Kako prenesti video iz Yandexa v računalnik na različne načine

Mnogi so naleteli na težavo, da so spletne kinematografi po vaši izbiri popolnoma preobremenjeni z oglaševanjem in da je film nemogoče gledati na kakršen koli način. Prekinjene s stalnimi premori na oglaševanju, vložki, nepričakovanimi pasicami in še veliko več. Ali greste v "Yandex.Video", vendar imate veliko prometa ali želite kasneje gledati videoposnetke? Odlična rešitev bo prenos videa na vaš računalnik, zato je tema tega članka - kako prenesti video iz Yandexa v računalnik brez registracije. Ta članek je priporočljiv za začetnike za uporabnike operacijskega sistema Windows, ker je tema vtičnikov in razširitev prekinjena.


Kako prenesti videoposnetek «Yandex.Brauser»

Sodobne tehnologije ne stojijo mirno, zato vsak dan, ko vse bolj vidimo naslove novic v naslovih novic o naslednjih dosežkih na področju računalnikov, je bilo eno od takšnih sporočil: ljudje postavijo svoje videoposnetke na internet, potem pa jih vidijo in se o njih pogovarjajo skupaj. Takšno sporočilo se je pojavilo že zelo dolgo nazaj, toda za nas je to danes običajna stvar, kaj bi lahko bilo bolje - priti domov z dela in pod skodelico čaja gledati zabavni video? Vendar pa obstajajo težave, ki povzročajo, da uporabniki ne vidijo vedno svojega najljubšega filma, "Yutub", spletne risanke, ker je današnji internet visoke hitrosti precej drag, ne morejo si ga vsi privoščiti, in poceni ne izgleda dobro. Ampak izhod je vedno tam - lahko prenesete video na osebni računalnik, nato pa ga prenesetetablični računalnik, telefon ali TV. Na srečo WAN-Internet ni tako drag kot nekoč, vendar ostaja vprašanje, kako prenesti film iz Yandex.Video? Konec koncev ni gumbov za prenos.


Na srečo so se napredni uporabniki naučili obiti te omejitve, zato lahko na internetu najdete veliko načinov za prenos videa. Za »Yandex.Brauser« priporočamo, da prenesete VkMusic - program za prenos glasbe ali videa s katerega koli mesta, tudi iz YouTuba. Potrebujete samo, da prenesete aplikacijo iz uradne strani, kopirate povezave do videa in vklopite aplikacijo, potem pa vam ni treba ničesar klikniti, sam program bo naredil vse za vas. Toda zakaj je aplikacija namesto razširitev? Yandex.Brazer nima lastne trgovine z aplikacijami, zato jih je težko namestiti iz drugih spletnih trgovin.

Kako prenesti videoposnetek iz »Yandex« v računalnik z razširitvami

Razširitve so posebni programi, ki lahko delujejo samo v brskalnikih, za katere so napisani. Če ste izkušen programer in želite ljudem olajšati življenje, ustvarite podaljšek, tako da boste od uporabnikov prejeli slavo, denar in hvala. Sedaj pa moramo sami namestiti razširitev za prenos videoposnetkov. Ta funkcija je na voljo le v treh brskalnikih: Opera, Google Chrome in Firefox - vsi trije brskalniki združujejo prisotnost spletne trgovine z aplikacijami, čeprav so različni za vse, vendar je postopek namestitve povsod enak.
Kako prenesti video iz "Yandex" na vaš računalnik s pomočjoširitev?
 • Odprite spletni brskalnik (poiščite ga tako enostavno, ker je praviloma povezava do nje na zavihku novega brskalnika).
 • Pri iskanju spletne trgovine vnesite "Video" in začnite iskanje. Od vas se bo zahtevalo, da prenesete veliko razširitev, izberete tisto z najvišjo oceno, ker piše o zanesljivosti in kakovosti.
 • Kliknite gumb »Prenesi«, počakajte na popolno namestitev.
 • Pojdimo v "Yandex.Video", izberemo kateri koli videoposnetek in pogledamo gumb "Prenos", kliknemo na njega in izberemo namestitveno pot v računalniku.
 • Kako prenesti videoposnetke iz drugih priljubljenih video virov

  Če pa ne želite prenesti ničesar, potem imate rešitev za ta problem, vendar samo iz YouTuba. Obstaja posebna stran, ki naloži videoposnetek, in to spletno mesto ima skoraj enako ime kot YouTube.com v tej in njegovi prednosti, ker za nalaganje videoposnetka morate dodati samo poljub YouTube na kartici videoposnetkov za razglednico, nato pa bo preusmeri na spletno mesto za prenos.

  Za zaključek

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako prenesti videoposnetek iz Yandexa v računalnik. Obstajajo tudi bolj prefinjene možnosti za prenos, vendar smo vam povedali o najbolj dostopnih in razumljivih, za katere ne bi bilo treba ničesar vrniti.

  Sorodne publikacije