Renault Symbol avto: povratne informacije, specifikacije in značilnosti

Renault Symbol je francoska limuzina s štirimi vrati v razredu B. Avto pripada proračunski vrstici. Evropski trg je znan kot "Clio". Renault Symbol je zelo priljubljen avtomobil v Rusiji. Stroj je v povpraševanju zaradi nizkih stroškov in zanesljivega motorja. Ali naj kupim Renault Symbol? Povratne informacije lastnika, specifikacije in še več, glejte naš današnji članek.

Oblika

Videz francoske limuzine močno spominja na obrise Renaulta Logana. Sprednja stran ima široko rešetko s kromiranim trakom, lepo optiko in poenostavljen odbijač. Spodaj so okrogli meglenki z bleščečo mejo. Kolesni loki so dokaj ploski. Vzporedno in za tem avtomobilom ni presenetljivo. Kot je navedeno s pregledi, "Renault Symbol" - preprosta in nezahtevna limuzina. Če želite zapustiti potok, je malo verjetno. Iz tovarne je avtomobil opremljen z odtisnjenimi ali odlitimi kolesi. Zaradi pravičnosti je vredno reči, da je zasnova slednjega zelo primerna za to telo.
Med pozitivnimi trenutki lastniki opazijo široko paleto barv. Ta model je na voljo v metalizirani barvi. En tak primer je mogoče videti na zgornji fotografiji. Glede na kakovost kovine je jeklo dobro zaščiteno pred korozijo. Laki več let ne zamašijo, barva pa se ne meša.

Mere, zračnost

Avto je dovolj kompaktenlimuzina Dolžina telesa je 435 metrov, širina - 173 višine - 152. Proizvajalec ugotavlja, da različice za ruski trg gredo s povečanim očistkom. To je 155 centimetrov. Glede na povratne informacije ima "Renault Symbol-2" dobre vogale pri prijavi in ​​izstopu. Delno je to zasluga kratke osnove.


Salon

Pristanek v avtomobilu je zelo primeren - vrata so odprta pod dobrim kotom. Notranja oprema v veliki meri spominja na Logan. Tu so enaki okrogli deflektorji in centralna konzola z multimedijskim zaslonom. Precej nenavadno v "Simbol" design armaturni plošči: v središču ovalne "dobro" z digitalnim merilnikom hitrosti, in na straneh - par kazalcev. Tu je vgrajen računalnik, ki prikazuje informacije o dnevnih kilometrih in povprečni porabi goriva za drugo obdobje.
Kot je navedeno v pregledih, je Renault Symbol eden izmed redkih proračunskih limuzin, kjer imajo sedeži tako izrazito stransko podporo. Oblazinjenje - tkanina, usnjeni nadomestek. Sedež lahko nastavite po dolžini in višini. Med sprednjimi stoli je majhen naslon za roke. Ampak to je tako ozko, da je na njem lahko samo ena roka - upoštevajte preglede. Renault Symbol ima presenetljiv prostor za voznika in sovoznika. Toda za minusi kratke osnove so prikazani v celoti. Zadnji potniki se bodo zagotovo uprli svojim nogam na zadnji strani prednjih sedežev. Prostor nad stropom je prav tako omejen - kavč je nekoliko dvignjen. Kakšne so prednosti povratne informacije Renault Symbol? Med njimilastniki pozitivnih trenutkov poudarjajo prijetno notranjost. Izgleda ne poceni in zelo moderno. Že sredi serije je večkolesni, klimatska naprava, električna okna, ogrevani sedeži in ogledala.

To, kar je frustrirajuće, je kakovost izolacije hrupa. Pri hitrostih več kot 80 jih je zagotovo zaslišalo pnevmatike. Kakovost plastike je povprečna, vendar ne škripi. Prtljažnik je zadovoljen s prostornino (približno 500 litrov). Toda zaradi ozke luknje in visoke obremenitvene linije je zelo težko uresničiti njene zmogljivosti. Od zadaj je zelo malo krajev - samo otroci lahko uživajo v udobju.

Specifikacije

Na ruskem trgu za limuzino sta na voljo samo dve bencinski pogonski enoti. Prvi je 8-ventilni štirivaljni motor s 14 litri. Moč enote - 75 konjskih moči. Navor - 112 Nm. Ta motor je opremljen s petstopenjskim ročnim menjalnikom. Pospešek do sto v 75-močnem Renaultu traja 125 sekund. Kot je navedeno v pregledih, je ta motor zelo šibek tudi za tako težo (940 kilogramov). Ni treba razmišljati o agresivnem slogu vožnje.
Naslednji na seznamu je 16-ventilni motor z jermenskim pogonom. Ta motor pri prostornini 14 litrov proizvaja 98 konjskih moči. Za ta motor sta na voljo dva menjalnika:
 • petstopenjska "mehanika". Z njo je razpršenost na stotine "simbola" 112 sekund. Največja hitrost je 186 kilometrov na uro. Kar zadeva porabo goriva, avto uživa. Pri 100 kilometrih ceste avtomobil porabi 71 litrov v mešanem ciklu.
 • "Štiristopenjski avtomat".Z njim je dinamika overclockinga opazno nižja. Prvih sto limuzin pridobi za 129 sekund. Največja hitrost je omejena na 180 kilometrov na uro.
 • Kaj pravite na limuzino Renault Symbol s pregledi ACPP?

  Stroj je precej čustven. Na 100 kilometrih ceste v mestu avto porabi 13 litrov bencina. Podatkov o potnih listih ni mogoče vložiti. Toda v skladu s pravili o izdatkih je "Simbol" z avtomatsko kontrolno točko v mestu 10 litrov. Kot navajajo lastniki stroja, "Renault Symbol" preklopi menjalnik zelo gladko. Manjka športni način. Toda škatla je precej zanesljiva - recimo recenzije. Avtomobil "Renault Symbol" zahteva redno menjavo tekočin ATP vsakih 60.000 kilometrov. Če boste upoštevali to določbo, boste izključili kickerje in druge težave s poljem.
  O "mehaniki" se lastniki prav tako pozitivno odzivajo. Menjalniki so jasno vklopljeni, prižiganje je kratko. Pri isti prijavi je pedal odlično premaknjen in škatla hitri. Te pomanjkljivosti so odpravljene v simbolu Renault. Med težavami - kabel sklopke lahko zlepi do 50 tisoč. Toda ta problem se z lahkoto odpravi z mazalnim elementom (in to lahko storite po garanciji). Mimogrede, jamstvo - 3 leta ali 100 tisoč kilometrov.

  Diesel

  Na evropskem trgu je na voljo tudi dizelska limuzina Renault Symbol. Opremljen je s pol-litrskim 8-ventilnim dCi motorjem za 65 konjskih moči. Ta motor ni zadovoljen s svojo dinamiko pospeševanja (na stotine avtomobilov pospeši v 152 sekundah), vendar precej ekonomično. Poraba goriva v mestnem ciklu nipresega 58 litrov za "mehaniko" (drugi prenosi za to različico niso na voljo).

  Podvozje

  Sprednji del avtomobila uporablja neodvisen vzmetni nosilec z vzmetnimi tirnicami in delno neodvisen žarek zadaj. Zavore - disk in boben (spredaj oz. Zadaj). Kako se obnaša francoska limuzina?
  Odložitev je precej energetsko intenzivna - upoštevajte preglede. Tudi na velikih jamah njenih potez je dovolj, da odvrne udarec. Toda na majhnih udarcih se avtomobil začne drkati. V zavojih se obrne dobro, kljub "žarku" zadaj.

  Poglejmo

  Naj kupim ta avto? Poudarek na "Renault Symbol", je treba spomniti, da je majhen motor - ni vedno jamstvo donosnosti. To so večkrat dokazali lastniki "simbola Renault" z ACPP. Motor se ne more imenovati shustrim. Toda strošek potrošnega materiala je edinstven. Ta avto je poceni servisiran. In pri iskanju rezervnih delov ni težav. Najdete lahko original in dober analog. Navzven, avto je srčkan, vendar ne povzroča določenih čustev. Proizvajalec ponuja drugačno barvno shemo notranjosti. Vendar bo glavna pomanjkljivost s pomanjkanjem prostora zadaj v kratkem odpravljena.
  Na splošno je Renault Symbol dober avto za kratkotrajne dnevne izlete. Ta avto ne bo mučil lastnikove glave s svojo elektroniko ali dragimi rezervnimi deli.

  Sorodne publikacije