Priljubljena znamka telefona Nokia - "clamshell". Pregled modela

Nokia je izdala veliko različnih telefonov. "Preglednica", ki je nekoč pretresla ves svet, je model z indeksom 2650. Žal taki telefoni v sodobni generaciji že dolgo niso povpraševani. Toda tudi z močno konkurenco na trgu, opisano v članku model - voditelji v svoji kategoriji. Cenovne politike in kakovost so med seboj skladne. V času izdaje naprav Nokia med analogi konkurenčnih podjetij so bili opremljeni z veliko boljšimi zvočniki in zaslonom, toda vsi so postavljeni kot slika.

Nokia N75

Telefonska slušalka Nokia N75, preklopna plošča, zasnovana za določen namen, se zato postavi kot glasbeni model. Glede na videz pametnega telefona, moramo reči, da so pod zaslonom posebni gumbi za nadzor predvajalnika. Naprava ima vgrajene stereo zvočnike. Model je bil predstavljen leta 2006 in je takrat stala približno 450 dolarjev.


Glavne značilnosti telefona so na zaslonu jasno ločene 24 palcev. Podpira 16 milijonov barv. Kamera ima ločljivost 2 Mp. Posnetki so 1600 x 1200 slikovnih pik. Vgrajena bliskavica. Datoteke lahko shranite na notranji pomnilnik in na zunanjo kartico. Glasbo lahko poslušate tudi z vgrajenimi zvočniki in s slušalkami. Priložene slušalke vam omogočajo daljinsko upravljanje predvajalnika. Telefon Nokia N75, "preklopni", ki lahko prenese delo različnih besedilurednikov Zato bo ta model koristen za vsako potovanje, še posebej, če oseba ne dovoli, da preprosto izgubi čas. Naprava podpira aktivno internetno povezavo. S kablom USB lahko telefon povežete z računalnikom ali prenosnim računalnikom.Nokia 2650

Telefon Nokia 2650 je preklopni telefon, ki ima svojo posebnost. Gre za to, da se lahko odpre za 180 stopinj. Zasnova telefona je zelo lepa, je nenavadna. Naprava ima rebrasto površino z gumijastimi vložki. Polovica telefonov je pritrjena zaradi dobro prikrite vzmeti. Model se zlahka odpre in zapre, težave se ne pojavijo. Telefon tehta samo 100 gramov. Zaslon se nahaja na notranji strani naprave Nokia. Spalna vreča je opremljena z zaslonom ločljivosti 128 x 128 slikovnih pik. Barve ne presegajo 4100. Zaslon je majhen, tako da lahko sprejme več kot 5 vrstic besedila standardne pisave naenkrat. V sončnem vremenu gledanje v vaš telefon ne bo uspelo, saj je zaslon zelo bled. Fotografije modela Nokia 2650 niso najboljše kakovosti. "Zložen" z gumbom, ki je odgovoren za izvajanje glavnih funkcij, je prijeten za videz. Tipke so mehke in imajo dober otip. Na zgornjem delu notranjosti naprave je osem gumbov. Opozoriti je treba, da ni tipk "OK". Ta ukaz se izvede z mehkimi gumbi. Tipkovnica je označena z modro barvo. Tintcelo in ne zelo svetlo.

Nokia 6085

Nenavadno je, da so najbolj uspešni telefoni iz Nokie "školjke". Vse modele, izdelane pod to blagovno znamko, je zelo težko opisati. Ta člen se osredotoča le na spodobne možnosti. Kot mnogi drugi telefoni je model z indeksom 6085 majhen. Tehta samo 85 gramov. Napravo namestite v vsak žep, vključno z naprsnikom. To bo udobno ležati, ne da bi izpadla. V specializiranih prodajalnah je model na voljo v treh barvah. Srebrni telefon ima notranji del svetleče sence, isto tipkovnico in zaslon. Vsi drugi elementi so izdelani iz črnih materialov. Srebrna tipkovnica in nekateri deli ohišja so nameščeni v telefonih s prevladujočo rožnato ali zlato barvo. "Lopar" je narejen iz trpežne plastike, tako da ne morete skrbeti za njegovo varnost. Zasnova je nepomembna - naprava se ne vrže v oči in ne posveča veliko pozornosti.

Nokia 6086

Telefoni Nokia ("clamshell") imajo različno zmogljivost baterije. Vsi modeli v članku, ne glede na to, kako močni so njihovi akumulatorji brez doplačila. Naprava z indeksom 6086 je opremljena z 850 mAh baterijo. Če se telefon ne uporablja za nič drugega kot govor iz mobilnega omrežja, potem pa brez polnjenja, je popolnoma sposoben delati približno teden dni, in če se ohrani, bo trajal povprečno približno tri dni. Ločljivost zaslona - 96 x 88 slikovnih pik. Na vrhuNa zaslonu se prikaže vrstica stanja, ki prikazuje nekatere funkcije. Gre za povezavo z mobilnim omrežjem, odstotek napolnjenosti baterije, indikator komunikacije.

Sorodne publikacije