Oprema za zalezovanje: značilnosti in osnovni elementi

Oprema za zalezovanje je glavni element avanture, ki zagotavlja preživetje. Vključuje ne samo indikator prostega prostora in značilnosti, temveč tudi številne zanimive lastnosti. Zahvaljujoč opremi uporabnik prejme dragocene informacije in enostavno razvrsti razpoložljive elemente. Okno za opremo omogoča popoln nadzor nad rokami. Jekleni zabojnik prikazuje, kateri artefakti se trenutno uporabljajo. Obstaja veliko funkcij in poskušali bomo ugotoviti.

Zakaj potrebujete službo?

Oprema za zalezovanje - glavna oprema in zmožnost nadzora zaloge stvari. Vključuje številne dodatne državne kazalnike in ponuja informacije o vsaki temi. Z opremo lahko spremenite opremo in pridobite podporo artefaktov. Številni predmeti, ki vplivajo na zdravje, vam bodo pomagali najti pravo opremo, itd.


Oprema v igri "Stalker" ima del koristnosti. Izboljšuje učinkovitost in zagotavlja enostavno uporabo. Z njim lahko dobite informacije o nalogi in se izognete nevarnosti v coni. In ročni PDA bo najboljši element v smislu pridobivanja arhivov in orientacije zemljevidov. Poleg tega ima vsak del serije iger svoje lastnosti in spremembe v opremi. Poskušali bomo razumeti vsakega in zabeležiti glavne točke.

Inventar v igri "Shadow of Chornobyl"

V "Stalker: Shadow of Chernobyl" je oprema čim bolj preprosta. Na levoprikazan je seznam razpoložljivih elementov. Na desni je junak z značilnostmi in osnovnimi kazalci. Z vrha so celice za opremo, središče pa je okno za informacije. Popolnoma standarden set, s katerim ni tako priročen za uporabo. Toda igralci so se prilagodili in ga lahko učinkovito uporabili za uspešno pustolovščino.


Poleg inventarja so na voljo tudi vijaki, detektor sevanja in nepravilna signalna naprava. Kot bonus je zagotovljena svetla svetilka, ki vam bo prihranila večkrat. Žepni računalnik ni ostal brez pozornosti, vendar v prvem delu ni posebej potreben. CCP bo koristna le za branje dodatnih informacij in oznak na zemljevidu.

Popis v igri "Čisto nebo"

Oprema v "Stalker: Clean Sky" je doživela številne zanimive spremembe:
 • Zdaj je bilo okno za opremo z ločenimi celicami za oklep in orožje.
 • Artifakti so zdaj na voljo na levi strani. Med njimi je le pet (v prvem delu ni bilo omejitev).
 • Osnovne informacije o predmetih so prikazane v ločenem oknu. To je precej udobno in ne zamašiti zaslona. Prednost je določitev tega, na kaj vpliva ta ali ta subjekt.
 • Državni kazalniki so zdaj premaknjeni navzdol in predstavljeni kot regulatorji. Izgleda elegantno, vendar z nerodnim prikazom informacij.
 • Okno z vsemi predmeti je zdaj na desni.
 • Glavna značilnost opreme je bila pojav posebnega senzorja za določitev lokacijeartefakte
 • Kot lahko vidite, je oprema zalezovalca postala popolnoma drugačna. Obstajajo pluse in minusi. Toda v primerjavi s prvim delom je ta možnost veliko boljša.

  Inventar v igri "Call of the Pripyat"

  Oprema v Stalkerju: Pripyatov klic je prejel nekaj sprememb:
 • Celice z artefaktom so bile zdaj odstranjene (število se ni spremenilo).
 • Pod njimi se je pojavilo še pet celic za namestitev predmetov hitre uporabe.
 • Zdaj ima vsaka postavka lestvico moči. Če indikator pade, predmeti padejo v slabo stanje.
 • Kot vse ostalo: vijaki, detektor za odkrivanje nepravilnosti, Geigerov števec in radarsko iskanje artefaktov - ostane nespremenjen. Vendar je treba opozoriti, da je oprema grafično postala veliko boljša in bolj uporabna. CCP je dobila zanimivo animacijo in zbere vse informacije. Zemljevid je postal bolj podroben in sposobnost ohranjanja znakov je dobila dodatno funkcionalnost.

  Moda za izboljšanje opreme

  Začetna oprema je bila zelo spremenjena. Še posebej, če upoštevate vse razpoložljive spremembe. Takoj, ko uporabniki niso spremenili sestave in videza, ki ni bil obnovljen. In zdaj bomo delili informacije o najbolj zanimivih modih:
 • Real Bags - spremeni opremo v "Chronicles of the Shadow" in jo naredi bolj priročno.
 • Lost Alpha je globalni mod, ki spremeni vse elemente igre. Oprema se bo bistveno spremenila in dobila bo več kot 10 novih izdelkov. Izboljšave so vključevale kazalnike, celice in druge majhne podrobnosti.
 • Izgubljeni raj -Spremeni opremo v grafičnem načrtu. Ne dodaja funkcionalnih izboljšav, ampak spreminja vizualni del.
 • EFT Edition - poseben način, ki doda obliko opreme iz igre Escape From Tarkov.
 • Podali smo primer najbolj priljubljenih in priljubljenih možnosti. Skupno imamo več kot 30 sprememb, ki bistveno spremenijo ta del igre.

  Kakšna bo oprema v Stalkerju 2?

  Ni skrivnost, da bo v bližnji prihodnosti še en del avanture. Še malo je informacij o tem, vendar se uporabniki zelo zanima, kako izgleda oprema zalezovalca. Mnogi navijači trdijo, da bo izgubil svoj klasičen videz bo dinamičen kot v igri Metro. Drugi ugotavljajo, da razvijalci popolnoma opustijo elemente igranja vlog in naredijo čisto strelec. In če analizirate razgovore ustvarjalcev, potem načrtujejo nekaj več velikega. Zato ne smemo ugibati in bolje je slediti poročilom novic. Zdaj imate vse informacije o opremi v igri "Stalker". Spremljala vas bo v procesu prenosa igre. V večini primerov vam bo oprema rešila življenje.

  Sorodne publikacije