Opis Epic Boss Fighter 2 z goljufa

Epic Boss Fighter 2 - Drugi del zanimive in zanimive flash igre, v kateri se morate boriti s številnimi šefi različnih stopenj zahtevnosti. Glavni lik igre je večkrat manjši od njegovih glavnih nasprotnikov. Poleg tega ima veliko manj sposobnosti in sposobnosti kot vsi šefi. Vsak sovražnik je edinstven - drugačen nabor sposobnosti, gibov in njihovega zaporedja. Pojdite skozi igro do konca prvič ne bo vsakdo. Vendar pa igranje postane veliko lažje, če greste šefi v Epic Boss Fighter 2 s goljufijami. V tem članku boste izvedeli več o tem.

Opis igre

Igra se začne z dejstvom, da se vaš junak odloči, da bo sam deloval proti tuji grožnji v obliki niza velikih pošasti in robotov. Z vsakim od njih se boste morali boriti enega za drugim. Za vsakega šefa dobite določeno količino denarja, ki jo lahko porabite za izboljšanje junaka. Te nadgradnje vključujejo število življenj, moč orožja in njegovo vrsto ter oklep.


V katerem koli šefu morate preučiti taktiko in niz dejanj, ki jih uporablja nasprotnik. Igra se začne s preprostimi sovražniki. Na primer, iz velikega pajka, ki se premika navzgor in navzdol in povzroča kup majhnih pajkov. S takimi nasprotniki lahko ročaj brez goljufij. Vendar pa se igra Epic Boss Fighter 2 postopoma slabša, tako da lahko razmišljate o tem, da bi dobili prednost pred sovražniki.

Vrste goljufij

Že takoj velja omeniti, ker je ta igra zasnovana na brskalniku, da ne boste mogli vnesti kode tretjih oseb ali ukazov za prekinitev.igranja Pesmi v Epic Boss Fighter 2 so takšne izboljšave, ki so vgrajene v igro.
  • Nekatere zlomljene različice dajejo igralcu proste izboljšave za junaka (tipka 2). Zaradi tega lahko vse nadgradnje dobite že na samem začetku in greste v bitko povsem "črpano". Dobite lahko tudi neskončno količino zlata in izberete pravo nadgradnjo. V ta namen pritisnite tipko na tipkovnici 3.
  • Druge različice se lahko pohvali z neomejeno ponudbo zdravja (ključ 1). Nekatere različice iger vam omogočajo, da izberete, kateri bonus želite dobiti. Ko na primer kliknete določeno tipko, boste aktivirali možnost.
  • Goljufanje za prehod trenutne ravni se aktivira s tipko 4. Ta možnost se pojavi skupaj z nesmrtnostjo in brezplačno pridobitvijo vseh sposobnosti.
  • Obstajajo tudi različice, v katerih boste vse izboljšave dobili takoj. V tem primeru igra Epic Boss Fighter 2 postane prelahko. Če se želite le seznaniti z videzom lokacij in šefov ali sedeti za prenašanje otroka, bo to najboljša možnost.
  • S prevarami Epic Boss Fighter 2 lahko enostavno premagate težkega šefa in nadaljujete s težjimi ravnmi, ne da bi porabili preveč časa!

    Sorodne publikacije