Zakaj se ne zažene CS: GO? Ključne točke za rešitev problema.

Counter-Strike: Global Offensive je neposreden naslednik legendarne serije Counter-Strike. Lahko trdimo, da je vsaka oseba, ki ima vsaj nekakšen odnos do interneta, nujno slišala o tem. Toda v tej slavni igri so napake. Torej, danes bomo pogledali, zakaj CS ne zažene GO, in tudi svetujemo, kaj storiti, da bo igra imela največjo odpornost na odhode.

Igra se ne začne - kaj storiti?

Mnogi igralci Counter-Strike so se spraševali, zakaj CS: GO ne teče in so na zaslonu prikazane napake in dnevniki. datoteke, ki jih je mogoče brati samo tistim, ki resnično razumejo to temo in imajo vsaj osnove programiranja. Kljub temu je večina napak enaka in se pojavlja le zato, ker izdajatelj igre ni razmišljal o svoji odločitvi, ali je računalnik uporabnika okvarjen. V vsakem primeru morate ostati mirni - vsak problem je mogoče rešiti. Na primer, obstajajo napake, v katerih vam pomagajo naslednji koraki:


 • ponovno zaženite računalnik;
 • Posodobitev "Windows";
 • zmanjšanje nastavitev grafike;
 • ponovna namestitev igre.
 • Najpogostejši vzroki

  Poudarja razloge, ki najpogosteje povzročajo napake v igri, ki ne sprožijo CS: GO. Nič se ne zgodi, če imate:
 • zastarele komponente v računalniku. Imajo zelo pomembno vlogo pri delu z zahtevno programsko opremo in igrami.
 • Datoteke CS: GO so bile prekinjene. To pomeni, da obstaja verjetnost, daračunalnik je okužen z virusom ali pa je igra nepravilno posodobljena.
 • Igra ni nastavljena pravilno. Res je, da se ta težava pojavlja le na piratskih kopijah igre.
 • Programska oprema že dolgo ni bila posodobljena. Najpogostejša napaka pri starih računalnikih, ki ne podpirajo novejših različic programske opreme, je banalno pozabil na tako pomembno stvar.
 • Programska oprema je v navzkrižju. V tem scenariju sistem deluje nepravilno in možne zrušitve sistema.
 • Na srečo, Counter-Strike: Global Offensive prišel ne tako dolgo nazaj, in sicer leta 2012, tako da so bile najpogostejše težave rešiti s posodobitvami. Moramo reči, da so bili vsi forumi na to temo napolnjeni s sporočili, kot je "ne zagnati CS: GO, muhe ven." Ljudski obrtniki so našli tudi načine, kako obiti ali odpraviti te težave. Najbolj učinkoviti so naslednji:
 • Problem pri namestitvi piratske različice igre se pojavlja pogosto, vendar pa je potrebno le znova namestiti igro ali poiskati novo, svežo distribucijo igre na torrent trackerjih. Toda najboljši izhod iz te situacije je nakup licenčne različice igre, po nakupu katere se vprašanje, zakaj ne zažene CS: GO, praktično ne bo pojavilo.
 • Obstajajo primeri, ko protivirusni program preprečuje namestitev piratske igre za distribucijo na računalniku. Potem ne zažene CS: GO, nič se ne zgodi. To je mogoče razložiti z dejstvom, da je ob prekinitvi igre kršila celovitost, pa tudi navdušilapotrdila o igri. Prepovedujejo igranje piratske različice igre, zato morate pred namestitvijo izklopiti protivirusni program, da se izognete neželenim posledicam.
 • Med namestitvijo je bila uporabljena cirilica. Do te težave pride le v sistemih, ki uporabljajo zastarelo različico operacijskega sistema. Problem je rešen precej enostavno - morate samo izbrisati igro, nato pa ustvarite ločeno mapo korenskega imenika trdega diska in v njenem imenu uporabite le latinične črke.
 • Postopno odpravljanje najpogostejših težav s Counter-Strike: GO

  Če vam zgoraj opisane metode niso pomagale, morate narediti naslednje ukrepe, ki lahko pomagajo v mnogih situacijah s skoraj vsemi igrami (za piratske različice) morate samo počistiti register in znova namestiti igro):
 • V "Steam" odstranite Counter-Strike: Global Offensive iz računalnika.
 • Sedaj morate odstraniti sam "Stim". Pred brisanjem si zapomnite svoje uporabniško ime in geslo. Pojdite zdaj na nadzorno ploščo - "Odstrani programe" in odstranite Steam.
 • Če ne morete sami očistiti registra, potem ne prenesite potrebne programske opreme, ki bi to lahko storila. Primer takega programa je lahko "CCleaner".
 • Namestite najnovejšo različico programske opreme, in sicer posodobite Windows in gonilnik na grafično kartico. Ta postopek je treba izvajati redno zaradi njegove pomembnosti in splošnega učinka na delovanje računalnika. Mnogi strokovnjaki svetujejo, da jih čim prej posodobitezadnja različica je izdana. Pojdite na nadzorno ploščo - "Strojna oprema in zvok" - "Upravitelj naprav". Tam lahko najdete ime in model vaše video kartice, po katerem morate iti na uradno stran in prenesti najnovejšo različico programske opreme.
 • Zadnji in zadnji korak: namestite igro. Obiščite Steam stran, jo prenesite, se prijavite in enostavno prenesite Counter-Strike: Global Offensive na vaš računalnik.

 • Po vseh zgoraj navedenih postopkih lahko preprečite veliko odhodov in zamrzne. Prav tako je treba omeniti, da obstajajo priložnosti, ko se CS: GO ne zažene v operacijskem sistemu Windows 7. To je zato, ker več in več voznikov na "Winds 7" preneha biti izdan, daje prednost novejšim različicam. Če se želite izogniti tej situaciji, jo morate posodobiti na 10.

  Zaključek

  Upamo, da vam je ta članek pomagal rešiti problem čim bolj - zakaj ne bi zagnali CS: GO. Poskušali smo v njem javno opisati najpogostejše napake z uvedbo slavne igre in kako jih rešiti.

  Sorodne publikacije