Dragon Age: Fenris je opis značaja, značilnosti in zanimivih dejstev

V drugem delu "Stoletja Zmaja" so ljubiteljem predstavili številne nove zanimive likove. Med glavnimi sateliti in tekmovalci v središču Hawka (a) je bil Pharenza - suženj vilin, ki je nekoč pripadal Tweenerjevemu Masteru in čarovniku Danariusu. Hero je utrpel izgubo spomina in fizične spremembe, ki so jih povzročili umetno vneseni v njegovo telo. Fenrisova specializacija v Dragon Age je dvoročno orožje.

Prazgodovina

Fenris je bil dolgo časa suženjstvo čarovnika Danariusa, kjer je bil podvržen poskusom. Danarius je na njem čutil lirij, ki je bil v telesu vilinke vnesen v obliki različnih tetovaž (videz lika je mogoče videti na spodnji fotografiji, pa tudi uradne templje in številne artagrame za Dragon Age). Fenris je našel mistične smrtne žrtve in hkrati izgubil spomin, popolnoma pozabil na svoje preteklo življenje. Poleg tega je sledi vodenja v njej bolje ne dotikati lirija - vsak dotik prinaša junaku močne bolečine.


Nekega dne se je Fenris odločil, da bo prenehal s svojim suženjskim obstojem in naredil pobeg. V odgovor na ta jezen Danarius začne preganjati in preganjati manjkajočo "lastnino", da bi vrnil dragoceni lirij.

Prihod v Kirkwall

Končno, osamljeni sprehodi vodijo našega junaka v Kirkwall - veliko mesto na vzhodu Tedasa in osrednjo lokacijo dogodkov drugega dela Dragon Age. Fenris se pridruži Hawku (a), vendar še vedno upa, da se bo maščeval tistim, ki mu uničijo življenje.Danariius nadaljuje preganjanje in pošlje svojega najboljšega učenca, Adrian, z elfom. Po hudi bitki se izkaže, da je Adrian premagan in Fenris poskuša ugotoviti, kje je čarovnik. Odgovori na to vprašanje, ne prejme, vendar ugotovi drugo stvar - Phaenry ima sestro.


V prihodnosti se izkaže, da je bila sestra ujeta nedolžna, ki jo je organiziral nihče drug kot Danarius. Skupaj z Hawkom (Ph.D.), Fenris končno rešuje s svojim nekdanjim gospodarjem, mu povrne veliko let suženjstva in mučenja. V nekem trenutku si elf celo prizadeva ubiti svojo sestro, vendar jo lahko ustavi prijazen Champwinner iz Kirkwalla. V primeru, da bo sestra izginila iz roke Phoenixa, bo zapustil odred, Hawk (a), da bi se spopadel z obupom. Če preživi - bo ostal. V vsakem primeru, od njegove sestre, Fennis izve, da je v resnici njegovo ime Summer, in da je dobil Danarius po lastni volji, poskuša rešiti svojo družino od strašne usode.

Končna tekma

Na koncu Dragon Agea lahko Fenris ostane z Hawkom (ohm) in zapusti ekipo, tako da izbere stran nasprotnika. Odvisno od strani, ki jo igralec na koncu sprejme: do čarovnikov ali temporalistov. V vsakem primeru je mogoče vplivati ​​na situacijo, kar je najpomembnejše - imeti čas, da pridobi potrebno stopnjo odobritve Fenrisa do finala. V Dragon Age 2 lahko na ta način rešite številne konflikte.

Nadaljnja usoda Fenice

V tretjem delu "Stoletja Zmajev" se bojni vilini ne pojavljajo več, vendar se včasih omenja njegovo imedrugih znakov Na primer, če začnete pogovor z Warrickom o Hawku, lahko vidite dodatno možnost pogovornega okna za satelite Kirkwall Champion. Warrick pravi, da Phoenry še naprej išče leteče trgovce s sužnji in da bi moral biti v tem trenutku nekje na jugu. Na žalost igralec ne bo prejel podrobnejših informacij o nekdanjem satelitu. Pogovor z Hawkomom (oh) prav tako ne bo povedal ničesar novega.

Character

Skoraj vsi navijači Fenisov iz Dragon Age 2 ga obravnavajo kot enega najbolj dvoumnih likov v seriji. Slovanski obstoj je prizadel tako njegovo usodo kot njegov značaj. Hero obravnava svojo svobodo z vznemirjenostjo in je pripravljen uničiti vsakogar, ki jo bo vsaj nekako poškodoval. Ob istem času, pridobitev fizične svobode in ne more dati farizej duhovne svobode. Nenehno se muči, ne more reševati moralnih dilem in čuti močno osamljenost, ki ga uničuje od znotraj. Zamisel, da bo suženj vedno v nevarnosti in večno preganjanje, ne pomaga. Tudi po maščevanju vilin je malo verjetno, da bo prejel dolgo pričakovani mir.
Kar zadeva komunikacijo z drugimi člani skupine Kirkwall Championship, je vse tukaj drugače sestavljeno. Včasih Fenris prosi za njihove misli, a vedno se drži ob strani. Spoštuje Avelin, ki zelo podpira Warricka, napet pri komunikaciji z Merrillom in ne more prenašati Andersa. Odnos med Phoenixom in Hawkom v DragonjuStarost 2 je lahko romantična in prijazna. V določenih okoliščinah lahko elf posmehuje Kirkwall šampionu in celo konča na strani sovražnika.

Zanimive lastnosti značaja

Fenris - lik je zelo mračno in mračno, zato se ga mnogi tovariši nenehno šale. Včasih se sam šali, vendar je to storjeno s tako resnim izrazom obraza, da zelo pogosto nekateri spremljevalci nehote padajo v stupor. S čarovniki je Fenris v zelo težkem razmerju. Sovraštvo je nastalo v času njegovega suženjskega obstoja, ko je junak priča grozljivim magičnim poskusom. Krog in budni templji ga vidijo kot glavne izzive v trenutnih razmerah.
Kljub vzdrževanju ropskega načina življenja vseh čarovnikov, je samo suženjstvo elfa daleč od okusa. Če igralec poskuša braniti pravice svobodnega človeka, bo to pozitivno vplivalo na Phenris. Fenris lahko vzame določena darila od protagonista. Med prehodom drugega poglavja vam priporočamo, da si ogledate Elfinayz - v eni od vrečk je ena dragocena knjiga. Drugo darilo je skrito v tretjem poglavju, v iskanju, imenovanem "Bolje je služiti hladno" - to je meč.

Kako priti v zabavo

Fenris se prvič sreča z Hawkom (u), medtem ko je podvržen nalogam "Free Cheese" (iskanje se lahko izvede preko revije v hiši protagonista). Skupaj z elfom gre igralec Danariusu, kjer pričakujejo resno bitko. Ob koncu boja se sovražnik skriva, Fenris pa lahkoPridružite se Kirkwall prvaku. To bo brez izletov, ko bo potekal v nekdanji nepremičnine Danarius (mesto na zemljevidu - Zgornji City).

Romance s Phoenixom v Dragon Age 2

Kot smo že povedali, lahko Fenris postane eden od ljubezenskih interesov za Hawkea (a).
  • Flirt z vilini je mogoče najti že v prvem poglavju, po napadu na Danariusovo hišo. Za romantični dialog je treba z srcem izbrati replike. Takoj moram reči, da če je Hawkova (a) posebnost čarobna, potem bo odnos z elfom nekoliko napet. Romantika s Phanrisom v Dragon Age 2 temelji na tekmovalnosti, kar pomeni, da bo njegova zmeda z Andersom neposredno vplivala na odnos z Hawkomom (in ohmom) in obratno.
  • V drugem poglavju lahko izpolnite nalogo "Vprašanje vere", klepetate s Phanrisom ob njegovem pobegu. Kasnejši razvoj njegovega osebnega iskanja je napad roparjev Tvintersa Andriane, ki bo med lokacijami dohitel družbo igralca. Po nastanitvi z Danyarjevim učencem se bo elf vrnil domov v zgornji del mesta. Če ga bo Hawke sledil in izkoristil romantične možnosti v dialogu, bo preživel noč s Phoenixom. Na žalost, zjutraj, vilini pobegnejo in razložijo svojo odločitev, da ne želijo poškodovati Hawkea.
  • Tretje poglavje nas uvaja v sestro Phoenixa, ki se bo izkazala za njegovo past. Ne glede na to, ali bo umrla v finalu potovanja ali ne, bo Fenris spet odnesel trpljenje. Da bi nadaljeval roman, mora govoriti z elfom in ga prepričati v svojo podporo. Avelin in Warrick malo kasnejeposkusite prepričati Phoenixa, naj spremeni hišo, saj je bila Danariusova posest in je še vedno najboljše mesto. Hawke lahko ponudi življenje z njim. Med zadnjim obiskom elfa v tretjem oddelku mora igralec ponovno postaviti vprašanje Danariusa. Kot rezultat, lahko oprosti Phenice njegovo vedenje, in to se bo končalo s poljubom.
  • Pred končno bitko bo igralec imel priložnost klepetati z vsemi sodelavci. Če se pogovarjate s Phoenixom, ga Hawke (in) prepozna v ljubezni in mu da poljub.
  • Sorodne publikacije