Anti-radar Sho-Me 520: Navodila, Shema, Značilnosti, Mnenja

Skoraj vsak voznik za svoje vozniške izkušnje vsaj enkrat, vendar je kršil režim hitrosti: nekdo ima rad voziti, nekdo je prisiljen to storiti v povezavi z določenimi okoliščinami. Anti-radar vam bo pomagal zaščititi pred globami. Izbira takšnih naprav v trgovinah je ogromna: modeli se razlikujejo po funkcionalnosti, dizajnu in stroških, zato lahko lastniki avtomobilov vedno najdejo pravo možnost. Eden izmed vodilnih proizvajalcev radarskih detektorjev je korejsko podjetje Sho-Me, ki je osvojil trg z demokratičnimi cenami in visoko kakovostnimi izdelki. Ena izmed najbolj priljubljenih naprav te blagovne znamke je anti-radar Sho-Me 520.


Ta model je bil prvič izdan leta 2009, v času njegovega obstoja pa je pridobil veliko popularnost med ruskimi in tujimi lastniki avtomobilov.

Antiradar montaža

Dobavljena s priloženim antidararjem Sho-Me 520:
 • Radarski detektor z LED svetilkami na sprednji plošči.
 • Adapter za priključitev na vtičnico vžigalnika in napajalni kabel.
 • Nadomestna varovalka.
 • Pritrdilni elementi z dvema poganjkom.
 • Posebna blazinica za armaturno ploščo za dvostranski lepilni trak.
 • Priročnik za radar Sho-Me 520
 • Garancijska kartica.
 • Specifikacije

  Specifikacije antidararnega Sho-Me 520 so razdeljene v tri kategorije: sprejem signala, splošni in laserski sprejem.
 • Splošno. Compactdimenzije so 100x68x32 mm, majhna teža je 81 gramov. Temperaturno območje je od -30 do +80 stopinj Celzija. Črna in siva barva ohišja, zaradi česar je videti v notranjosti vsakega avtomobila.
 • Razpon protaradarjev Sho-Me 520-X, K, Ka, Ultra X, Ultra K
 • popravlja signale iz sistema VG-2 in različnih laserjev.
 • Načini delovanja

  Zaščita ščitnika Sho-Me 520 deluje v štirih načinih, za vsakega lahko nastavite posamezne nastavitve.


 • V načinu mesta občutljivost radarskega detektorja na modele X-formata se samodejno zmanjša, kar zmanjša pogostost napačnih pozitivnih rezultatov in vozniku omogoča, da se ne moti vožnje.
 • Način "Pot" je najbolj zahtevan za potovanja ob avtocestah, avtocestah in zunaj mesta, saj omogoča povečanje občutljivosti antiradra in razširitev območja zajema radarjev prometne policije.
 • Senčenje zaslona v temi je ena od koristnih funkcij proti-radarskega Sho-Me 520. V odsotnosti radija prepoznavanja radarjev in laserjev se svetlost LED diod naprave potiska skoraj dvakrat.
 • Tihi način, ki ga zagotavljajo razvijalci, vam omogoča, da v notranjosti avtomobila ostane tiho in se osredotočite le na svetlobni prikaz antiradarja.
 • Med dodatnimi funkcijami radarskega detektorja je tudi možnost shranjevanja nastavitev, gladko vključevanje s kolesom, dve možnosti pritrditve - do odtisov na vetrobransko steklo ali na armaturno ploščo z uporabo blazinice.

  Koristi naprave

  Po pregledihNa anti-radarskem Sho-Me 520 lahko ločimo naslednje prednosti modela:
 • Intuitivni nadzor. Morebitne težave lahko odpravi in ​​popravi lastnik vozila, ne da bi se obrnil na strokovnjake. Navodila za anti-radar Sho-Me 520 vsebujejo strukturiran odsek z informacijami o napravah, informacije o možnih napakah in težavah ter načine za njihovo reševanje.
 • Kvalitativni sprejem signalov. Radarski detektor fiksira ne samo stacionarne, ampak tudi mobilne radarje DAI.
 • Prekrivanje signala se izvaja na veliki razdalji od sledilnih naprav - približno 350 metrov, kar vozniku omogoča pravočasno spuščanje hitrosti. Ko se približujete radarju, se poveča glasnost in pogostost avdio obvestil.
 • Na razdalji 500 do 700 metrov zajame kamere, ki se nahajajo visoko od tal - na stebrih ali mostovih.
 • Samodejni izklop po 6 urah neprekinjenega delovanja, ki vam omogoča prihranek energije baterije. Izklop je opremljen z utripajočimi svetlečimi diodami in zvočnim signalom. Napravo lahko ponastavite s pritiskom na tipko DIM.
 • Živahni barvni zaslon izboljša moč signala.
 • Filtri se samodejno vključijo v načine "Mesto" in "Pot".

 • Pomanjkljivosti radarskega detektorja

  Glede na preglede uporabnikov ima antiradar svoje pomanjkljivosti:
 • Deluje samo iz omrežja na vozilu.
 • Obstajajo napačni pozitivni rezultati.
 • Pritrditev naprave na priseske je nezanesljiva, zato jo je bolje namestiti na armaturno ploščo.
 • UKakovost osvetlitve uporablja večbarvne svetleče diode, ki bodo voznika zasenčile v temi.
 • Navodila za uporabo

  Pred namestitvijo naprave proti sunčanju Sho-Me 520 in zagonu, jo morate pravilno namestiti v notranjost avtomobila. Da bi zagotovili normalno delovanje pripomočka, mora izpolnjevati več osnovnih zahtev:
 • Detektor je nameščen na sredini vetrobranskega stekla, kot je prikazano spodaj.
 • ​​
 • Enote ne nameščajte pod metlico ali zgornjo zaščito pred soncem. Kovinski elementi, ki so del njihove zasnove, poslabšajo kakovost sprejema signala, kar poveča odziv na sprejem opozoril in opozoril.
 • Proti radar ne sme biti v neposrednem stiku z vetrobranskim steklom.
 • Kakovost sprejema radijskih signalov se lahko spreminja glede na nekatere sintetične premaze - na primer Intraclear in Electriclear.

 • Namestitev antiradarja

  Radarski detektor je nameščen na dva načina, od katerih eden vključuje uporabo posebnih poganjkov za pritrditev pripomočka na vetrobransko steklo avtomobila. V luknje na nosilcu sta vstavljena odbijač in sesalnik, po katerem je naprava sama pritrjena. Druga možnost je, da namestite Sho-Me 520 na armaturno ploščo z lepljivo blazinico na dnu. Mesto namestitve mora biti čisto, gladko in brez maščobe. Napravo morate namestiti lepo: serijska številka se ne sme prilepiti, sicer lahko servisni centri zavrnejo popravilo antidararnega Sho-Me 520 pod garancijo.Po namestitvi pripomočka se poveže z omrežjem na vozilu. V ta namen je dovolj, da vstavite napajalni kabel v vtičnico vžigalnika. Nato se radarski detektor vklopi pri pomikanju kolesa v smeri urinega kazalca. Spreminjanje zaporedja dejanj ni potrebno: obstaja verjetnost okvare napajalnega kabla ali samega pripomočka.

  Testiranje naprave

  Po prvem zagonu je antiradar cikel samopreizkusa, ki mu sledi delovanje LED na zaslonu in dobava zvočnih signalov, ki ustrezajo vsem laserjem in frekvenčnim pasovom. Ta funkcija je potrebna za preverjanje uporabnosti zaslona in pripomočkov pripomočka. Na podlagi vseh testov in neodvisnih strokovnih pregledov je bil radarski detektor Sho-Me 520 prepoznan kot najbolj učinkovita in najboljša naprava v svojem razredu cen. Med preskusi je naprava pokazala odlično delo, pritrditev vseh stacionarnih kamer in radarjev osebja DIBB. Naprave opazujejo naprave na razdalji 600 do 1000 metrov. Edina pomanjkljivost je pomanjkanje indikacije, ko je vklopljen tihi način.

  Sposobnost izpopolnjevanja Sho-Me 520

  Za povečanje učinkovitosti in učinkovitosti anti-radarja lahko odstranite dva vijaka, ki se nahajata v delih za prijemanje telesa. Shema anti-radarskega Sho-Me 520 vam omogoča, da dodate standardne zvočnike, ki prav tako povečajo učinkovitost, povečajo obseg radarskega zaznavanja in zmanjšajo verjetnost lažnih pozitivnih rezultatov. Pomanjkljivost antiradarja je, da nidoloča najnovejše modele, ki jih uporablja osebje opreme DIBD - na primer naprave, kot sta Strelka-ST in Chris-P.

  Stroški naprave

  Cena radarskega detektorja Sho-Me 520 se lahko giblje od enega do pol do dva in pol tisoč rubljev, odvisno od kraja prodaje, regije in prisotnosti nekaterih zalog v trgovinah. Pripomoček spada v srednjo cenovno kategorijo, njegova vrednost pa v celoti ustreza kakovosti zbiranja, funkcionalnosti in učinkovitosti dela.

  Radarski detektor Sho-Me 700STR

  Anti-radar Sho-Me 700STR je enako priljubljen in priljubljen. Naprava registrira večino uporabljenih radarskih nadzornikov DAI, vključno z "Avtodorya", "Arrow", "Work", "Creche", "Arena" in drugimi. Deluje v območjih K, Ku, Ka, X. Naprava samodejno izbere sprejemni način, skupaj z nizom filtrov in nivojem občutljivosti. Anti-radar je opremljen s sprejemnikom GPS, ki vam omogoča, da zabeležite točke lažno pozitivnih rezultatov. Prednost Sho Me 700STR je dostopna cena: v povprečju je cena 5300 rubljev. Naprava spada v proračunsko cenovno kategorijo in v celoti opravičuje svojo vrednost z visoko kakovostjo gradnje in funkcionalnostjo. Slabosti pripomočka vključujejo pomanjkanje podpore za standardni F-POP, kar lahko povzroči težave pri fiksiranju radarja, ki deluje v pulznem načinu. Avtomobilski trgovci večinoma pustijo pozitivne povratne informacije o tem modelu Sho-Me. Radar detektor popolnoma zazna vse pike v napravi, samodejno posodobi baze, ima dober glas in zvokobveščanje, prvotno oblikovanje, široka funkcionalnost in dostopna cena.

  Radarski detektor Sho-Me G1000STR

  Izboljšana različica modela Sho-Me 700STR je prejela nekaj sprememb v strojnem delu. Podpira standard POP, ki definira impulzni radar. Nasičen in svetel zaslon z OLED tehnologijo. Programska oprema in posodobitve baze podatkov se izvajajo brez priključitve na osebni računalnik. Funkcije za zabavo vključujejo samodejni način, ki onemogoča nekatere načine delovanja, da zmanjša verjetnost napačnih pozitivnih rezultatov. Obdelavo signala izvaja digitalni procesor DSP. Anti-radar je opremljen z lepljivim trakom, namenjenim za pritrditev naprave na katerikoli del kabine.
  Po mnenju uporabnikov so za Sho-Me G1000STR značilni visokokakovostno delo in sposobnost zajemanja vseh sodobnih modelov radarjev in laserjev. Meni vmesnika in nastavitev sta intuitivna in enostavna, GPS sprejemnik deluje brez zrušitev in napak.

  Sorodne publikacije