GT Racing 2: Pregled, značilnosti, zahteve in zanimivosti

GT Racing 2: Real Car je razburljiva igra, zasnovana za dirkalne navdušence na operacijskem sistemu Android. Igra je bila uradno več kot milijonkrat prenesena. Poleg tega mnogi igralci računalniških iger nalagajo arhivsko datoteko v omrežje, ne da bi morali namestiti program trženja. Na igro Play Market so uporabniki vpisali skupaj pol milijona ocen, od tega je 1 milijon 100 igralcev ocenilo Gameloftov izdelek s petimi zvezdicami. Povprečna ocena GT Racing 2: The Real Car - 4.3.

Vodja med tekmeci

Igra se lahko šteje za eno najboljših med vsemi, ki so na voljo za dirke Android-pametnih telefonov. Aplikacija igralcev odpira več kot 70 licenciranih avtomobilov. To pomeni, da lahko uporabnik zdaj resnično čuti voznika "Ferrarija" ali "Mercedesa" in ne izmišljenih znamk avtomobilov.

V igri je 13 dirkališč. Poleg tega GT Racing 2 daje igralcu edinstveno priložnost za vožnjo po resnično obstoječi progi, ki se imenuje Mazda Raceway Laguna Seca. V igri so avtomobili tridesetih proizvajalcev, med katerimi so znane blagovne znamke Nissan, Ferrari in Mercedes-Benz. V dirkah lahko sodelujete v 1400 dirkah, med katerimi so klasične dirke in dirke za zavlačevanje in dvoboje. Vsak teden se lahko udeležite 28 tekmovanj, ki bodo igralcem omogočila, da odprejo novo vozilo.

Realizem

GT Racing 2 se od mnogih zvrsti žanra ugodno razlikuje z verjetno simulacijo, ki jo dosežemo z uporabo edinstvenega modela fizike iger. Teče se lahko ponoči inpopoldne Poleg tega se lahko vremenske razmere za vsako dirko razlikujejo. GT Racing 2 ima štiri vrste kamer, od katerih ena omogoča igralcu, da se počuti v vozilu. Salon vsakega avtomobila je izdelan do najmanjših podrobnosti in natančno ustreza oblikovanju resničnih prototipov.

Načini igre

GT Racing 2 vam omogoča, da sodelujete v posameznih dirkah, prav tako pa igralcem omogoča, da preizkusijo svoje sile v omrežni igri, tekmujejo z drugimi tekmovalci iz vseh koncev sveta. Na poti do vrha lahko ustvarite povezave z drugimi tekmovalci, kar vam olajša življenje.

Izkušeni igralci lahko gredo v garažo in postavijo vozilo, ki je udobno za namestitev. Za začetnike igra ponuja možnost uporabe poenostavljenega zaviranja in vožnje.

Težave v igri

Prva neprijetnost, s katero se srečuje igralec v igri GT Racing 2 na Androidu, je zelo počasen napredek. Veliko ljudi primerja ta izdelek z znamenito igro, imenovano Gran Turismo 6. Za veliko kazalnikov je GT Racing 2 presegel legendarno igro, a način, kako napreduje, je mnoge razočaral nad projektom.
Play in Market Play lahko brezplačno prenesete. Vendar je to pogojno stanje, saj je veliko funkcij na voljo le z vlaganjem denarja prek Google računa. Moramo igrati veliko dni, da odpremo dobra vozila. Toda tudi po tem, ko je igralec uspel zaslužiti kul in hiter avto, je čas, da počakamotor se bo izboljšal, saj brez takšne nadgradnje ni mogoče začeti dirke. Da ne čakate, lahko plačate denar. Brezplačna možnost je, da zberete v igri sredstva za nakup drugega avtomobila, da ga uporabite, dokler prvi avto ni na voljo za uporabo.

Nakup avtomobilov

Včasih je zaželeno, da se „zadrži“ in kupi vozilo. Če želite to narediti, morate obiskati garažo. Ampak cene v igri so zelo "ugriznil".
GT-R stane približno 600 rubljev. Če igralec želi bolj prestižen avto, kot sta "Ferrari" ali "Mercedes", bo moral porabiti več denarja iz torbice - od 1.000 realnih rubljev na virtualni stroj. Opozoriti je treba, da so mobilne dirke prevzele simulatorje za osebne računalnike ne le v grafiki in fiziki, ampak tudi v finančnih poizvedbah.

Kode in moda

Mnogi igralci poskušajo najti zlomljeno različico GT Racing 2 v omrežju za odpiranje vseh vozil. Škoda igre vam daje priložnost, da dobite neomejeno količino denarja v igri in ne porabite pravega denarja za nakup vozil. S širjenjem kod za GT Racing 2 se igra podjetja-razvijalec poskuša resno boriti. Mnoge spletne strani so na zahtevo Gameloftovih predstavnikov prisiljene brisati članke, ki opisujejo metodologijo goljufije v goljufija.

Tudi na internetu obstaja veliko število modov na GT Racing 2. Izkušeni igralci so navajeni na dejstvo, da se mod imenuje dodatek k igri, ki prinašaima dodatne funkcije. Večina načinov ne nasprotuje pravilom uporabe izdelka. Spreminjajo samo nekatere vizualne elemente. Na primer, novi kostumi ali frizure za protagoniste igre. Toda v primeru GT Racing 2 pod mod je razumeti že zlomljeno igro. To naredite tako, da prenesete datoteko z luknjami. Po namestitvi programa od samega začetka na uporabnikovem računu bo velika količina denarja. Razvijalci igre skrivajo brezvestne igralce. Zato ne smemo občudovati poskusov prekinitve projekta. Uporabnikom prepovedi je mogoče izdati ne samo za izkoriščanje ranljivosti v igri za svojo lastno korist, ampak tudi za poskus razstavljanja izdelka, tudi če je neuspešen.

Primerjava z Real Racing 3

Real Racing 3 je že dolgo referenčna igra žanra avtomobilskih simulatorjev. Grafika obeh izdelkov je na najvišji ravni. Prvič je težko razumeti, kje je podrobnejša.
Vodenje primerov je boljše v Real Racing 3. Vendar ima GT Racing 2 tudi adut. V igri uporabnik takoj razume, v katerem avtu je. Zdi se, da so vozila lažja, za razliko od Real Racing 3. Tudi v obeh dirkah na visoki ravni je bil predmet nesreče obdelan. Druga skupna značilnost simulatorjev je dejstvo, da obe igri zahtevata darovanje. Brez vlaganja pravega denarja v igro, proces prehoda lahko traja ne le dni in tednov, temveč tudi mesece.

Prednosti in slabosti

Glavna prednost GT Racing 2 je ta, da je ta simulator lahko tekmoval z že znanimi velikani v žanru dirk namobilne platforme. Ta igra je pomagala razvijalcem odgovorni pristop. GT Racing 2 ponuja igralske mobilne dirke z dobro grafiko in velikim številom licenciranih vozil.
Kljub temu je proizvod dejstvo, da igra zahteva veliko potrpežljivosti ali vlaganja denarja. Tudi GT Racing 2 se bo moral zelo dolgo navaditi na vožnjo avtomobilov. Toda težave pri vožnji strojev so neločljivo povezane z vsemi kakovostnimi avto-simulatorji našega časa. Ustvarjalci igre verjamejo, da je boljša, boljša in novejša igra, težje in bolj neprijetno je biti nadzor. V vsakem primeru je Gameloft uspel ustvariti odličen simulator, ki je lahko v skladu z Real Racing 3 metrom, razvijalec pa je vzel pogon iz svoje igre Asphalt 8 in realizma RR3.

Sorodne publikacije