"Izkopavanja" ("Skyrim"): dokončanje dodatne misije

Ena najzahtevnejših in najzahtevnejših nalog v petem delu vesolja "Stari svitki" je naloga "Izkopavanja". Skyrim vabi igralce, da se skozi to preživijo kot dodatna misija za nagrade in zanimivo parcelo. Tega ne bi smeli zaobiti vsi ljudje, ki ljubijo spopade s pošasti sredi dveremskih ruševin in iskanje skritih zakladov.

Začetek misije

Da bi začeli iskati izkopavanje, Skyrim uporabniku omogoča, da se premakne severovzhodno od farme Attia. Če sledite določeni smeri, se lahko odpravite v bližini nasipa Kolbjorn. Tam se bodo uporabniki srečali s temnim elfom po imenu Ralis Sedaris. Med pogovorom bo govoril o neuspešnih poskusih, da bi začeli z izkopom gomile, in prosil glavnega junaka, da vlaga v njegov primer. Prispevek tisoč zlatih bo igralcu omogočil, da se še naprej ukvarja s svojimi zadevami, dokler v nekaj dneh ne bo našel kurirja iz Rallyja, ki bo poročal o zaskrbljujočih novicah.


Prve bitke

Naloga "Izkopavanj" ("Skyrim") se je začela neuspešno, o njej pa je poročal vodja afere Sedaris. Rekel bo, da se je v procesu premikanja rudarjev, ki so se soočili s težavnimi draggrami, ki so ubili celotno ekipo. Igralec bo moral vstopiti v nasip in očistiti pošasti. Po njihovem atentatu je potrebno z oltarja odpeljati lobanjo, da se odpre proga na novi lokaciji. Zanimivo je, da je predmet treba vzeti neposredno s podstavka. Če je letela, jo tudi vrnitenato ponovno odstranite. Samo ta način se bo odprl še naprej in lahko začnete promocijo.


Takoj po prehodu bo igralec zaznal propad predora, ki ga bodo lahko zlomili le novi rudarji. Obstajajo tudi predmeti, imenovani azidni škornji, ki hodijo po vodi, ki imajo koristne čare prežete z njim. Po odkritju blokade se lahko vrnete v Searcy in poročate o poteku naloge. On bo zahteval dva tisoč zlata za najem novih zaposlenih in nakup opreme. Daš zlato in pojdi, da pričakuješ nered.

Naslednji obiski

Obisk poslanca bo igralca ponovno opozoril na težave z nalogo v igri "Skyrim" ("Izkopavanja"). Ponovno bo misija prisiljena, da se vrne in ubije Draugrove, ki so oživeli in drugič ubili vse rudarje. Tokrat bo igralec moral iti globlje. Po osrednjem tunelu lahko uporabnik odpre progo proti levi (za to je potrebno premakniti drugo in spodnjo ročico) in opaziti še nekaj mrtvih delavcev. Po tem morate ubiti zadnjo skupino sovražnikov, v tajni sobi blizu delavčevega trupla pa lahko vzamete nekristijo z aristokratskim Azidalovskim prstom. Vrnite se k poročilu o napredku misije na Rallyju, ki bo že prosil za tri tisoč. Dajmo zlato in počakajmo na glasnika. Tretji čas se bo moral vrniti in očistiti osrednjo dvorano z drugo stopnjo. Previdno preglejte lokacijo, ker so na voljo različna skrita vrata z dragocenimi predmeti in debli. Pojdi do vrat z verigo in ga povleci. Začela se bo nesreča, ki bo blokirala prehod. PoPonovno se lahko vrnete v Rally. Elf bo zahteval še pet tisoč zlatih za nadaljevanje. Če boste dali ta znesek, se bo naloga v igri "Skyrim" ("Izkopi: Colbjorn-mound") nadaljevala.
Ralaceova odločitev.
Naslednji prihajajoči prizor bo pokazal, da vas je Ralis izdal in se odločil, da bo oživil močnega duhovnika Azida. O tem bodo povedali njegovi dnevniki, ki bi jih lahko razkrili v misiji v taborišču. Igralec se mora pomakniti na kraj, kjer je bil najden azidni obroč. Po več bitkah bo uporabnik prišel v sobo, kjer boste lahko pobrali dragocene oklepe na misiji "Izkop". "Skyrim" tukaj bo pokazal preprosto uganko. Če želite vstopiti, morate ribe namestiti tako, kot se premikajo, če trznete iz verige. Če želite priti iz te sobe, morate dati dve podobi orla, da odprete luknjo v tleh. Pojdite skozi njo v sobo, kjer bo Azidal čelada - zadnji del opreme za oklep. Lahko nadaljujete in slišite krike Ralisa, ki je že zaključil ritual Azidovega poziva.

Bitka in konec iskanja

Na vhodu v osrednjo dvorano se bo začela bitka z Azidom - močnim ognjenim čarovnikom, ki lahko imenuje pošasti. Najbolje je, da se osredotočite na škodo na njej in da se izognete napadom drugega dragoverja. Po zmagi bo moral uporabnik odločiti o usodi Ralisa, ki je denar vzel za lastne namene. Če si privoščite začaranega elfa, potem bo postal spremljevalec in mogoče ga bo vzel za nadaljnje bitke. Ko bo umorjen iz trupa Relisa, bo igralec vzel unikaten predmetBela je v obliki skorje. Izstopite iz te dvorane bolje skozi jugozahodni tunel, ki vodi do kipa Hermesa Mori. Na podstavku je knjiga, ki vam omogoča, da začnete novo delo za tega princa dadre. Igralci bi morali vedeti, da poslanstvo Kolbjornovega humka ni povezano z drugim podobnim iskanjem v igri "Skyrim" - "Ansilvund: izkopavanja".

Sorodne publikacije