Kako prenesti sliko v "Yandex Pictures" in "Yandex Photos".

Sodobne tehnologije nam omogočajo ustvarjanje neverjetnih čudežev, da bi se v srednjem veku šteli za čarovnijo in generacijo pekla, zato vas nihče ne bo presenetil, če rečete, da lahko preverite katerokoli sliko na svetu za edinstvenost. Ta članek bo razpravljal o tem, kako prenesti sliko v Yandex. Slike »in nato uspešno poiščite podobne slike. Ta možnost je zelo koristna za ljudi, ki zbirajo fotografije s podobnimi temami, vendar ne vedo, kje jih najdejo.

Kako prenesti sliko v iskalnik Yandex

Najprej morate razumeti, kaj točno želite narediti s sliko v Yandexu, in samo dve možnosti: naložite sliko z namenom, da bi našli bolj podobne, na primer eno in isto osebo na različnih lokacijah; prenesite sliko za "Široko javnost", to je, da svojemu ustvarjanju da publiciteto.


Če želite izbrati drugo možnost, pojdite na naslednji odstavek članka. Tam bo podrobno, kako prenesti sliko v "Yandex." Slike "in sodelujejo v njem na raznih tekmovanjih" Yandexa ".
Če pa želite najti natančno sliko na velikih internetnih prostorih, potem so naslednje informacije za vas. Najprej je vredno reči, da prenesena slika za iskanje ne bo nikjer drugje, pametni Yandexovi algoritmi bodo le našli podobne lastnosti vaše slike z drugimi, ki so že vključeni v bazo podatkov. Če je podobnost, boste dobili popoln seznam podobnih slik, vključno zpovezave, kjer so iste slike objavljene, zato se ne bojte iskati fotografij, kot so vaše ljubljene.


Navodila za prenos slike za iskanje:
 • Pojdite na domačo stran »Yandex«, nato kliknite na gumb »Slike« v iskalnem polju.
 • Na vrhu je še ena zabavna slika iz Yandexa in polje za iskanje besedila, poleg njega pa se bo pojavila ikona kamere, kliknite nanj.
 • Ponudili vam bosta dve možnosti za razvoj dogodkov: fotografijo prenesete iz računalnika ali neposredno povežete s sliko, obe možnosti pa delujeta učinkovito.
 • Kliknite gumb "Išči" in počakajte na rezultat iskanja.
 • Opozoriti je treba, da lahko podobno iščete slike iz Google, Yahoo in Mail.ru.

  Zakaj naložiti fotografijo v Yandexove slike?

  Ta točka ni zaman tako imenovana, ker daje fotografom kreativni zagon. S pomočjo "Yandex". Fotografije »Nekateri založniki se redno srečujejo s fotografi. Toda kako se to naredi? «Yandex. Fotografije niso samo gostovanje fotografij, temveč tudi kraj, kjer ljudje objavljajo fotografije za odličen pregled, glasujejo za najboljše in samo tekmujejo. Tema je zelo raznolika, tako da, če želite izvedeti veliko o svetu fotografij - greš tja. Spodaj je vodnik za vsakogar, ki želi, vendar ne ve, kako prenesti sliko v Yandex. Slike naj bodo naložene z visoko kakovostjo, če jih želite prikazati. Navodila:
 • Pojdite v trenutni poštni nabiralnik "Yandex", nato pojdite nastran »Yandex. Fotografije "in poiščite gumb" Prenos ".
 • Predstavljen vam bo širok izbor možnosti, med katerimi lahko navedete fotografijo, etiketo in še veliko več
 • V zaključku

  Upamo, da zdaj veste, kako prenesti sliko v "Yandexove slike" in jo preprosto uporabiti. Treba je omeniti, da je objavljanje in iskanje fotografij brezplačno. Če poskušate vzeti denar za to, potem je to lopov.

  Sorodne publikacije