Kako narediti "Rapid Rip" v "Skyrim"? Opis joka in njegove uporabe

Na svetu, The Elder Scrolls V: Skyrim najdejo svoje mesto s tako imenovanimi kriki. To je posebna moč Golosa, ki loči Dragonborna od drugih ljudi. Kričanje v Skyrimu igra pomembno vlogo pri razvoju lika. Na njih je pritrjenih veliko ploskovnih elementov, kjer mora lik klicati, da oslabi zmaja, prečka nevarne ovire, upočasni čas itd.

Kako narediti "Skyrim" "hitri kreten"?

V igri se nenehno dogajajo situacije, ko se morate hitro premakniti, se izogniti urokom ali hitro zmanjšati razdaljo do sovražnika. Scream "Swift jerk" lahko dramatično premakne protagonista naprej. Prvo srečanje s tem umom poteka v procesu prenosa glavne zgodbe. Dovakina uči prvo besedo moči v Visokem Hrothgarju, vzporedno pa jo uporablja v praksi. V severnih ječah Upochoshcheja in Volskaggeja najdemo dve sili. Ko je dosežena zadnja meja ječe, se mora igralec boriti z močnimi nasprotniki, na primer Draugar-vojakom. Po zmagi lahko protagonist najde Zid besed, kjer se lahko naučite nove besede moči za krik "Swift Rush".


Preden naredite "Rapid Rip" v Skyrimu, morate najprej doseči High Hrothgar za glavno verigo gostov. Po študiju morate iti v interaktivni meni, v rubriki "Magic". V razdelku »Kritiki« morate izbrati »Hitri trz«. ZaPrivzeto je krik uporabljen s tipko Z.

Značilnosti in napake

  • Ko preobremenite znak, lahko uporabite krik za pospešeno gibanje.
  • Dejanje krika je razdeljeno vodoravno. To pomeni, da ne smete uporabljati moči glasu, da bi se spustili z gore, kot lahko Dovakin zlomi.
  • Če je krik uporabljen v vodi, se bo njegovo delovanje začelo po iztovoru protagonista.
  • Če način Sprint uporablja krik in med njegovim delovanjem sprosti tipko za sprint, potem zna lik neskončno brez izgube energije. Učinek lahko prekličete s tipko sprint ali tipko za pomikanje.
  • Sorodne publikacije