Mobile Fly FF301: Pregled, specifikacije in pregledi

Vsakdo pozna gumb mobilnih telefonov. Od njih se je začela nova kategorija brezžičnih komunikacijskih naprav. Trenutno so proizvajalci dosegli visoke višine. Napredek pri tej vrsti tehnologije je mogoče opaziti, tudi če ne uporabimo značilnosti in parametre novih naprav. Pametni telefoni so opremljeni z veliko funkcionalnostjo, imajo dobre velike zaslone in tipkovnico na dotik. Tudi nekateri modeli lahko skoraj v celoti zamenjajo osebni ali prenosni računalnik. Po mnenju strokovnjakov bi morala nova doba mobilnih telefonov popolnoma nadomestiti stroje z mehanskimi gumbi. Toda takšne napovedi so bile napačne. Tudi z inovativno tehnologijo potrebujejo preprosti telefoni. Dokaz je Fly FF301. S svojim razvojem se je proizvajalec osredotočil na glavne naloge, to je na izvajanje klicev in pošiljanje SMS-sporočil. Za te funkcije naprava omogoča vse brez izjeme. Prva stvar, ki jo potrebujete za to vrsto naprave, so priročne tipke številske tipkovnice in glasnega zvočnika. Seveda pa to ne bo vplivalo na simpatičen dizajn. In če je vse to zagotovljeno kupcu v agregat z nizko ceno (2000-2500 rubljev), potem lahko varno menijo, mobilni telefon Fly FF301 donosno pridobitev.

V tem članku bomo razpravljali o značilnostih aparata. Ta model lahko kupite v beli in črni barvi. Vendar pa med njimi ni razlik v sistemskem "polnjenju". Zato se bo model Black pojavil kot vizualni vodnik. Tudi bralci bodo lahkomnenje lastnika pregleda. In že na njihovi podlagi, da bi oblikovali zaključke o prednostih in slabostih podjetja Fly.

Embalaža in embalaža

Kaj je proizvajalec škatel izbral za Fly FF301? Malo je verjetno, da bo kdo presenečen, ko bo videl samo embalažo. Lacosity in minimalizem sta glavna elementa oblikovanja. Belo ozadje, pomanjkanje svetlih barvnih vključkov kaže, da ta telefon ni kupljen za igrače. Proizvajalec se je osredotočil na možnost dela z dvema SIM karticama. Tudi na belem ozadju je dokaj opazen črni vložek. Uporablja se kot mesto za prikaz blagovne znamke telefona. Potrebna je uporaba fotografije same naprave. Drugi predmeti, ki si zaslužijo pozornost kupca, ne na škatli.

Zdaj morate pogledati znotraj paketa pripomočka Fly FF301. In tukaj takoj postane jasno, kateri kategoriji tega telefona je mogoče pripisati. Standardni komplet vključuje elemente, kot so USB kabel, baterija, napajalnik in, kar je nenavadno, slušalke, pa tudi vstopna raven. Toda, po mnenju mnogih uporabnikov, so bili tisti, ki so služili prijeten bonus. Obstaja tudi uporabniški priročnik. Vendar pa je telefon tako enostaven za delo, da komaj kdo uporablja navodila. Toda kaj je treba paziti, je garancijska kartica. Izpolniti ga je treba po vseh pravilih na dan nakupa.

Oblikovne značilnosti

Kako bodo vidni kupci mobilnega telefona Fly FF301 (črni ali beli)? Enostavno, vendarzelo elegantno. Zunaj se dizajn zdi strog, še posebej pri modelih s črnim ohišjem. Kot material za glavne plošče se izbere plastika. Ni nujno, da se vznemirjate pred časom, saj ima to tudi svoje prednosti. Najprej bodite pozorni na kakovost montaže. Glede na večino pregledov ni nobenih komentarjev. Skripti, škripanje in reakcije so popolnoma odsotni. Vrzeli so minimalne, pokrovi in ​​plošče se ne nihajo.
Po zaslugi plastike je Fly FF301 precej lahka. Z dimenzijami 12,9 x5,7 x 1,2 cm tehta le 104 g. Ta rezultat lahko upoštevamo tudi po sodobnih standardih, kar je precej dobro. Glede na veliko višino ohišja (skoraj 13 cm) so razvijalci lahko uporabili dovolj velik zaslon za telefon s tipkami. Traja približno 2/3 površine obraza. Lokacija zvočnika in mikrofona za pogovore je standardna, zato jih ni treba podrobno ustavljati. Vsi mehanski gumbi so na sprednji plošči. Sestavljeni so iz dveh blokov: digitalnih in nadzornih tipk. Tipkovnica Fly FF301 prejme le odobritve. Vsi brez izjeme, lastniki poudarjajo velikost gumbov, še posebej priročno igralno palico. Ne pušča neopažene tipke. Primerne so za uporabo, zato je tveganje, da bi pomotoma potisnili drug gumb, skoraj zmanjšano. Ker ta model telefona nima običajnih gumbov, prikazanih na stranskih straneh, so vse možnosti programirane s tipkami na tipkovnici. Kontrola glasnosti se na primer izvaja z zgornjo in spodnjo puščico krmilne palice.

Atzadnji del uporabnika bo videl precej veliko luknjo pod izhodnim zvočnikom. Že na prvi pogled ste lahko prepričani, da v tem modelu ni težav. Ob njem je LED bliskavica, ki se uporablja tudi kot svetilka. Seveda je na voljo tudi objektiv kamere, ki je obkrožen s kromiranim robom. Velika prednost zadnje platnice Fly FF301 Black je mat površina. Uporabniki trdijo, da sploh ni brisa, tudi če je črna. Prstni odtisi praktično ne ostanejo.
Kar se tiče glavnih spojnikov, so vsi (vrata USB in avdio) prikazani na spodnjem koncu. Takšno lokacijo je težko prikladno poimenovati, zato je odnos do njih od lastnikov bolj nevtralen, čeprav lahko pride do neprijetnosti pri povezovanju slušalk na ulici.

Funkcije zaslona

Velika prednost vseh gumbov na telefonu je velik zaslon. V tem modelu ima diagonalo velikosti 3 ×. Zaslon je izdelan s tehnologijo TFT. Tipičen "proračunski" telefon Fly FF301 lahko prikaže sliko z ločljivostjo 320 x 240 slikovnih pik. Takoj se osredotočimo na dejstvo, da ni čudežev, zato ni treba računati na elegantne značilnosti zaslona. Prenos barv je nizek. Prisotnost zamegljenosti in zrnatosti. Da bi ocenili kakovost slike, je gostota slikovnih pik 133 ppi. Lastniki kotov gledanja tudi niso zelo dobre misli. Tudi pri rahlem nagibu postanejo informacije na zaslonu popolnoma nečitljive. Računajte na udobjegledanje filmov ali glasbenih videoposnetkov ni vredno, saj bo slika prikazana precej ohlapno in nejasno. Toda rezerva ravni svetlosti je zaslužila pohvalo. Povsem dovolj je, da telefon optimalno nastavite glede na svetlobo okolice. To funkcijo lahko enostavno upravljate, tako da če želite prihraniti življenjsko dobo baterije, lahko svetlost vedno zmanjšate na minimum, tako da bo naprava trajala nekaj ur.

Strojna "polnitev"

"Brain" telefona Fly FF301 je procesor SC6531DA. Sam čipov je precej šibek. Računalniški modul lahko deluje na frekvenci 312 MHz. Na delo sistema od kupcev ni pritožb, saj naprava sprva ni zasnovana za izvajanje velikega števila različnih nalog. Glavna strojna oprema je dovolj za hiter pregled menija in vdelane programske opreme. Težave se lahko pojavijo le pri delu z obsežnimi spletnimi stranmi. Količina operativnega in vdelanega pomnilnika je 32 MB. Glede na sodobne standarde je takšno skladišče težko razumeti resno, zato so razvijalci namestili režo za pomnilniško kartico. Naprava z lahkoto upravlja z zunanjim pomnilnikom do 32 GB.

Fotoaparat

Kamera na tem modelu ne smete več dolgo ustavljati, saj ima zelo majhno ločljivost. Optika v FF301 je vsekakor šibka stran. Razvijalci so uporabili 13-megapixel matrico. Z njegovo pomočjo lahko posnamete kakovostne fotografije, situacija pa sploh ne shrani bliskavice. Posnamete lahko tudi videoposnetek, vendar ga ne boste rešilipresega 320x240 px.

Software

Telefon Fly FF301 Black ne bo zadovoljil uporabnika z velikim številom vgrajenih aplikacij. Seznam možnosti je sestavljen iz več postavk: kalkulator, storitev dostopa do interneta, pretvornik, svetilka, budilka in seveda standard (telefonski imenik, časovnik, predvajalnik glasbe). Posebno pozornost je treba posvetiti bliskavici. Ni sposobna izboljšati kakovosti fotografij, vendar se z vlogo svetilke popolnoma spopade. Na primer, v temni verandi bo dovolj.

Avtonomija

Telefon napaja litij-ionska baterija. Njegova zmogljivost je 1.450 čarovnik. Uporabniki lahko računajo na 15 dni pripravljenosti. Aktivni pogovor bo baterijo napolnil v 5 urah. V vsakem primeru lastniki s povprečno obremenitvijo naprave morda ne bodo polnili 3-4 dni.

Fly FF301: pregledi

Hvalevredni pregledi naprave so pustili kupci, ki so jih kupili za klice in sporočila. Namesto da bi pričakovali večjo funkcionalnost, seveda. Prednosti uporabnikov so glasni zvočnik, kakovostna montaža, življenjska doba baterije. Slabosti telefona, po mnenju mnogih, so sorazmerno nepomembne kot za "zvonce". Največja nevšečnost je pomanjkanje tipkanja s podporo T9 in Java. Tudi pomembna pomanjkljivost je bila resolucija fotoaparata.

Zaključek

V postopku pregleda skromnega telefona je bil Fly FF301 Black identificiran kot pomanjkljivosti in prednosti. Večina uporabnikov meni, da je ta naprava odličnastarejši ljudje, ki ne morejo uporabljati pametnih pametnih telefonov. Čeprav je funkcionalna ta model je precej omejen, vendar je najboljša naprava v cenovni kategoriji do 2500 rubljev za klicanje je težko najti.

Sorodne publikacije