Sven BF-21: proračunski zvočniki odlične kakovosti

Ljubitelji visokokakovostne glasbe imajo vedno raje najboljše avdio sisteme. Kaj pa, če vam proračun ne omogoča nakupa vrhunske naprave za dobro predvajanje zvoka? Ne obupajte. Konec koncev, če želite, lahko najdete možnost proračuna, ki bo zadovoljila vse potrebe ljubiteljice glasbe.

Sven BF-21 Black - akustični sistem 2. 0. E pomeni, da je ta model dvosmerna. Zvočniki iz podjetja Sven zavzemajo 8089. mesto v oceni avdiosistemov. Kljub dejstvu, da ta številka še zdaleč ni na stotine boljših govorcev, je treba razumeti, da je to svetovna razvrstitev. Če to upoštevate, je Sven BF-21 vreden model. Glede na nabor parametrov in cenovno kategorijo menimo, da so naši stolpci skoraj 23% boljši od vseh drugih analogov tega razreda.


Splošni opis

Aktivni multimedijski zvočniški sistem Sven BF-21 so cenili ljubitelji glasbe. In to ni čudno. Navsezadnje je ugledni proizvajalec storil vse, da bi ustvaril optimalen model, ki popolnoma ustreza odličnemu razmerju cena /kakovost. Ta stereo sistem je primeren za tiste, ki raje poslušajo glasbo in gledajo filme z najboljšim zvokom. Glede na uporabniške ocene, imajo Sven BF-21 zvočniki dobre nizke frekvence. Hkrati v procesu zvoka melodije ni motenj ali drugih čudnih zvokov. Tudi sistem je prijetno zadovoljen z bogatimi basi, ki jih po želji lahko samostojno prilagajatedrsnik na zadnji strani stolpcev.


Ko govorimo o maksimalni glasnosti, je bil Sven BF-21 na visoki nadmorski višini. Zahvaljujoč svoji visoki moči, bo sistem s sosedi v hišo enostavno pritegnil veliko prijetnih minut poslušanja glasbe.

Specifikacije

Izhodna moč obeh zvočnikov je vsaj 40 vatov. Obenem je prijetno presenetljiv obseg delovnih frekvenc, ki se gibljejo od 35 Hz do 20 KHz. Če govorimo o razmerju signala in ravni hrupa, potem je ta parameter več kot 75 dB. Ker je sistem dvosmeren, to pomeni, da ima vsak stolpec 2 nameščena zvočnika. Eden od njih se uporablja za predvajanje visokofrekvenčnega signala. Velikost je 1 palca. Drugi zvočnik je namenjen nizkim frekvencam. V premeru je 4 cm. V tem primeru lahko frekvenco nastavite neodvisno. Za to so na hrbtni strani Sven BF-21 posebni regulatorji. Če zavrtite zvočnik, lahko zvočnike povežete tudi z nizkotoncem.
Sam sistem se napaja iz običajnega omrežja z napetostjo 220 V. Zvočniki tehtajo največ 75 kg. Elegantno ohišje instalacije je narejeno iz prijetnega naravnega lesenega dotika. V tem primeru stereo sistem ne bo moral kupiti dodatnega ojačevalnika. Proizvajalec je pomislil na vse podrobnosti. V notranjosti zvočnikov je že nameščen ojačevalnik brez čevljev. Zato mora uporabnik priključiti samo mini vtič standardnega tipa (35 mm) in začeti uživati ​​v visokokakovostni glasbi.

Sistem zvočnikov Sven BF-21: Videz

Kakor je bilo žerekel prej, proizvajalec temeljito premislil vse podrobnosti. Za videz stebrov je značilna prefinjenost in jedrnatost. Črna barva lesa zagotavlja stereo sistem in sijaj. Kot so opozorili uporabniki, v videzu stolpcev ni nič posebnega.
Zgornji in spodnji del naprave sta rahlo zaobljena. Zaradi tega gladkega prehoda niso videti kot standardne "škatle". Na sprednji strani stebrov je posebna mreža, ki se skriva pred očmi močnih zvočnikov. Poleg tega stereo sistem skoraj nima prahu in ni izpostavljen negativnim vplivom na okolje. Po potrebi lahko mrežo odstranite in očistite. Po tem se zaščitni izdelki preprosto umaknejo nazaj. Prav tako je treba omeniti dejstvo, da namestitev sistema lahko obvladuje tudi otroka. Zvočnike je težko kodirati s pomočjo računalnika ali domačega kina. Celotna namestitev traja največ 3 minute.

Značilnosti sistema zvočnikov

Ko govorimo o odličnih lastnostih zvočnikov Sven, potem se najprej odlikujejo vgrajeni dvokanalni ojačevalniki. Pravzaprav je srce celotnega sistema. Prav tako bodite pozorni na to, da so naprave opremljene z:
 • vgrajenimi transformatorskimi napajalniki (z zmogljivimi filtri);
 • Hi-Fi konektorji;
 • indikatorji moči;
 • izhodi za subwoofer in fazni pretvornik.
 • V tem primeru lahko zvočnike povežete z različnimi avdio napravami. Tudi kupciOpazili so povečano občutljivost visokonapetostnih zvočnikov, nameščenih v stereo sistemu.

  Priključitev zvočnikov

  Celoten komplet s stereo sistemom ima podrobno navodilo, ki opisuje vse manipulacije, ki jih lahko naredite z zvočniki. Da jih povežete dovolj, da razumete barvo kablov. Vsak od njih ustreza priključku istega odtenka. Zato v multi-meter ožičenju ne bo treba zamenjati. Za priključitev pasivnega zvočnika uporabite poseben kabel zvočnika.
  Hkrati je mogoče ta sistem nadgraditi na različico 2.1. To storite tako, da najdete glavni (aktivni) konektor stolpca pod nizkotoncem. Vendar pa se je treba zavedati, da bo to sprejela le aktivna "podskupina".

  V zaključku

  Če povzamemo pregled Sven BF-21, je treba reči, da ima ta sistem veliko prednosti. Hkrati so stroški stolpcev nizki. Seveda, za strokovnjake in ljudi, ki delajo s profesionalno opremo, ta model ne bo najboljši, vendar je odlična možnost za smučarja. Prav tako je treba upoštevati, da imajo stolpci iz Svena najmanjše število negativnih ocen. Tak uspeh se ne more pohvaliti z nobeno napravo iste cenovne kategorije.

  Sorodne publikacije