Homestuck: John Egbert, zgodba o značaju, opis

Stripi Homestuck, ki je bil prvič objavljen v MS Paint Adventures v letu 2009, je osvojil srca javnega zgodbe, karizmatičnih likov in zanimiva zgodba. Potem se je začelo kot projekt solo "interesa" za leto 2016, je postal eden glavnih favoritov vira, kjer je poučeval in prinesel velik dobiček, da njegov ustvarjalec. Levji delež povpraševanja zaradi posebnih komičnih likov, ki sodelujejo avanture. Protagonist se imenuje hykamy, piflar. Ti računalniški liki, ki se igrajo, medtem ko deluje bogove v novem svetu, ki ga krivuljo, vendar to intimne in čustvene grafiko. Članek govori o John Эhberte, prvi fant, ki je uvedla ustvarjalec stripov občinstvo.


Pojav in vpliv na ploskvi

Na njegov 13. rojstni dan junak dobi igro imenovano SBURB BETA, ki vodi k temu, da se Zemlja znajde pod napadom meteoritov. Junak skupaj s štirimi prijatelji poslanih poda vrhovno bitje, ki ohranja svet pred propadom. Vse temelji na strip pustolovščina v skupini. Vendar pa je zelo kmalu bralec razume, da je igra svetu dejansko več, kot se zdi, in je znan svet - je le odmev preteklosti, ali eno od različic prihodnosti. Najprej John Egbert znan kot ghostyTrickster, kasneje pa se spremeni svoj vzdevek v Troll napadi na ectoBiologist. On raje svetlo srajco in hlače so enaki. Izgleda nizko las, nosi očala. Na srajco, kot je bilo že prikazano z Lyzun"Lovci na straši", v resnici pa je to samo simbol. On je tisti, ki postane kopija štirih otrok in njihovih skrbnikov, jih pošilja s pomočjo ektobiološkega kompleksa v preteklosti, tako da se začne ista zabava in krog je zaprt.

Element in sposobnost

John Thomas Egbert je poosebljenost zraka, njegova barva je v Houstonu modra. Najprej je predstavljen kot neodločen in grbast najstnik, vendar sčasoma postane bolj pogumen in prevzame odgovornost za druge. V junaški obliki prevzame Element. Poleg tega je zanimiv in ima radovedni um, ki mu omogoča precej enostavno premagovanje težav in ugank. Eden izmed najbolj priljubljenih junakov ustvarjanja.

Sorodne publikacije