Goljufija na Jetpacku v GTA: San Andreas: Kako vstopiti?

Serija iger "DTA" - ena izmed najbolj primernih za uporabo kod in različnih sprememb. Še posebej priljubljena med uporabniki "GTA: San Andreas", v katere lahko vnesete ne le standardne goljufije na orožju ali strojih, temveč dobite tudi bonus predmete, spremenite igro itd. : San Andreas ».

Kako vnesti kode?

Začnimo z navodili o tem, kako se v teh igrah običajno vnašati goljufija. Za "GTA: San Andreas" je bilo mogoče napisati samo kode neposredno v procesu igranja. Že iz igre o Sijia, razvijalci so uvedli možnost, da napišete goljufija v meniju premor. To zelo poenostavi nalogo igralca. Na primer, med streljanjem lahko varno postavite pavzo in napišete goljufije za popolno zdravje, zaščito telesa in strelivo ter po tem, ko boste ubili vse sovražnike in se ne bojite, da boste morali ponovno ponoviti celotno misijo.


O načinu vnosa. Če želite aktivirati goljufija, morate le pravilno natisniti kombinacijo črk na tipkovnici. To morate storiti dovolj hitro, da igra ne bo spustila prejšnjih znakov. Dejstvo, da je beseda pravilno vnešena, pokaže plaketo v zgornjem levem kotu zaslona z ustreznim besedilom.

Koda za jetpack

V ploskvi igralec dobi jetpack samo v drugi polovici igre. Toda v nekaterih nalogah "GTA: San Andreas" goljufija na jetpacku bo koristna, če se srečujete s težavami ali pa samo želite leteti nad mesti in občudovati pokrajino.Na tipkovnico vnesite kombinacijo ROCKETMAN ali YECGAA, tako da igra na zaslonu zasliši zvok in sporočilo. Pred vami se bo pojavil reaktivni šarnir, ki se bo vrtel v obliki normalnega predmeta. Da ga dvignete, morate priti na kraj nastopa.


Kako uporabljati?

Za letenje pritisnite tipko Space na tipkovnici. Višina leta je omejena na 100 metrov, zato vzpon ne bo deloval. V tem primeru, ko ste v jetpacku, lahko streljate s PP ali pištolo. Z uvedbo kakršnih koli kombinacij, ki spreminjajo igro na nepošten način (prav tako ustrezajo kodi na jetpacku), so nekatere omejitve. Igro ne boste mogli igrati 100% po uporabi vsaj ene goljufije. To se prikaže v statistiki, ki si jo lahko ogledate v meniju za začasno ustavitev. Če ne želite pokvariti statistike, boste morali opraviti zgodbo o misijah na opuščenem letališču v puščavi blizu Las Venturasa. Če kombinacije ROCKETMAN nimate, poskusite tipkati YECGAA. Včasih nekatere kode ne delujejo zaradi neprimerne različice igre.

Sorodne publikacije