključno s nivojem črne barve, ravnovesjem beline, dinamičnim kontrastom, OLED, super ločljivostjo, zmanjševanjem šuma, TM, končnimi razsežnostmi, IRE itd. vsakdo lahko najde nekaj elementov v meniju. Zato je bolje, da uporabite storitve strokovnjakov, če ne želite pokvariti vaše razpoloženje po lepem nakupu. To je glavni odbor.

  Obstajajo težave

  Na žalost se zgodijo z vso opremo. Izjema je tudi OLED TV 51-55 LG OLED55B7V, ki je neposreden dokaz, da ljudje odhajajo po določenem obratovalnem obdobju
  .
  Seveda ni mogoče trditi, da vse težave, s katerimi so se nekateri uporabniki srečali, nujno pričakujejo druge. Vendar se zgodijo, zato jih je treba zapomniti. Tu so težave, s katerimi se soočajo nekateri lastniki OLED televizorja LG OLED55B7V (55 palcev):
 • Kakovost sprejema signala Wi-Fi trpi. Po izklopu televizorja nenehno izgine. Ponovno morate vnesti geslo. Mnogi so ogorčeni, da je TV, ki stane več kot 100.000 rubljev, tako strašen adapter. Žalostno je, da leta 2018 ni bilo posodobitev, ki bi izboljšale njeno delo.
 • Preveč zapleten meni. Ni vsem všeč. Razumeti intuitivno ne deluje, vse je treba preučiti z navodili.
 • Sistem proti popačenju ne deluje vedno tako, kot bi bilo zaželeno. Ali pa je kamera gladka, vendarRobovi predmetov se zbledijo ali pa se obrnejo, vendar je slika jasna. Mnogi zaradi te funkcije izklopijo to funkcijo.
 • Globoko črno ni vedno dobro. Ker podrobnosti temnih predmetov izginejo. Oglejte si, na primer, osebo, pri kateri junak stoji v sobi brez svetlobe, v črni obleki. Televizor ne bo pripravil žepov, gumbov, šivov ali karkoli drugega. Samo črno bo.
 • Mnogi se pritožujejo, da zaslon utripa. Hkrati se svetloba odbija. Morate se prilagoditi ali preurediti (TV ali osvetlitev).
 • Iz pregledov LG OLED55B7V lahko razumemo, da so najbolj nezadovoljni z dejstvom, da je naprava, ki stane več kot 100.000 rubljev (in mnogi so jo vzeli, ko je bila cena več kot 130 tisoč), na splošno obstajajo pomanjkljivosti. Po mnenju kupcev, na splošno ne bi smelo biti. Upoštevajoč dejstvo, da je večina pripomb pozitivna, ta TV še naprej postaja zelo aktivna. Tudi Harmonic, uradni partner UHD kanala za NASA, ga je uporabil za svojo predstavitev. Njegovi predstavniki so izjavili, da je občutek gledanja blizu tistim, ki jih oseba doživlja med svojim resničnim bivanjem v vesolju.

  Sorodne publikacije