Prenosni zvočniki Sven. Kratek pregled in opis

Sven je že dolgo znan na trgu. Izdelki te blagovne znamke so zelo priljubljeni med mnogimi uporabniki. Še posebej se zanimajo akustični sistemi, saj je za sorazmerno majhen denar priložnost za kakovosten zvok. Danes pa ne gre za računalniške zvočnike, ampak za prenosne zvočnike Sven, ki so bili v zadnjem času zelo zahtevni. Torej, začnimo.

Prenosni zvočnik SVEN PS-50

Prvi model, s katerim lahko začnemo, je Sven PS 50. Kolona je najmlajša od treh predstavljenih, tako da je pričakovati, da bo od superkartikse ali megzovuchanii najverjetneje ne bo treba, morda bo vse drugače.


Izgled

Izgleda kot stolpec, odkrito rečeno, amaterju. Zasnova je zelo podobna poceni kitajskemu radiju iz 90-ih ali zgodnjih 2000-ih. Na sprednji strani stebra je 1 zvočnik, prekrit z izsekano mrežo. Desno od njega je majhen zaslon, ki prikazuje različne informacije in kontrolne gumbe. Narejene so po vrsti tistih, ki so bile v starih kasetah ali CD predvajalnikih.
Na dnu lahko najdete priključek pod spominsko kartico, na desni strani je priključek USB za običajne pogone in microUSB vrata za polnilnik. Od zgoraj je samo 2 priključka 35 mm - eden za slušalke, drugi za žično povezavo. No, in za večino pokrova prostora za baterije.
Kakovost gradnje je nadpovprečna, material karoserije: sijajenplastika Na splošno, vse to ustvarja vtis poceni, in sijaj, poleg tega zelo hitro postane umazan s prstnimi odtisi.

Značilnosti

Ko govorimo o tehničnih značilnostih Sven PS 50, je vse tukaj zelo preprosto. Skupna zmogljivost kolone je 3 vate. Zvočnik je en in njegova velikost je 40 mm. Frekvenčno območje od 90 do 20000 Hz. Od zanimivih funkcij, ki jih je treba omeniti prisotnost zaslona, ​​podporo za pomnilniške kartice in standardni pogoni flash. Kar se tiče baterije, je njena prostornina 800 mAh in polna polnitev dovolj za približno 5 ur.


Zvok

Prenosni zvočnik Sven PS50 zveni zelo lepo, kar je na splošno nepričakovano. Obstajajo nizke frekvence, ki niso dobro izdelane, vendar kljub temu. Dobro je slišati sredino in seveda visoke frekvence. Volumen je dovolj dober, vendar le do 65-70%. Če jo povečate nad oznakami, se izteče trdna kaša. Ne opazite hrupa ali tujih zvokov.

Ocene in cene

Pregledi prenosnih zvočnikov Sven PS 50 kažejo, da ima ta model več pomanjkljivosti, ki jih je mogoče pripisati šibki bateriji, pomanjkanju modula Bluetooth, sijajnemu telesu in brez navigacijskega menija na tirih.
Kupi Sven PS 50 je lahko približno 550-800 rubljev, kar ni toliko.

SVEN PS-250BL

Sledi prenosni zvočnik - Sven PS-250BL. Ta model je že dražji od prejšnjega, vendar so njegove značilnosti veliko boljše. Tu se uporabljajo tudi drugi materiali in videz je privlačnejši.

Videz inznačilnosti modela

Prenosni zvočnik Sven PS-250BL izgleda zelo podobno kot boombox, le majhna velikost. Izvlečni ročaj za nošenje je zelo pomemben, kar je zelo priročno. Materiali ohišja so prijetna mat plastika. Sijaj je samo na stranskih koncih - ni strašen. Sprednji in zadnji del kolone je kovinska mreža s perforacijo. Tradicionalno skriva govornike za njim.
Organom upravljanja je dodeljen ločen "trak". Zanimivo je omeniti prisotnost mikrofonov in gumb za odgovor na klic. Standardni komplet priključkov: USB, mikro USB, AUX in 35 mm. Skrij priključke za gumijastim čepom. Od funkcij je treba omeniti moč 10 W, prisotnost modula bluetooth, frekvenčno območje od 100 Hz do 22 kHz, baterijo 2200 mag, ki vam omogoča poslušanje glasbe do 10 ur, čeprav proizvajalec zagotavlja 20 ur in kompaktne velikosti.

Kakovost zvoka

Reklamacij praktično ni. Nizzi sliši, a spet slabo obdelan. Obstaja dobra sredina in zelo dobro je slišati visoke frekvence. Glasnost je tudi dostojna, vendar po 80% zvočnikov začne zvok pretvoriti v kašo. Ni trzanja, prask in drugih zvokov.

Ocene in cena

Če pogledate ocene za ta model, potem ima nekaj minusov, vendar ne zelo kritično. Vsi so v bistvu povezani z videzom in oblikovanjem, zato nimajo posebnega pomena za njihovo uvrstitev. Na drug način so uporabniki zadovoljni z vsem.
V zvezi s stroški je mogoče Sven PS 250 kupiti od 1700 do 2700 rubljev. Širjenje je veliko, a dobroprodaja stolpec povsod in lahko izberete najbolj primerno za ceno.

SVEN PS-460

Najnovejši model in najstarejši predstavljen. Izgled kolone je podoben nečemu JBL, v telesu pa je vgrajen le ročaj v torbici. Mimogrede, ročaj je potreben tukaj, ker steber tehta skoraj 2 kg.
Vsi konektorji so na zadnji strani, vključno s stikalom za vklop. Sprednji del ima majhen zaslon, ki je zelo priročen in ima nadzor v obliki majhnih gumbov. Obstaja tudi ločen gumb izenačevalnika. Materiali ohišja so predstavljeni v obliki lepe mat plastike z gumiranim premazom in perforirano kovinsko mrežo. Kakovost gradnje je dobra.

Zvok

Zdaj lahko preidete na kakovost zvoka prenosnega zvočnika Sven PS-460. Na splošno - zvok je zelo podoben prejšnjim modelom, vendar je nekoliko boljši. Stanje s frekvencami je popolnoma enako za vse - ni dovolj nizko in sredinsko. Visoke frekvence se zelo dobro slišijo. Glasnost je na voljo, vendar je najvišja stopnja "kaša". Lahko poskusite prilagoditi izenačevalnik, vendar je malo verjetno, da vam bo pomagal.

Recenzije in vrednost

Kot kažejo pregledi na prenosnem zvočniku Sven 460, ima ta model rahlo šibko baterijo, slabo pritrjen AUX priključek na hrbtni strani in šibko anteno za sprejem radijskega signala. Na drugih točkah ni pritožb uporabnikov.
V zvezi s stroški se ta model v povprečju lahko kupi v 2000-2500 rubljih, čeprav obstajajo različice, ki so dražje, in obratno.

Sorodne publikacije