V Weiberyju lahko preberete korespondenco nekoga drugega

Včasih človeška radovednost prečka vse meje. Največja skušnjava za mnoge je dialog drugih. Nekateri ljudje so pogosto vodeni zaradi bolečih sumov ali želje po iskanju kompromisov - motivi so različni. Če si to bolj pozorno ogledate, bo poseganje v zasebno življenje in informacijski prostor nekoga drugega kriminalnega značaja. Vendar to ni ovira za ljudi, ki želijo vedeti, kako berejo korespondenco nekoga drugega v Weberju.

Dostop po pošti, VK ali drugih kurirjih

Vsak posrednik zagotavlja rezervno shemo, ki zagotavlja, da imetnik računa izgubi pomembne informacije, ko je program odstranjen ali ko se naprava spremeni. Če so podatki shranjeni na strežnikih selovca, potem jih navadna oseba brez hekerskega talenta ne more dobiti. V primeru "Weber" iti tako daleč ne bo treba. Za dostop do korespondence nekoga drugega v Weberju je dovolj, da pošljete besedilno datoteko z e-pošto, telegramom, VC ali drugimi primernimi platformami. To lahko storite v meniju z nastavitvami v razdelku "Klici in sporočila", s klikom na možnost za pošiljanje zgodovine sporočil in izbiro cilja.


Nujno je imeti neposreden dostop do naprave "žrtve", saj se podatki prenašajo prek nje. Poleg tega obstaja velika verjetnost, da se ujamemo vroče, saj se bodo v zgodovini korespondence prej ali slej pokazali dokazi o takšni invaziji.

Shranjevanje v oblaku

Namesto posebej ustvarjenih strežnikovWeber uporablja shranjevanje v oblaku tretjih oseb za varnostno kopiranje, kot je Google Drive. Še enkrat, brez dostopa do naprave nekoga drugega, te operacije ne bo mogoče pregledati. V nastavitvah morate vnesti kategorijo varnostnega kopiranja in klikniti razdelek »Ustvari kopijo«. Nato morate izbrati zahtevani račun Google Drive ", kjer bo shranjevanje korespondence in preverjanje pristnosti.


Preden pa v Weberju vidite sporočilo nekoga drugega, boste morali poiskati datoteko z dvojnikom zgodovine klepetov, saj se ne pojavi v običajnem dostopu do pogona, vendar lahko v nastavitvah vklopite skrite datoteke. Če namestite namizno različico Weibur, lahko prenesene podatke preberete tukaj. Omeniti je treba, da s tajnimi pogovornimi okni tega ne more uspeti. Temeljijo na načelu Peer-to-peer, to je, da so decentralizirani in se ne morejo sinhronizirati tako kot redni klepeti.

Pošiljanje tujcev v Webery: kako ga slediti? Sinhronizacija na drugih napravah

Najugodnejši način za branje korespondence nekoga drugega v Weberju - sinhronizacija z napravo. Sporočila o novih sporočilih bodo prišla neposredno v pametni telefon. In če naredite varnostno kopijo vnaprej, potem lahko preberete staro korespondenco.
Za začetek morate namestiti različico računalnika Viber. V namestitvenem oknu boste videli "Ali imate za vaš telefon" Weber "?" Ko pritisnete »Da«, morate izbrati državo prebivališča in vnesti telefonsko številko. Zadnji korak je skeniranje QR kode. In za dokončanjepostopke, morate izbrisati SMS z aktivacijsko kodo, saj je lahko dokaz.

Besedilo varnostne kopije za Viber

Ta metoda je zelo podobna prejšnji. Edina razlika je, da je bila avtomatizirana s posebno programsko opremo. Program je na voljo za prenos prek storitve Google Play in vsebuje napredne funkcije za sinhronizacijo. Na primer, lahko izberete izvozno lokacijo - e-pošto ali pomnilniško kartico in izberete obliko podatkovne datoteke s korespondenco in seznami stikov (Excel, html, txt, CSV itd.). Preden lahko preberete korespondenco nekoga drugega v Weberju, morate lastnika računa prepričati, da prenese ta program in napravi varnostne kopije.

Posebna programska oprema za hekanje - ViberCrack

Pri vohunski programski opremi morate biti previdni - pogosto so postavljeni na vprašljive portale in, če prenesete podatke iz njih, lahko ogrozijo svoje podatke. Namestitev ne zahteva korenskih pravic za pametni telefon. Namestitev takšnega programa je precej težaven proces. Namestiti ga morate v napravo, od koder želite ukrasti podatke, skozi postopek registracije in avtorizacije. V večini primerov je to problematično, ker nimajo vsi te priložnosti. Program deluje neopazno. Ne zavzema veliko pomnilnika in deluje, ko pridejo sporočila. Med glavnimi funkcijami tega lahko imenujemo:
 • pregledovanje in spremljanje pogovornih oken in zgodovine klicev;
 • dostop do medijskih datotek in dokumentov;
 • zlo in sinhronizacija tajnih dialogov;
 • poslušanje, preusmerjanje,zavrnitev in spremljanje klicev;
 • Postopek hekanja lahko traja od nekaj minut do 3 ur.

  Varnostna pravila ali Kako ne postati žrtev?

  Večina uporabnikov postavlja vprašanja: "Ali lahko kdo bere korespondenco nekoga drugega v Weberju?" V bistvu Weber ni tako lahko razkriti in vsi postopki, povezani z vmešavanjem v osebno korespondenco, so tako ali drugače povezani z osebnim dostopom napadalca do naprave. Tak dostop ima ljudi, ki so izgubili zaupanje. Če človek res zaupa, mu ne bo treba prebrati dopisovanja tako neetično. Toda ravno med bližnjimi se takšne situacije pojavljajo pogosteje. Da bi preprečili uhajanje podatkov, morate upoštevati naslednje previdnostne ukrepe:
 • Telefon naj bo vedno pri vas, ne da bi ga pustili brez nadzora. In ni pomembno, kdo sedi pred vami - človek, neznanec ali kolega
 • Ne obiskujte sumljivih spletnih mest in ne prenašajte dvomljivih vsebin. To velja tudi za stranke Viber tretjih oseb. Zaradi varnosti morate prenesti priloge iz uradnih virov.
 • Nastavite varnost za pametni telefon ob odklepanju (prstni odtis, geslo, ključ, FaceID), pa tudi geslo in PIN za samo aplikacijo.
 • Pravočasen odziv na sumljive dejavnosti. V razdelku »Računalniki in tablični računalniki« si lahko ogledate seznam naprav, ki so povezane s sistemom. Zaznan nezemeljski pripomoček je mogoče zlahka izklopiti.
 • Vsiljivci, ki se poskušajo odločiti o tem, kako brati korespondenco nekoga drugega v Weberju, je pomembno, da ne zamudite obveznega pogoja za postopek - odličnointernet To je potrebno za namestitev posebne aplikacije, ki bo omogočila dostop do sporočil nekoga drugega. Edina slaba stran je v tem, da je dejstvo namestitve programa enostavno zaznati. Zato, da bi ohranili tajnost korespondence, morate biti zelo previdni, vedno pustite profil in pustite pametni telefon brez nadzora.

  Sorodne publikacije