Kako pokličete Tank Online in ali je to mogoče?

Če vaš računalnik ni dovolj dober, da bi vodil neverjetno priljubljen simulator, World of Tanks, potem ne bi smeli biti obupani, saj obstajajo druge možnosti. Na primer, lahko prenesete poenostavljeno različico igre, imenovano "Tanks Online", ki bo šel na katerem koli računalniku. Načelo ukrepanja je podobno: morate upravljati rezervoar, ki poskuša premagati vse svoje tekmece. Vendar pa jezik v tem članku ne bo o sami igri, temveč o enem igralnem dogodku, ki ga zanimajo številni igralci računalniških iger. Torej, iz tega članka, boste izvedeli, kako poklicati zlato v Tanks Online. Na splošno bi morali najprej razmisliti, kaj pomeni izraz "zlato" in potem lahko že obravnavate podrobnosti. Boste vedeli, če je to mogoče storiti, in če je tako, potem, kako "Tanks Online" klic zlata.

Kaj je zlato?

Veliko igralcev je radovednih, kako poklicati zlato v tankih na spletu, zato morate razumeti, kaj je to. To je vredno začeti z dejstvom, da igra ima svojo valuto - kristali. Uporablja se za izboljšanje tehnologije, nakup novih rezervoarjev in številne druge pomembne dejavnosti. Zato kristali najpogosteje ne boste zamudili. Zato jih boste želeli dobiti v več količinah. Ampak kako to storiti? V bitki zaslužijo ne toliko, ampak pravi denar, ki ga komaj želite porabiti. To je tukaj, da igralci računalniških iger imajo vprašanja o tem, kako poklicati zlato v Tanks Online. In to vprašanje boste prejeliodgovor je Izkazalo se je, da zlato pade med bitkami, in mnogi verjamejo, da lahko "povzroči", to je, da uporabite nekaj goljufije, da hitro dobite cenjene kristale v zlati škatli. Je to res Zdaj spoznajte!

Pridobivanje zlata

Zato se v vsaki bitki v določenem trenutku nad bojiščem pojavi zlata škatla z velikim številom kristalov. Pade počasi, kot je pritrjeno na padalo. V skladu s tem jo lahko vsak opazi, zato ne smete pričakovati, da boste edini, ki ga želite dobiti. Na žalost goljufija na Tanks Online na Goldu je popolna goljufija, ker ne morete klicati Gold z nobeno manipulacijo. Vendar pa lahko vedno pričakujete njegov videz in s tem občutno povečate možnosti, da ga dobite.

štetje

Kaj počnemo v igri Tanks Online? Ujemite zlato, seveda! Če želite to narediti, morate spremljati število točk, ki so bile pridobljene med bitko. In takoj, ko preide na oznako 700, lahko pričakujete videz cenjene škatle na nebu. Upoštevajte, da se polje ne pojavi vedno takoj, ko števec doseže oznako 700. Lahko se pojavi tudi pri oznaki 720 in 740. Torej bodite pozorni. Takšni izmet zlata se bo izvajal na vsakih 700 točk, to je približno na oznaki 14002100 in tako naprej, če bo bitka tako daleč. Kot lahko vidite, ne boste mogli neposredno klicati zlata, kako lahko poveste scammers na internetu, ki ponujajo za nakup goljufa od njih. Lahko pa predvidite, kdaj se bo pojavil v nebesihpolno kristalov. In to bo prvi kandidat, ki ga bo prejel.

Sorodne publikacije