Prenosni zvočnik JBL: navodila in pregledi

Nakup prenosnega zvočnika - to ni stvar načela, redko kdo posveča veliko pozornosti izbiri tega pripomočka. Pogosto jo kupujejo kot darilo za sebe ali nekoga. Ta naprava za kupca ni prva nujnost. Kljub temu je ta trg dobro razvit za iskanje različnih modelov, ki se razlikujejo po obliki, barvah, značilnostih, funkcijah in seveda stroškov.

Raznolikost

Prenosni zvočnik JBL predstavlja več modelov. Vsak od njih si zasluži posebno pozornost. Razlikujejo se v uporabljenih tehnologijah, v prisotnosti posebnih funkcij, kakovosti zvoka. Podobni so po zasnovi in ​​prisotnosti blagovnih znamk.
Da, serija Flip je na voljo kupcu - dobra proračunska vrstica. Poleg tega obstaja različica Charge, ki jo predstavlja več različic. Prav tako obstaja odlična različica za tiste, ki ne skrbijo za velikost naprave, in bolj skrbijo za kakovost zvoka. Xtreme je težko imenovati prenosni, saj ta stolpec potrebuje tudi trak za nošenje. Ampak o vsakem modelu v redu.

Različica proračuna

Prenosni zvočniki JBL 2 Flip stanejo le 130 USD v času izdaje in so bili za mnoge kupce zelo ugodna možnost. V tem primeru je telo prejelo visoko kakovostne materiale, številne barvne rešitve, Bluetooth povezavo ali kabel, dober zvok, zvočnik in celo NFC. Videz je zelo značilen za to podjetje. Je zelo podoben modelu Pulse, ki je prejel osvetlitev ozadja. Toda ta možnost je še bolj omejena,Primerna za tiste, ki želijo dobiti najbolj kul zvok brez naborke. Na voljo je pet barvnih različic, vključno z belo in črno; in dovolj svetla: rdeča, rumena in modra. Vse je skrito pod perforirano ploščo, na dnu je majhen gumirani vložek, ki služi stojalu in povezuje stranske gumijaste elemente.
Zgradba tega modela je odlična. Stolpec je sestavljen iz kakovostnih elementov. Na voljo je priključek za polnjenje in 35 mm vrata. Raven napolnjenosti prikazuje svetlobne kazalnike. Vključuje pokrov, kabel, napajanje. Prav tako je priročno, da je stolpec nameščen vodoravno in navpično.

Priložnosti

Prenosni zvočnik JBL Flip 2 ima standardne funkcije. Vsak pripomoček lahko povežete prek povezave Bluetooth ali kabla. Ostalo je logično in intuitivno poslušanje glasbe. Lahko poskusite uporabiti zvočnik. Načeloma je tu zelo kakovostna. Delovni stolpec je lahko približno 5 ur neprekinjeno. Kakovost zvoka je odlična, znotraj dveh zvočnikov je 8 vatov. Na splošno ni več izjemnih funkcij. Stolpec ne izvaja nobenih dodatnih funkcij. To je nekoliko dražje od prve različice. Stane približno 2 tisoč rubljev. Druga različica cene je bila v višini 4 tisoč rubljev. Kasneje je postalo jasno, da bi ta model lahko nadomestil drugega. Ampak o tem kasneje.

Posodobitev

Tretja različica programa Flip je spremenila položaj. Iz proračuna je postal dražji model. Cena je bila približno 6 tisoč rubljev. Zanimivo na koloni in oblikovanju. Spremenil se jeprejšnji model, dobil boljše materiale. Prav tako se je povečalo število barvnih rešitev: sedaj je na voljo sivi model, oranžna, rumena, modra, rdeča in malina.
Ta možnost zdaj deluje na akumulatorju 3000 mAh, kar vam omogoča nepretrgano predvajanje glasbe do 10 ur. Zvočnik ni izginil, kakovost mikrofona, ki oddaja hrup, se je izboljšala. Pojavila se je tudi zaščita pred vlago. Seveda stolpec ne oživi, ​​vendar se ne boji brizganja, vlage in izpiranja.
Do novosti lahko naenkrat povežete tri naprave, ki omogočajo vsem v podjetju, da se ponašajo s progo. V notranjosti je posebna tehnologija za odličen prenos basa. Frekvenčno območje je 85 Hz - 20 kHz. Skupna moč je 16 W.

Prihodnost

No, nadaljevanje te serije bo seveda četrta različica. Prenosni JBL Flip 4 je bil predstavljen na razstavi 2017 v Las Vegasu. Njegova glavna posodobitev je bila razpoložljivost standarda IPX7, ki ščiti novost pred vodo in prahom. Zdaj lahko napravo plavate pol ure.
Zasnova se ni bistveno spremenila. Zmanjšalo se je število barvnih rešitev, ostale pa so bile le najbolj prodane. Baterija ima 3.000 mage, medtem ko lahko zvočnik deluje do 12 ur neprekinjeno. Prav tako je bilo mogoče združiti več modelov te različice z akustičnim sistemom. Približna prodaja naj bi se začela spomladi leta 2017, cena pa bo 100 evrov.


Večopravilnost

Prenosna različica prve različice JBL Charge se je pojavila leta 2013. Potem je postala prava eksplozijata segment. Takrat se je zdelo kot naprava iz prihodnosti: poleg kakovosti predvajanja glasbe lahko napolni pametni telefon in ima odlično avtonomnost dela. Videz tega modela je zanimiv. Trg je bil predstavljen s kombinacijo modre in bele barve. Kolona je nameščena vodoravno in navpično. Na straneh so gumirani elementi. Na enem koncu je perforirana rešetka, na drugi strani pa plastična plošča. Obstaja več kontrolnih tipk, ki jih vsak uporabnik razume.
Glasbo lahko predvajate prek Bluetootha ali kabla, polnjenje pa poteka samo preko žice. Kolona je bila izdana v več barvnih rešitvah: siva, zelena in modra. Vsak od njih je imel bele vložke.

Značilnosti

Baterija je prejela 6000 mga, čas predvajanja je 12 ur. Kakovost zvoka je seveda odlična. Obstajajo tako nizke frekvence kot najvišje vrednosti. Vse je dobro slišano, glasnost je sprejemljiva. Med objavo je bila cena okoli 150 dolarjev. Za te stroške lahko dobite odlično napravo, ki bi zadovoljila vsakega uporabnika. Poslušanje glasbe in polnjenje telefona hkrati je sanje vsakega naprednega uporabnika.

Posodobitve

Prenosni zvočnik JBL Charge 2 je predstavljen v Berlinu leta 2014. Videz se je nekoliko spremenil. Postala je bolj rafinirana, elegantna, minimalistična. Imate popolno črno opcijo, z mat plastičnimi vložki. Vgrajeni zvočniki so še vedno skriti pod perforirano rešetko. Na eni straniemblem podjetja.
Ta proizvajalec stolpcev ne priporoča, da ga da na obraz. Za to obstaja posebno stojalo. Tu lahko najdete potrebne reže za polnjenje baterije zvočnika, za napajanje drugih naprav in avdio izhod. Ta model stane približno 7 tisoč rubljev. Zvočni sistem je postal boljši in materiali so veliko boljši.

Izboljšanje

Prenosni JBL 3 Charge je postal za 4 tisoč rubljev dražji od mlajše različice. Glavna posodobitev je bila povečanje avtonomije do 20 ur, razpoložljivost tehnologije za zvočnik in standardna zaščita naprav pred vodo in prahom. Novost je spremenila tudi videz. Zdaj je praktično prekrit z perforirano mrežo, pod katero je zvočnik skrit. Spodaj je posebno stojalo in potrebni priključki, od zgoraj - gumbi za vklop, glasnost, predvajanje in Bluetooth.
Obstajajo tudi različni kazalniki, ki signalizirajo raven zaračunavanja in povezave. Za 11 tisoč rubljev, kupec dobi vse potrebne funkcije, kot tudi veliko dodatnih "buns" in odlično elegantno obliko.

Giant

In seveda ne moremo prezreti ogromnega modela. Prenosni stolpec JBL Xtreme se je pojavil leta 2015, kljub kritikam in dvomom, je lahko našel svojega kupca. Ta model tehta približno 2 kilograma. Dolžina je bila 28 centimetrov. Baterija je znotraj 10.000 čarovnikov. Strošek takega velikana je bil 17 tisoč rubljev. V kompletu je poleg adapterja in navodil tudi poseben trak, na katerega je mogoče pritrditi in nositi stolpec na hrbtni strani,na primer. Ta rešitev je jasna, ker je kolona res zelo velika in ne v vsaki vrečki. Videz tega modela je podoben JBL 3 Charge-ju, vendar ga velikost precej presega. Zanimivo je, da je zadaj zadrga. Ona na črnem telesu je dobila oranžno barvo in "skrite" konektorje za napajanje, polnjenje itd. Primerna je ne samo za popotnike in ljubitelje zabav, temveč služi tudi vero in resnico v domači uporabi in na delovnem mestu.

Navodilo

Kaj storiti, če ste kupili ta pripomoček, vendar ne veste, kako deluje prenosna tipkovnica JBL? Navodila za uporabo so zelo preprosta. Na splošno je izkoriščanje katerega koli modela intuitivno. Vsak od njih ima potrebne napotke. Povečanje volumna je označeno s plusom, zmanjšanje je minus. Omogočanje povezave Bluetooth je označeno tudi s posebno ikono. Tisti, ki še vedno doživljajo težave pri uporabi te naprave, je na voljo za navodila in obstaja veliko pripomočkov, ki pojasnjujejo vse razpoložljive funkcije in njihovo uporabo v vsakem modelu.

Ocene

Prenosni zvočnik JBL na svoje stroške prejme le dobre ocene. Težko si je predstavljati osebo, ki se je odločila preživeti 12-14 tisoč na napravi in ​​ostala nezadovoljna. Poleg tega je ameriško podjetje čim bolj izboljšalo nove izdelke. Torej, na trgu so modeli z novo zasnovo, visokokakovostnim zvokom in različnimi funkcijami. Večina uporabnikov je všeč seriji Charge. Za mnoge je bil ta stolpec univerzalen. Ona jelahek, ima veliko izbiro barv, eleganten dizajn. Preprosto ga je prevoziti, nositi s seboj na izlet. Poleg tega ni prikrajšan za odličen zvok in kar je najpomembnejše, lahko dodatno napolni vašo napravo.

Sorodne publikacije