GoPro Hero LCD kamera: lastnik povratne informacije, funkcije, prednosti in slabosti

Danes se vsakodnevne video kamere z urejenim primerom, ki jih lahko uporabljajo v ekstremnih razmerah med potovanjem, hitro povečujejo. Imenujejo se tudi akcijske kamere. Čeprav se je v tem trenutku že pojavilo veliko število blagovnih znamk, se lahko GoPro šteje kot pionir. Podjetje ne stoji mirno, nenehno razveseljuje svoje oboževalce s posodobljenimi različicami značilnih pripomočkov. Včasih imajo nove funkcije, ki še niso bile nikoli izvedene. Prav takšen fotoaparat je GoPro Hero LCD, katerega pregled bomo analizirali na koncu članka in na podlagi katerega bomo ugotovili, kako uspešen je bil ta model. Zdaj pa jo analiziramo zaporedoma in vidimo, kaj proizvajalec obljublja končnemu uporabniku.


Kratek opis fotoaparata

Ta model je proizvajalec postavil kot eno od proračunskih možnosti, ki je opremljeno z lastnim poudarkom. To je res, ker je v primerjavi z drugimi kamerami te blagovne znamke relativno poceni. Hkrati pa je ni mogoče imenovati nizko funkcijo - celo nasprotno, ima nov element, zasnovan za lažje upravljanje nastavitev, in sicer polno barvni zaslon na dotik, prisotnost katerega dokazuje že samo ime - fotoaparat GoPro Hero LCD. Recenzije bodo pokazale, koliko so kupci všeč in ali jih na splošno potrebuje pri novih modelih. Uporabniku zagotavlja vse značilnosti blagovne znamke serije, na primer snemanje videoposnetkov visoke kakovostivisoke hitrosti slikanja in fotografiranje z največjo dovoljeno ločljivostjo v časovnem načinu. Kot poudarjajo nekateri avtorji, je ta fotoaparat odlična izbira za začetnike in želi posneti najsvetlejše trenutke svojega življenja.


Vsebina tovarniške embalaže

Paket je precej bogat in v celoti izpolnjuje vse zahteve v zvezi z delom v ekstremnih pogojih. Edina stvar, ki ji primanjkuje, je monopod, s katerim bi bilo bolj primerno, da zaklene fotoaparate GoPro Hero LCD CHDHB 101, ki bodo analizirani na koncu članka, če ni na kateremkoli nosilcu, ker ne pričakovane predstave za udoben oprijem, in sama v rokah ni še posebej dobra in lahko pade ven. Sama kamera je na voljo v nenadomestljivi škatli, ki je namenjena zaščiti pred zunanjimi nevarnostmi, kot je pesek ali voda. Baterija je vgrajena tako, da je ne morete spremeniti med snemanjem videa. V zvezi s tem morate vedno popolnoma napolniti fotoaparat, če nameravate vzeti veliko časa. Zadnji pokrovi so na voljo v dveh vrstah - ena z luknjami, druga pa z možnostjo krmiljenja nastavitev s pomočjo senzorja. Vsak od njih se uporablja v določenih situacijah, ki so navedene v priročniku, ki ga najdete tudi v polju. Obstajata dve lepljeni ploščadi - krivulje in ravne oblike. Namenjeni so zaklepanju fotoaparata na različnih napravah in površinah. Na primer, s pomočjo te platforme lahko popravite akcijsko kamero na kriluavtomobil za streljanje iz nenavadnega kota, za katerega je načeloma zasnovana videokamera GoPro Hero LCD. Mnenja kažejo, da taka predhodnica proizvajalca ni bila odveč.
Druga metoda fiksiranja je niz hitrih pritrdilnih nastavitev, ki jih je mogoče uporabiti v skoraj vsaki situaciji. V zvezi s tem v procesu delovanja ne bi smelo biti dvoma, kako zavarovati kamero na eni ali drugi površini. Vse to je proizvajalec poskrbel vnaprej, kar je nedvomno prednost. Najnovejši izdelki v škatli so blagovna znamka mikro USB kabla in garancijska kartica. S tem kablom lahko premikate videoposnetke, ne da bi morali vsakič, ko izvlečete pomnilniško kartico pripomočka, polniti tudi vgrajeno baterijo. Polnilna enota sama ni vključena, toda skoraj vsaka naprava s priključkom USB s 5 voltnim izhodom je primerna za njeno vlogo.

Glavna razlikovalna značilnost

Pred objavo tega modela so se mnogi soočili s precej resnim problemom. Nemogoče je bilo oceniti kakovost posnetka ali natančno prilagoditi objektiv fotoaparata zaradi pomanjkanja velikega zaslona. Nekateri so celo pisali proizvajalcu o pritožbah na to temo in niso bili spregledani. In kot lahko vidite, je novi model prejel dolgo pričakovani zaslon, vendar tudi s podporo nadzora na dotik, ki ne bi mogel a pozitivno vplivati ​​na popularnost GoPro Hero LCD. Ocene so polne informacij o tem, kako uporabniki uporabljajo zaslon in katere trenutke bi lahko poenostavili zaradi njega. To močno poenostavi nastavitvepred snemanjem, in odstraniti odstranjeni material na novo raven kakovosti. Velikost zaslona je 18 palcev. To se morda zdi majhno, vendar kamera sama ni veliko več. Zato bi povečanje diagonale zaslona na dotik zmanjšalo kompaktnost, kar bi nedvomno vplivalo na možnosti uporabe fotoaparata. Poleg tega so kontrolniki, na katere mora vplivati ​​zaslon na dotik, dovolj veliki, zato majhna diagonala ne povzroča nelagodja pri uporabi pripomočka.
Zaslon vam omogoča, da pred snemanjem ne samo prilagodite fotoaparat, temveč tudi, da si ogledate posneto gradivo z urejanjem ali odstranjevanjem nepotrebnih fotografij in videoposnetkov. Tako je na pomnilniški kartici med aktivnim počitkom mogoče sprostiti prostor. Morda pa je le potrebno, ker je video zelo težak in celo velika kartica se lahko doseže dobesedno v eni uri fotografiranja.

Kakovost videa

Ta možnost je ključnega pomena pri izbiri in njen pomen je pomemben, kar dokazuje njegova vključitev v vsak pregled LCD-ja GoPro Hero. Mnenja kažejo, da je maksimalni način več kot dovolj za vsakega začetnega "operaterja". Za uporabnika je na voljo več načinov. Navedite vse, kar ni smiselno. Vendar pa je treba opozoriti, da s polno ločljivostjo (1920 x 1080 slikovnih pik) lahko kamera snema s frekvenco 60 slik na sekundo, kar je odličen pokazatelj sodobnih standardov. Vendar pa so ljubitelji ultra visoke ločljivosti 4K razočarani, saj je FullHD način v tem modelu čim večji.Vendar pa je celo dovolj čisto za snemanje ostrih in ostrih videoposnetkov. Enaka hitrost sličic je možna tudi pri snemanju videa v načinu HD, torej z ločljivostjo 1280x720 slikovnih pik. Ta način je morda potreben, če je predviden dovolj dolg video posnetek, saj je v njem prostorsko uporabljen prostor na pomnilniški kartici.

Ustvarjanje fotografij

Poleg fotografiranja lahko posnamete izjemne trenutke s fotografijami. Njihova največja ločljivost je 8 milijonov slikovnih pik, kar je enako meji lastne matrice kamere. Hitrost ustvarjanja fotografij doseže 5 sličic na sekundo, pri čemer je fokus skoraj trenuten. Če želite, lahko uporabite posebej zasnovane in izvedene za določene situacije, timelapse način. Vendar ne smete pozabiti, da ta kamera ni namenjena fotografiranju, zato so lahko rezultati nekoliko slabši od profesionalnih zrcalnih naprav. Če je vaš cilj popraviti najsvetlejše trenutke življenja, potem bo kakovost za vas popolnoma zadovoljiva. Kot pravijo o pregledih LCD-ja GoPro Hero, fotografije prihajajo iz svetle in barvite z dobro osvetlitvijo, medtem ko v mraku pričakujete majhen obseg in poslabšanje kakovosti.

Zaščita pred zunanjimi vplivi

Proizvajalec je poskrbel, da je GoPro Hero LCD z videokamerami, ki ima večinoma pozitivne odzive, ohranil sposobnost za delo v ekstremnih situacijah. Zato je na voljo v izmenljivi škatli, ki je namenjena zaščiti notranjih elementov pred udarci ali udarcem vlage in peska.Vendar ne pozabite, da ima tudi svojo varnostno mejo, pa tudi dokaj visoko ceno, zato ne precenjujte njenih zmogljivosti. Razvijalec ima zagotovljeno popolno vodotesnost zaščitne škatle pri kratkotrajni potopitvi do globine 40 metrov. To bo omogočilo ne le slikovite trenutke na površini, ampak tudi med potapljaškimi tečaji, ob upoštevanju razpoložljivosti dobre svetlobne opreme. Vse na prvem mestu GoPro Hero LCD - akcijska kamera. Mnenja pravijo, da se najbolje počuti v dobri, svetli luči.

Enostavnost upravljanja

Kot je navedeno zgoraj, je večina nastavitev narejena z uporabo zaslona na dotik z jasnim uporabniško prijaznim menijem. Senzor, kot pravijo o lastnikih GoPro Hero LCD mnenj, je precej odziven in natančen, kljub svoji majhnosti. Da, kakovost posnetega videa, hitrost sličic in druge nastavitve so nastavljene na ta način. Vendar pa obstajajo primeri, ko preprosto ni časa za preživljanje časa na podobne trenutke, ker morate takoj vzleteti ali pa se bo priložnost izgubila. Za to ima proizvajalec en velik gumb, ki deluje v vsakem primeru, tudi če je kamera izklopljena. To je vredno potiskati - in po inicializaciji, ki traja manj kot 1 sekundo, se snemanje začne takoj. To je priročno, če ne snemate vsega zaporedoma in naredite selektivne posnetke, saj s tako hitrostjo reakcije verjetno ne boste zamudili nobene ključne situacije med sprehodom ali drugim počitkom.

Brezžične funkcije

Proizvajalec ni imel rezervnih delovnovi model in sodobni podatkovni vmesniki s pomočjo radijskega signala. Torej, na krovu so Wi-Fi in Bluetooth moduli, ki vam omogočajo, da naložite video posnetke brez pomoči kabla in dodatnih pripomočkov neposredno znanim gostiteljem. Uporabna bo za Bluetooth in za daljinsko upravljanje kamere. Z njim lahko priključite daljinski upravljalnik, ki vam omogoča nadzor osnovnih funkcij na daljavo. To je lahko še posebej uporabno, če za pisanje poskusa uporabljate več kamer, zato jih morate pred začetkom zaporedoma vključiti. S pomočjo brezžičnega daljinskega upravljalnika lahko to storite, ne da bi šli v nevarno območje, če ga imate.

Vgrajena orodja za urejanje

Prisotnost zaslona je omogočila urejanje že ujetih materialov brez uporabe osebnega računalnika, prenosnega računalnika ali tabličnega računalnika. Sedaj lahko spreminjate neposredno prek vmesnika kamere. Zmogljivosti so omejene, vendar še vedno obstajajo glavne značilnosti. Eden od glavnih med njimi je izrezovanje video posnetkov, saj vam omogoča, da takoj izbrišete fragmente, ki ne nosijo semantične obremenitve, in tako sprostite prostor na pomnilniški kartici. Fotografije lahko urejate na enak način. Na voljo je možnost obrezovanja, ki jo lahko uporabite za obrezovanje dodatnih fragmentov in nenamerno pade v okvir ljudi ali predmetov. Tako GoPro Hero LCD, odzivi, ki jih zdaj razmišljamo, da vam pomagajo pri izbiri, postanejo neodvisna naprava za aktivne počitnice ves čas.

PozitivnoPričevanja uporabnikov o fotoaparatu

Veliko ljudi, ki že nekaj časa uporabljajo pripomoček, opozarjajo, da je odličen za začetnike, saj ima neverjetne prednosti in neprijetne minuse. Če upoštevamo pozitivne in negativne strani fotoaparata, lahko ugotovimo, ali ga je vredno kupiti za darilo ali za osebno uporabo. Ko uporabniki pišejo o GoPro Hero LCD pregledih, je vredno naslednje:
 • Dobra varnost. Kamera je res odporna proti poškodbam in lahko prenese dolgotrajno bivanje v vodi na primerni globini.
 • Kompaktnost. Kamera se enostavno postavi v roko, in celo s celotnim kompletom ne vzame veliko prostora v potovalni torbi, tako da ga s seboj ni težko ali problematično.
 • Dobra optika in matrika. Proizvajalec očitno ni poskušal prihraniti na kakovosti nastalega videa, tako da bo tudi v neugodnih pogojih za snemanje snemal videoposnetke, ki so povsem sprejemljivi za kakovost.
 • Možnost hitrega hladnega zagona. Veliko število videoposnetkov, objavljenih na priljubljenih video gostiteljih, je bilo odstranjeno zaradi visoke hitrosti inicializacije opreme. Kot je prikazano v pregledih GoPro Hero LCD, vam ta model omogoča, da začnete uporabljati skoraj takoj, tudi če je bil fotoaparat popolnoma izklopljen.
 • Dodatni načini. Funkcije, kot so »timelapse« in snemanje visokokakovostnih videoposnetkov, vam omogočajo prikazovanje preprostih življenjskih situacij iz nove perspektive, ki jim dodaja poseben čar in umetno lepoto.
 • Prisotnost zaslona na dotikupravljanje. Zaslon je postal eden glavnih čipov v tej liniji, saj je odprl nova obzorja. Zdaj je mogoče pred snemanjem popraviti sliko, ali pa urediti neposredno na mestu, kakor tudi izbrisati datoteke, ki niso več potrebne ali ne nosijo semantične obremenitve in vrednosti.
 • Precej pomemben seznam pozitivnih strani, po branju, o katerem že lahko razmišljamo o nakupu fotoaparata. Vendar pa ima določeno število in minuse, od katerih se nekatere lahko izkažejo za kritične in jih naredi drugačnega modela.

  Negativne stranke, ki temeljijo na pregledih

  Branje in analiziranje pregledov LCD GoPro Hero, najpogosteje so se pojavile naslednje pomanjkljivosti:
 • Slaba kakovost zvoka. Takoj lahko pričakujemo, da bo zvok, ki spremlja video, gluh, ker je kamera v zaščitnem ohišju. Glede na to že pripravljene valje, je najboljša rešitev zamenjava originalnega zvočnega posnetka z alternativo, na primer glasbi.
 • Kapaciteta baterije je nizka. Njegov obseg je samo 1160 magija, kar ni bilo dovolj za mnoge uporabnike. In ta problem ne bi bil tako kritičen, če bi bil odstranljiv. Toda baterija v tem modelu je vgrajena, zato jo je treba v primeru izpraznitve prekiniti in fotoaparat položiti na polnjenje, ki traja nekaj časa. Za tiste, ki nameravajo streljati dolgo časa, je to lahko resen problem in zagotovo ne bodo ustrezali videokameri GoPro Hero LCD. Mnenja kažejo, da lahko delajo od enega polnega polnjenja 4 ure, odvisno od izbranega načina in pogojev.
 • Uničenje plastike skozi čas. Nekateri uporabniki se pritožujejo, da škatle sčasoma izgubijo svojo moč. To ne vpliva na njegove zaščitne lastnosti, toda fiksatorji se lahko najprej stresajo in nato popolnoma zlomijo.
 • To so glavne pomanjkljivosti, ki se večinoma ne soočajo z drugimi manifestacijami na straneh, ki niso boljše od kamere. Torej, če niso kritični za vas, lahko varno kupite GoPro Hero LCD, povratne informacije, ki jih govori v svojo korist, ker je bil preizkušen s časom in se je izkazal kot zanesljiva naprava, ki lahko prihrani najsvetlejše trenutke vašega potovanja.

  Sorodne publikacije