Kako igrati Dota 2 Wraith King? Hyde

Eden izmed najbolj priljubljenih likov je v Dota 2 Wraith King. Hyde na tem junaku vključuje analizo glavnega mehanizma borbe in glavne parametre, ki jih je treba prešteti. Na ustrezni ravni postane spretnost Leorika (drugo zmanjšano ime) za ekipo nepremagljivo orožje. Njegova sposobnost podpiranja in zmožnosti za preživetje pogosto sovražijo panike ali celo opustijo sredi bitke.

Zgodovina

Da bi igrali dobro za prvaka, morate poznati bistvo Wraith King Dota 2. Hyde se začne z značilnostmi, a razumevanje značaja je prav iz njegove zgodbe. Ta človek ni bil vedno imenovan padli kralj. Nekoč je bil Osarion pošten vladar, toda žeja po moči ga je uničila. Na ostankih držav svojih sovražnikov je zgradil imperij in tako povečal silo. Kmalu se je začel zavedati, da njegov grad in zaščita ne moreta skriti smrtnega telesa pred staranjem.


Od tega trenutka ga je očarala obsesivna ideja o iskanju načina, kako se izogniti človeški usodi. Prisilil je znanstvenike iz celega kraljestva k iskanju alternativ in rezultat je bil dosežen. Nekatere pošasti v času smrti izbruhnejo iz čiste energije duha, ki teoretično lahko človeka naredi nesmrtnega. Osarion je pripravil obred, v času tisočletnega solsticija pa je vase zbiral duše. Rezultat je bil grozen, celoten imperij pa je popolnoma uničil nor kralj. Sedaj hodi po bojiščih in zbira mrtve v svoji novi vojski.

Začetne značilnosti (prednosti in slabosti)

Mnogi to verjamejoVsak položaj je pravi za Wraith King Dota 2. Hyde (gozd in curry) se začne s pregledom njegovih parametrov na začetni ravni in s tem, da deluje v prihodnosti. Od samega začetka se ne razlikuje bistveno, vendar ima namesto tega veliko koristi za raven.


Namesto tega je bil nagrajen z oklepnim parametrom, ki je veliko višji od parametra drugih borcev. Povečanje njegove ravni je manjše od napadov, a tudi precej dobro. Glede na dolgo in popolno imobilizacijo se v vseh fazah igre doseže dober nabor lastnosti. Leorik, kolikor dlje gre, postane bolj uporaben za svojo ekipo. V skupinskih bitkah, ob nadzoru gozdnih pošasti, se lahko borijo v neenakem boju z več sovražniki in zmagajo. Edina pomembna pomanjkljivost je trajno pomanjkanje manije v zgodnji fazi tekme. Ne zanašajte se veliko na spretnosti, sicer boste morali nenehno iskati načine za obnovitev energije.

Opis sposobnosti

Sposobnost značaja je osnova, ki jo sestavljajo Dota 2 Wraith King Guide. Igranje lastnih okusov ni vedno prav, še posebej brez razumevanja glavne strategije. Prva spretnost se imenuje "Spectral Fire". Sovražnik naj bi nekaj časa odstranil in popolno imobiliziral. Animacija poteka v obliki streljanja sovražnika z zelenim plamenom. Druga veščina Aura vampirja vpliva le na najbližje zaveznike. Ko je vklopljen, se začnejo regenerirati sorazmerno z izgubami, ki jih povzročijo napadi na sovražnike. Tretja sposobnostpasivno in se imenuje "kritična škoda". Z vsako novo stopnjo poveča možnost, da se sovražnikov napad poveča. Končna spretnost je v reinkarnaciji po smrti. Z njegovo uporabo v polmeru devetsto enot znakov iz druge ekipe pride do močne upočasnitve. Omogoča vam, da po vstajenju zapustite okolje.

Črpanje

Pomemben naslednji korak je črpanje lobanj. Dota 2 Wraith King nadaljuje z njim. Kako pravilno igrati en ali drug položaj, uporabnik ne bo nikoli vedel, če ne upošteva logike razvoja spretnosti na vseh ravneh. Na prvem mestu izboljšujemo "Spectral Fire". Poleg tega vzamemo dve ravni "Aura Vampire" za krepitev enot. Tretja bo kritična škoda, ker boste igrali pasivno na liniji, dokler ne dosežete določene stopnje moči. Končna spretnost se črpa ob vsaki priložnosti. V gozdu je poudarek na povečanju napada "kritične izgube", ker drugače gozdne pošasti ne bodo mogle ubiti. Potrebno je samo spremeniti poudarek iz "Spectral Fire" na to spretnost, nato pa še naprej črpati po istem vzorcu kot pri igranju na liniji.

Zgodnja igra

Prvi nakup - se začne s tem, da se začne s tekmo sama Dota 2 Wraith King vodnik. Kako igrati te pravice desno ne boste nikoli vedeli, če ne razumete njegovega bistva. Torej, če greste na kmetijo v džungli, potem zagotovo vzamemo Stout Shield in Quelling Blade ter Tango. Če ne, potem spremenimo prva dva predmeta na železni vejiZdravilni suženj In potem je vse odvisno od tega, kaj se morajo ekipe boriti. Na primer, če sovražnik ni slabši od Leorikovega oklepa, potem je potrebno čim prej imeti v arzenalu Desolatorja, ki pri napadu zmanjšuje zaščito. Ena izmed najboljših potisnih linij je Dota 2 Wraith King. Če boste zmagali na tej poti, potem bomo založili predmete s hitrostjo napada in dodatnimi izgubami na enoto stavb. Dobro je tudi zaznati sovražne vojne in jih uničiti (Battle fury).

Pozne bitke

Če je igra zakasnjena, morate biti pri branju predmetov zelo previdni. Ne pozabite, da imamo povečano škodo, in je ne izpostavljamo. Sicer dani slog igre Dota 2 Wraith King ni primeren za vas. Hyde predpostavlja ustvarjanje lika iz univerzalnega vojaka, ki je sposoben biti uporaben v vseh situacijah. Najprej bodite pozorni na Skull basher. Po njegovem izboljšanju boste imeli tri prave sposobnosti, da ujamete sovražnika. V bitki ena za drugo vam bodo te štiri sekunde v skupnem znesku omogočile, da ubijete sovražnika ali naredite vožnjo v najslabšem. Za obrambo pred potrebo po prvakov s posebno vrsto škode. Če so čarovniki na dolge razdalje še posebej nevarni za vas, potem zberite Black king bar. Od bližnjih bojevnikov (Sven, Ursa) bodo pomagali pobegniti nebeški helebardi. Poleg tega ne pozabite na osnovo, ki je kupljena v vseh pogojih - Armlet mordiggij in Power stopnice. Pri tem je pomembno razumeti shemo sovražne igre in iz tega izhajati iz donosnih predmetov.

Komunikacije v skupini

Prvičpartnerji značaja morajo postati zavezniki z igro. Za imobilizirane sovražnike popolnoma uvedejo svoj status pri Dota 2 Wraith Kingu. Hyde se bojuje proti tistim herojem, ki ne morejo storiti ničesar od vašega manaha. Če Ursa ali Antigag prispe na vašo linijo, je bolje, da se obnašate pasivno in počakate, da ekipa pomaga. Leorik je v zgodnji fazi še posebej odvisen od energije in nič brez nje ne bo mogel razkriti svojih sovražnikov. Istočasno, če kateri koli Sven naredi neverjetno kršitev Nyux-a ali istega Anti-Might-a, potem za dva ali tri kontrole odidejo v gostilno in boste lahko prešli črto. Če v ekipi obstajajo zavezniki s kontrolami, sledite njihovim gibanjem na zemljevidu in, če je mogoče, vas prosimo, da vas pogledajo. Samo na ta način zmaga boj proti pismenim in izkušenim igralcem iz druge ekipe.

Sorodne publikacije