Radarski detektor Sho-Me STR-535: opis

Domači trg avtomobilskih pripomočkov je dopolnjen z novostmi, vključno z radarskim detektorjem Sho-Me STR 535. Funkcionalna naprava vam omogoča, da določite lokacijo naprav, ki jih uporablja prometna policija in katere cilj je določiti hitrost, s katero se vozila premikajo. Značilnosti radar detektorja Sho-Me STR 535 dajejo priložnost, da pour vse modele naprav, ki jih uporabljajo zaposleni v prometni policiji, vključno z lasersko opremo. Pripomoček se izvaja v območjih K, X, Ultra K.

Značilnosti antiradarja

 • Visoka občutljivost.
 • Intuitivni vmesnik in enostavno upravljanje.
 • Dva načina delovanja.
 • Opozorilo o svetlobi in pisku.
 • Kompaktne dimenzije.
 • Privlačen izgled.
 • Zanesljivo in trajno pritrditev.
 • Svetel kontrastni prikaz.
 • Udobna tipka za glasnost.

  Značilnosti sodobnega radarskega detektorja

  Sho-Me STR 535 - eden izmed najbolj priljubljenih in cenovno ugodnih pripomočkov, ki se izvajajo v Rusiji in državah SND. Ustvarjen je bil na podlagi prejšnjega modela - Sho-Me 530, ki ni bil nič manj povpraševan. Model 535 se od predhodnika razlikuje z bolj informativnim in izboljšanim zaslonom ter svetlo digitalno lestvico, ki prikazuje vse podatke.


  Ena od značilnosti, ki jih uporabniki izpostavljajo v odzivih na radarski detektor Sho-Me STR 535, je kompaktna ergonomska oblika, ki ne omejuje pogleda. Povezava proti radarju voznik izvaja samostojno s pomočjo kabla, hvalakateri pripomoček lahko deluje iz vžigalnika. Ko se baterija izprazni, voznik prejme ustrezno obvestilo.

  Anti-radarske funkcije

  Radarski detektor Sho-Me STR 535 je izdelan iz sijajne plastike visoke trdnosti, ki zagotavlja odpornost proti deformacijam in poškodbam. Nakup antiradar vam omogoča, da se držijo hitrostnega režima s pravočasno pritrditvijo merilnih naprav.


  Za razliko od podobnih pripomočkov, predstavljenih na trgu avtomobilskih dodatkov, ima Sho-Me STR 35 dobro izvedene osnovne funkcije. V pregledih radarskega detektorja Sho-Me STR 535 uporabniki opozarjajo, da je pripomoček prilagojen za uporabo v Rusiji in je rešen na zakonodajni ravni.

  Zaščita na visoki ravni

  Sho-Me anti-ščitnik deluje v vseh pasovih, ki jih uporabljajo blokirne kamere in radarji RAID: Ka, K, Ku in X. Glavna prednost, ki je navedena v odzivih in značilnostih radarskega detektorja Me STR 535 je zanesljiv in enostaven za uporabo. Širok spekter zaznanih frekvenc omogoča pripomočku, da pravočasno zapiše merilne naprave in obvesti voznika, da lahko zmanjša hitrost in se izogne ​​denarnim kaznim. Kljub dejstvu, da lahko anti-radar hkrati sprejema tako veliko število razponov, daleč niso vsi uporabniki všeč. Na hrbtni strani medalje je prevelika ovira med delovanjem in napačni pozitivni rezultati, zaradi česar se lahko izgubi opozorilo o prisotnosti radarja na progi. Da bi se izognili podobnim težavam vNavodila za detektor Sho-Me STR-535 kažejo, kako onemogočiti zastarele pasove. Takšni ukrepi omogočajo zmanjšanje števila lažno pozitivnih rezultatov, zaradi česar je delovanje radarja bolj udobno in udobno.

  Odkrivanje stacionarnega radarja

  Eden najbolj zapletenih pri ugotavljanju kompleksov je "puščica", ki je najpogosteje nameščena na tirih in zazna kršitev hitrosti. Tovrstni radarji so se dolgo časa šteli za nestalne, saj jih je večina detektorjev opazila prepozno ali jih sploh ni opazila. Za razliko od svojih kolegov, Sho-Me STR 535 zazna komplekse "Strelka" na dolgih razdaljah in takoj opozori voznika.

  Tanka nastavitev

  Še ena prednost radarskega detektorja Sho-Me STR 535 je njegova enostavna uporaba in prilagodljive nastavitve. Pripomoček deluje v dveh načinih - "Mesto" in "Pot". Možnost zamenjave načinov vam omogoča, da se izognete velikemu številu napačnih pozitivnih rezultatov v mestnih mejah, zaradi katerih postanejo različne elektronske naprave. Vsak prejet v načinu "City", signal prehaja skozi sistem inšpekcijskih pregledov, ki prekine večino lažno pozitivnih rezultatov, tako da voznik ne odvrača od prenesenega prometa na naseljeno območje zaradi pogostih opozoril. Anti-radar deluje samo, če so v bližini dejansko pritrjene naprave, in ne katera koli druga elektronika.

  Zaslon antiradar

  Sho-Me STR 535 je opremljen z LED zaslonom, ki je proizvajalcu omogočil namestitevvrednost razpoložljivih izdelkov. Vsi podatki so prikazani na zaslonu v simbolni obliki: sistem je skrbno preverjen in razumljiv, kar vozniku omogoča hitro sprejemanje podatkov.

  Nastavitev glasnosti in zaslona

  Glasnost opozoril nadzira ločena tipka. Podobno se prikaže svetlost zaslona: v času svetlobe se lahko poveča tako, da je indikacija vidna na sončni svetlobi, ponoči - tako, da se svetloba ne odvrne od ceste in ne draži oči.
  Nastavitve radarskega detektorja so preproste in intuitivne, kar jim omogoča, da razumejo tudi začetnike brez izkušenj z uporabo teh naprav. Vse spremembe nastavitev so shranjene v pomnilniku antiradarja. Če izklopite napravo ali izklopite napajanje, uporabniku ni treba ponovno vnašati vseh nastavitev, ki jih pogosto izkoriščajo številni proračunski analogi Sho-Me STR 535.

  Specifikacije

 • Vzdrževanje zmogljivosti v širokem temperaturnem območju - od -20 ° C do +70 ° C. Glede na hudo rusko podnebje je ta značilnost pomembna: radarski detektor ne bo pustil uporabnika v poletni vročini, niti v mrzli zimi.
 • Laserski detektorji imajo širok kot gledanja 360 stopinj oz. Sho-Me STR 535 bo zajel vse merilne naprave ne glede na njihovo lokacijo - na straneh, spredaj ali zadaj.
 • Kompaktne dimenzije radarskega detektorja - druga prednost: velikost pripomočka - 33 x 71 x 112 milimetrov pri teži 128 gramov. Zaradi tega naprava ne moti in nepride v vidno polje, tudi če je pritrjen na vetrobransko steklo s pomočjo kompleta prihaja z poganjki.
 • Cenovna cena. Visoka kakovost antiradar je v skladu s cenovno dostopno ceno za nakup pripomočka lahko v povprečju 4 tisoč rubljev. Glede na trgovino in regijo, lahko stroški antiradar od 3890 do 5250 rubljev.
 • Prednosti

 • Ni dobra razdalja za zaznavanje.
 • Dva načina delovanja.
 • Odkrivanje sodobnih stacionarnih in mobilnih radarskih sistemov.
 • Sposobnost popravila radarskega detektorja Sho-Me STR 535.
 • Slabosti antiradarja

  Praktično ne obstajajo. Eden od bistvenih, ki ga uporabniki pogosto opazijo, je majhen odziv plošče s sesalnimi čašami v kombinaciji z ohišjem naprave.
  ​​

  Sklep

  Sho-Me STR 535 - stabilen delovni radarski detektor brez napak ali napak pri delovanju. Hitro in natančno zazna radarje na progi, v večini primerov pusti dovolj časa za reakcijo voznika in zmanjša hitrost na največjo dovoljeno vrednost. Obseg odkrivanja na avtocestah in avtocestah narašča, število lažnih alarmov v mestnih mejah pa se zmanjša zaradi prisotnosti dveh načinov delovanja - "Pot" in "Mesto". Naprava dobro deluje z glavnimi funkcijami in ščiti družinski proračun pred globami za prehitro vožnjo. Odlikuje ga prijetna kakovost kolekcije in ugodna cena, kar ga na podlagi podobnih avtomobilskih pripomočkov odlikuje ugodno.

  Sorodne publikacije