"GTA 2": misije, gostje, skrivnosti, naloge, zaplet, liki, nasveti in pregled igre.

Grand Theft Auto je serija iger z več platformami, ki jih je razvil Rockstar North. Prvi del se je pojavil pred več kot 20 leti. Kot je razvidno iz naslova, je bistvo igre nadaljevanje zločinskega načina življenja in kraje ne le avtomobilov, ampak tudi sodelovanje pri ropih bank in ubijanje nekaterih posameznikov. Vsak del igre je postal tako priljubljen, da so se tudi njeni zvezdniki odločili pridružiti njenemu glasu. Kljub temu, da je postala najnovejša serija GTA V, je na voljo le okoli 12 iger.

Razvoj serije

V skladu z zasnovo igralca, ki se ukvarja z razvojem, bi moral postati metropolit. Vsaka misija pomaga pri napredovanju na poklicni lestvici. Različne vrste naročil dajejo protagonisti vodje tolp. Najpogosteje morate pleniti banke ali delati z morilcem.


Za počitek od kriminalnih dejavnosti lahko delate kot pobiralec davkov, gasilec, policist, voznik itd. Vsaka igra skriva svoje skrivnosti in ima tako imenovane pašalkalce. V "GTA 2" prehod praktično ni temeljil na nobeni zgodbi. Pomembno je bilo samo opravljanje nalog in nalog. Toda v naslednjih igrah se je začela pojavljati zaplet, ki je povedal o junaku, predanih prijateljih ali pa je ostal v drugih okoliščinah.

Plot in značilnosti

Prehod "GTA 2" nima dokončne ploskve. Dogodki drugega dela se dogajajo v prihodnosti. Zanimivo je, da praktično ni bilo podatkov, ki bi jih dalinamig o prihodnosti. Kasneje pa je postalo znano, da je igra v letu 2013 preselila igralca.


Prehod "GTA 2" se začne v megastoti Anywhere City. Na podlagi katerega je bila narisana lokacija, je mesto neznano, v spremljevalnem videu pa New York. Lokacija je bila razdeljena na 3 pogojna območja. Prvi je igralnica, hoteli in različne organizacije. Drugi je mestni zapor, park s klubom, znanstveni center in hidroelektrarna. Na tretji - pristanišče, obrat za predelavo mesa in tempelj.

Igranje

Prehod igre "GTA 2" se trenutno odvija v nenavadni obliki kot zgoraj. Igralec lahko uporablja nočni ali dnevni način. Igranje je povezano z tolpami, ki so lokalizirane na njihovem območju. Če igralec izbere eno od tolp, obstaja verjetnost, da bo uničil odnos z drugimi. Če želite zagnati GTA 2, mora igralec dobiti misijo. V ta namen, medtem ko je na ozemlju ene skupine, prejme klic od vodje. Glede na barvo telefona lahko razumete kompleksnost misije.

Izvajanje nalog

Tako obstajajo tri barve: zelena obljublja lahke naloge, rumena - povprečna kompleksnost misije, rdeča - težka. Najdete lahko tudi modre telefone, ki zagotavljajo informacije o kriminalnih združbah. Med misijami v GTA 2 vse naloge ne bodo takoj na voljo. Nekateri se odprejo v odvisnosti od avtoritete in odnosa protagonista z bando. Vsaka raven (območje) ima določeno število nalog: tri tolpe ponujajo 7 nalog. Zadnji, 22Naloge so dokončne. Za protagonist bo chase voditelje območja tolpe, v katerem se nahaja. Tako bo igralec moral obiskati vse tri lokacije, premagati vse tri šefi.
Če je delo treba spomniti, da je pridobivanje določeno področje potrebno količino. Kajti prva stopnja precej milijon dolarjev, bo druga bo 3 milijone, in tretji -. 5 milijonov

Znaki

Claude AIDS - protagonist "HTA 2". V zgodovini junak pravi, da je začel svojo dejavnost kot redni bandita, kasneje pa je najel z veliko kriminalne združbe, ki nadzoruje Эnyuэr mesto. Claude je skrivaj sodelovala z vsemi pasovih, in nato odstranite voditelje pridobiti moč nad vsemi kriminalci mesta. Poleg glavnega junaka, je vodilna tri banda. Johnny Zou nanaša na Yakuza - pasu, ki se nahaja v centru mesta. Sprašuje Claude oslabi tolpe v soseski, a se je kmalu umrl v rokah protagonist. Trey Welsh - vodja Zaibatsu Corporation, ki je tudi poiskati pomoč od Claude in ga prosi, da bi oslabili sovražne sile. Trey usoda v rokah protagonist. Elmo - šef razbojniki. Prav tako dobro deluje s Claudom in ubili rokami.

misije in gostje

Po zagonu razvijalci iger so pripravili usposabljanje poslanstvo, da bi razumeli igranja in nadaljnjih ukrepih v igri. Prva raven - regija Yakuza. Tu junak čaka 7 nalog, da morajo uspešno opraviti, da bi dobili pravo količino in pojdite na naslednjo stopnjo. Ampak potem se tega ne more storiti, ker imajonajprej opraviti vse "zelene" naloge v vsakem območju, po "rumeni" in končno "rdeči". Na koncu igralca, kot že omenjeno, čaka na 22. končno misijo.

"Zelene" misije

Prvi dve nalogi v območju Yakuz sta preprosta: poiskati morate dr. Zitzakija in ga odpeljati v laboratorij, potem pa oropati banko, ki pomaga Johnnyju Zoo. Na območju Dziabatsuja bo moral ubiti enega od knockerjev in po prodaji drog štirim ljudem ob določenem času. V Frostbysu bodo morali razstreliti restavracijo. Toda s pomočjo eksploziva ne bo delovalo, zato je bolje najti pizza van in ga razstreliti. In potem bo treba poškodovati Dziabatsuja, ki spodbuja novo drogo. Moraš vzeti dinamit in razstreliti radijsko postajo.

"Rumene" misije

Na strani Dziabatsuja je treba poškodovati ozebline, ki so dali droge v oskrbo z vodo. Če želite to narediti, morate ukrasti njihov najljubši avto, namestiti eksploziv v njega in se vrniti v garažo, razstreljevanje avtomobila. Po tem, boste morali začeti velik rop: najti kombi, sokrivci in pojdite na banko. Po ubitju policista in pobeg iz lova. Tretja "rumena" misija bo iskanje silovalca in pokola nad njim. Na strani Yakuze, boste morali začeti, da zasiti Frostbite, ki bo poskušal obravnavati protagonist. Da se to ne bi zgodilo, boste morali ves avtomobil stisniti in kasneje zamenjati kombi s sladoledom, ki bo moral eksplodirati na območju gub. Potem Claude čaka na sledenje izdajalcu, ki jeProdaja informacije podjetju Dziabatsu. Najdete lahko ultrazvok ali zrušite nož. Po tem bo potrebno vzeti Ham iz bolnišnice. Če želite to narediti, morate dobiti rešilca. Zato bo potrebno ustreliti samo eno osebo, da bodo zdravniki odšli na izziv, in potem, ko jim bodo ukradli avto.

V prvi "rumeni" misiji v gubah se bodo morali skriti pred morilci, ki jih imenuje brat vodje te tolpe. Naslednja naloga Clauda bo tatvina policijske limuzine. Ampak za to boste morali opraviti nekaj nalog: pobrati orožje, najeti osebo, ki bo odvrnila policaje, in nato priti do garaže. Claude mora uničiti nove droge, ki lahko poškodujejo Frosta. Potrebno je priti v Yakuza laboratorij in razstreliti rezervoarje.

"Rdeče" misije

Vračanje na območje Dziabatsu za izvedbo oklepne avtomobilske nesreče. V 6 minutah je treba razstreliti dva oklepna vozila, od katerih je eden biolog, ki ga muči Yakuza. Za vse, kar je v redu, je dovolj, da se vdre v njih, dokler ne začnejo kaditi, in nato urediti prometni zastoj na cesti.
Naslednji Claude mora ukrasti avto zbiralca, vendar morate biti pripravljeni na lov. V tem primeru je bolje, da samo izstopite iz avtomobila in se ukvarjate z bando, sicer lahko transport raznese. Ko gremo na območje Yakuza. Vodja skupine je razburjen zaradi dejstva, da je policija vzela njegov ljubljeni avto. Prosil bo Claudea, da ugrabi poseben vagon. To bo potrebno med prehodom "GTA 2"aktivirate 4. stopnjo nevarnosti, da dobite posebne sile. Po tem bo dovolj, da se ukvarjajo z njimi in vzeti avto.
Kasneje se izkaže, da so se vojaki odločili uničiti vse Yakuzine avtomobile in v ta namen uporabili rezervoar. Claude jih bo moral ustaviti. In čeprav časovnik ni tukaj za nekaj časa, še vedno morate pravočasno priti do prizorišča. Potem morate vojake odvrniti od sebe in jim posredovati vse. Uporaba granatnega lansirnika lahko zlahka uniči rezervoar. V zamrznjenih, "rdeče" misije tudi ne zdi enostavno. Najprej bo treba uničiti tri avtomobile s taksisti. V prvem bo samo en voznik, v drugem - voznik z borec, v tretjem pa - 5 oboroženih ljudi. V slednji nalogi boste najprej morali peljati avto na Dziabatsu in prenesti Yakuzskega vodjo, nato pa narediti nasprotno. Med tem prizadevanjem je pomembno, da Claude ne vodi policije, sicer bo misija premagana.

Končna naloga

Če igralec preide vse misije za vsako bando, lahko začne 22. iskanje. Po uspešnem zaključku svojega prejšnjega poslanstva se Claude znajde obkrožen s tremi avtomobili, iz katerih pride vodja skupine. Imajo kul orožje, s katerim bodo uničili protagonista. Če se izmikate bitki, se bodo vodje premagali. Lahko jih poskusite tudi uničiti z ognjem.
Tako ali drugače bo misija izvedena. Glavna stvar je, da ostanete živi v nekaj minutah po začetku streljanja.

Skrivnosti

Malo ljudi ve, toda v igri GTA 2 je nekaj skrivnostiraznolikost igranja. Na primer, z molotovinimi koktajli lahko letite. Dovolj je samo vzpenjati se po strehi in po skoku iz nje pritisniti gumb za napad. Če opazite fantje na ulici, jih lahko ubijete in dobite bonuse za to. Če želite to narediti, morate vzeti avto in jih razbiti v ravni liniji, da bodo vsi takoj propadli.

Nasveti

Za spoštovanje in pridobitev verodostojnosti v eni od tolp je potrebno storiti več ubijanja sovražne skupine. Lahko tudi ukradete njihove avtomobile. Da bi vse potekalo bolj ali manj gladko, je bolje napolniti z eksplozivnimi avtomobili. Če potujete po mestu, ne poskušajte premagati navadnih državljanov. Torej ne boste pritegnili pozornosti policajev. Ampak, če se je zgodilo, da je policija za vas uredila vrtinec, morate hitreje priti do tovarne avtomobilov in prebarvati avto,

Priljubljeni mod

Ne poznajo vsi, vendar obstaja modna igra "GTA: Kriminalka Rusija 2". Prehod je bil na voljo leta 2004. Igralec se v 90-ih prenese v Rusijo in Ukrajino. V tej igri se zemljevid spremeni, prilagodi ustrezni lokaciji, prav tako pa tudi nova zgodba, liki in ruski soundtracki.
Prenos misij v "GTA: Kazenska Rusija 2" je dokaj preprost poklic. Igra vam omogoča, da se popolnoma potopite v ozračje tistega časa. Sprehod po ulicah je nevaren, okrog njega pa so stalni spopadi razbojniških skupin. Da bi se uspešno spopadli s prehodom "GTA: Kaznena Rusija 2 beta", bo dovolj, da sledite vsem nalogam in jih izvršite, da bodo prejeli nove cilje.

Priljubljene igre

Enostavno na prvi pogledZdi se, kot da gre "GTA 2". "San Andreas" - četrti del serije iger - za mnoge je bil veliko bolj zapleten. Ta igra se je pojavila leta 2004 in postala ena izmed najbolj priljubljenih v seriji, do izdaje petega glavnega dela. To je bilo posledica dejstva, da je od prehoda GTA 2, igra "San Andreas" zaraščena z velikim številom inovacij. Nove vrste prevoza so postale priljubljene: kombajn, vlečno vozilo, jet smuči, vlaki in drugo. Sedaj glavni lik enostavno plava, potopi in leti skozi ograjo. Igranje novega dela se je bistveno spremenilo. Ampak res priljubljena igra je bila "GTA 5". Prenos misij v "GTA 2" se ne ujema s tem, kar so pripravili razvijalci v zadnjem delu. Prvič, pomembne spremembe so bile podvržene grafu, ki je virtualno sliko približal realnemu. Drugič, igralec lahko zdaj nadzoruje tri glavne znake, ki jih je mogoče preklapljati med njimi. Tretjič, v petem delu je 62 misij, vendar je zaradi več različic tečaja mogoče 3 različne okončine, število nalog pa se poveča na 69.

Sklepi

Serija Grand Theft Auto ni bila le preboj v svetu računalniških iger, ampak je postala kulturni fenomen. Veliko serij in televizijskih oddaj pogosto omenja GTA. Mnogo sodobnih risank je večkrat parodiralo ta projekt. Vsak nov del se izkaže, da je boljši od prejšnjega, in v tem, morda, glavni uspeh celotne serije.

Sorodne publikacije