Prehod Fallout 4: Laboratorij za polimer Cambridge, iskanje piezo jedrske armature

Vsak igralec ima vsaj enkrat potrebno pomoč pri izvedbi zapletenih ali zmedenih nalog. Seveda, mimo igre Fallout 4 - ni izjema. Posebej za takšne situacije so bili pripravljeni posebni vodniki z nasveti in nasveti, ki vam pomagajo rešiti nalogo. Danes govorimo o štirikolesnikih iz igre Fallout 4: The Cambridge Polymer Lab, njen prehod ni posebej zapleten ali zmeden, vendar bodo nekateri igralci še vedno z veseljem izkoristili spodnje nasvete.

Poiščite lokacijo in začnite iskanje

Če boste še naprej raziskovali uničene soseske Bostona, se boste prej ali slej znašli v laboratoriju Cambridge Polymer. Quest for Fallout 4 bo na voljo takoj, ko bomo vstopili v stavbo. Potem se bomo srečali z robotsko tajnico Molly. Iz pogovora z njo bo postalo jasno, da Molly čaka na prihod potencialnih zaposlenih, ki naj bi se odzvali na ustrezno obvestilo. Imeli bomo dve različici odgovora: ne moremo reči ne ali reči in reči da.


Po pozitivnem odgovoru (in potrebujemo ga prav zato, ker želimo iti skozi iskanje) nas bo Molly izzvala, da delamo. Dalje, obstajajo dodatne možnosti za dialog, v odgovor na katerega bomo z zadostnim prepričanjem lahko bolje uveljavili svoje stališče.

Naloga iskanja

Konec koncevMollyjevi dialogi nas bodo seznanili z zgodovino tega kraja. Nato bomo nenadoma pozvani, da dokončamo nedokončane raziskave, ki so bile nekoč izvedene v laboratoriju Cambridge Polymer - to bo naša glavna naloga v času naloge. Ker smo se že dogovorili za delo, odpadki ne bodo delovali. Mali pogovor z Molly končamo, potem pa bomo slišali, kako se vrata zapirajo pri nas. Zdaj lahko začnete izvajati samo iskanje. Večina igralcev se odloči za najpreprostejši in najbolj očiten način za dokončanje študija. Vendar pa obstaja alternativna možnost, o kateri bomo kasneje govorili.


Ne glede na odločitev, da bomo sprejeli nadaljnje ukrepe, bomo morali še vedno očistiti stavbo od ustnikov, pregledati terminale in ugotoviti, kaj se je točno zgodilo na tem mestu.

Usvajanje Cambridge Polymer in Fallout 4: Dokončajte študijo

Najbolj očiten izhod iz situacije, kot smo že povedali, je dokončanje nedokončanega eksperimenta. V ta namen bomo morali izvesti pravilno namestitev vseh reagentov in radioaktivnih izotopov. Začnemo opravljati naloge za pregled laboratorijskih prostorov, ki se gibljejo od sobe do sobe. Različni reagenti bodo razpršeni po vsej hiši, naša naloga pa je, da jih poiščemo in skeniramo. Ko najdemo vse potrebne reagente, se vrnemo v terminal. Sedaj morate v predele naložiti ustrezne elemente. Za uspešno dokončanje operacije morate vstaviti elementelitijevega hidrida in zlata v reagentskem predelu in uranovih elementov v izotopskem prostoru. Program zaženemo na zaslonu terminala in počakamo na zaključek proizvodnje. Potem nas bo Molly znova kontaktirala. Morali bomo iti z njo v pisarno direktorja, da bomo posredovali rezultate. Šele ko se znajdemo na mestu, v hiši ne bomo našli nikogar, razen še ene toče.

Alternativni način

V finalu potovanja Fallout 4: "Cambridge Polymer" laboratorij, moramo priti do direktorjevega urada, ki ga lahko dokončate (o tem smo govorili zgoraj), lahko pa se odpravite na drugo alternativno pot. Za to bomo morali iti po iskanju Bergmanovega terminala, ki ga najdemo v laboratoriju C3. Pridemo do njega in onemogočimo ključavnico, takoj ko je ključavnica odstranjena, se aktivira varnostni sistem in naš prijateljski Mollyjev vodja se spremeni v volka. Poleg tega je stanje zapleteno z želvami, ki nas bodo od tam odpustile.Zamislimo se s tajnico robota, vzamemo ključe in gremo v direktorjevo pisarno, v nas bodo čakali na zadnjega nasprotnika - ubili smo ga in uživali nagrado za prehod.

Kaj nas čaka kot nagrado?

Za nalogo na Fallout 4, Cambridge Polymer, lahko dobimo veliko zanimivih stvari. Prvič, to je raznolik plen sovražnikov, ki se že zbira iz trupel. Drugič, vsebina številnih skrinj in omaric, raztresenih po vsem svetuv laboratoriju.
In končno, v tretjem, to je edinstven model piezo jedrskega oklepa - glavna trofeja v tem iskanju. Natančneje, ne najdemo oklepa, ampak ga opravimo sami, z uporabo potrebnih elementov v terminalu. Njegove lastnosti so podobne značilnostim modelov T-50 in T-60. V svetu Fallouta 4 obstaja piezoelektrični oklep v eni sami kopiji, zato je prehod pri iskanju v laboratoriju Cambridge Polymer najbolj zanesljiv način njegovega prejema.

Sorodne publikacije