Kiklop-jelen: značilnosti, značilnosti, metode boja

V "Donst Star" Cyclops-ovci predstavljajo veliko nevarnost za igralca v kateri koli fazi igre. V klasični različici je verjetnost pojava tega šefa 67%. Pod standardnimi nastavitvami je igralec ob koncu zime obrnjen proti jelenu Kiklopu. Po namestitvi dopolnila "Don Star: Tougher" je bila verjetnost pojava pošasti dvignjena na 100%. Tudi v tej posodobitvi se lahko Cyclops-jeleni pojavijo tudi na začetku zime, čeprav se običajno zgodi 4. dan.

Značilnosti šefa

Ko igralec, ki se skriva pred mrazom in temo, začne slišati strašno zlo - prišel je. Cyclops-deer pogosto izbere čas svojega obiska v globoki noči. Te nevarnosti je zelo težko izogniti, saj mora igralec v temi zagotoviti, da se ne zmrzne, kot tudi stopnja lakote.


Njegov videz je znak glasne neumnosti, ki traja eno minuto. S prihodom zime je treba paziti na njegove zgradbe, saj jih je najprej napadel Kiklopov jelen. Šef uniči vse stene in če njihova raven ni nižja od druge, lahko preprosto pretirava. To je škoda za igralca 75, in za mobs - 150. Lahko napad na ražnju, kot tudi uniči celoten roj čebel v samo enem napadu.

Taktika za boj proti Kiklopu-jelenju

\ t
To je eden izmed najtežjih šefov, zato igralci s posebno vnemo iščejo strategije. Obstaja veliko načinov za premagovanje Kiklopovih jelenov, najbolj obetavne pa so naslednje:
  • Metoda utaje. Za izvedbo te metode na prvem mestumorate ustvariti prsni koš. Nato morate preklicati njegovo lokacijo na tleh in jo postaviti v svoj inventar. S tem dejanjem bo v polju na predvajalniku prikazano polje, ki ga lahko kadar koli položite. Ko se Cyclopov jelen začne približevati, morate od pomembnih zgradb iti 3-4 zaslonov in namestiti prsni koš. Ko šef uniči zgradbo, bo postal na voljo, saj bo njegov cilj izpolnjen.
  • Taktika bitke. Izjemno variacijska metoda boja proti Cyclops-jelenim jelenom. Najlažji in najbolj očiten način bo ustvarjanje velikega števila opreme. Igralec potrebuje veliko orožja, oklepov in orožja, da obnovi svoje zdravje. Po nanosu enega ali dveh udarcev morate pobegniti in se izogniti grlu pošasti. V tem primeru je potrebno dobro obvladati mehaniko igre, sicer bo lik preprosto umrl v bitki.
  • Daljni spopadi. Najdražja metoda, ki traja večino časa. Vendar je tudi najvarnejši. Potrebna je ena požarna palica (tri za DST dodatek). Bistvo je zelo preprosto - požariti jelena Kiklopa in pobegniti. Ko ugasne - ponovite. Potrebno je biti zelo previden, saj če šef umre s plamena, lahko izgubite izredno dragoceno kapljico očesa Cyclops-jelena. V "Donst Starv" brez dodatkov potrebuje 18 posnetkov in en udarec, v "DLS Tugeser" pa 51 udarcev palice in enega - s kopjem.
  • Vključitev "zaveznikov". Kiklopi so izredno agresivna pošast, zato bi bilo dobro, če bi ga potisnili z drugim šefom. Glavna stvar je, da se pravilno izračuna krivulja zasledovanja pošasti.
  • Kapljica šefa

    Po zmagišef igra veliko količino mesa in okrog jeka kiklopa. Igralec ga lahko poje z zapolnitvijo 60 enot. Ta ukrep bo zmanjšal lakoto za 75, vendar bo zmanjšal miselnost do 15. leta.

    Sorodne publikacije