D-Link DIR-825 Wi-Fi Router: Pregled, funkcije, možnosti in pregledi

V prizadevanju za povečanje največje hitrosti prenosa podatkov prek brezžične tehnologije so proizvajalci pozabili podpreti stare protokole. Sliši se ne zelo strašljivo, ampak kaj resnično ogroža? Tisti ljudje, ki imajo tehniko, izdelano pred 7 leti, imajo težave pri delu s sodobnimi usmerjevalniki. Ta članek bo opisal usmerjevalnik iz D-Link - DIR-825. On je sposoben "sodelovati" brez težav z novo opremo in z zastarelimi. Oglejmo si preglede, funkcije, priporočila in značilnosti konfiguracije - vse to vam bo omogočilo boljše razumevanje dela tega usmerjevalnika.

Spoznavanje naprave

Podjetje je že dolgo znano po visokokakovostni in bogati opremi. Usmerjevalnik ima gosto embalažo, ki opisuje vse funkcije in na kratko opisuje prednosti. Več o tem si lahko preberete informacije o dodatnih možnostih. Embalaža iz kartona ima sijajno površino.

V polju bo lastnik našel usmerjevalnik, napajalnik, kabel, anteno in dokumentacijo o uporabi naprave. Drugi proizvajalec je vključil veliko število oglasnih brošur. Če zaupate uporabnikom in njihovim ocenam, niso vse zanimive. Nič posebnega v kompletu lastniki ne omenjajo. Edina odtenka se lahko imenuje dolžina žice patchcords - to je samo meter. Da bi nastavili DIR-825 in ga pustili na enem mestu brez premikanja, bo to dovolj.

Oblikovanje in sestavljanje

Usmerjevalnik je bil odlično sestavljen, kar pritegne veliko potrošnikov. V številnih pregledih lahko preberete, da v nekaj letih uporaba napak še ni bila najdena. Plastika, ki je bila uporabljena pri montaži, visoka kakovost in maksimalna obstojnost. Plošče so sestavljene in priključene brez reklamacij, vrata in vmesniki so pravilno nameščeni brez ene napake. V ohišju so tudi luknje, ki omogočajo namestitev usmerjevalnika na steno. Če jo želite postaviti na gladko površino, potem vam ni treba skrbeti za preostale druge praske ali deformacije. Dejstvo je, da ima usmerjevalnik gumijaste noge.

Antene DIR-825 so izdelane v strogem slogu, temeljijo na gumi. Gumbi so majhni, vendar jih je mogoče enostavno pritisniti. Vgrajeni veliki indikatorji. Dobro in jasno so vidne tudi pri močni svetlobi. Vsaka žarnica je podpisana. V temi je lahko malce nerodno intenzivnosti sijaja, vendar je uživanje zelo enostavno. Tisti, ki jo napnejo, prekrijejo usmerjevalnik s papirjem. O tem si lahko preberete v številnih pregledih.

Hlajenje

Mreža lahko najde kontroverzne povratne informacije o izvajanju hladilnega sistema DIR-825 AC G1. Mnogi se pritožujejo zaradi pregrevanja, kar povzroča lebdenje. Strokovnjaki so izvedli podrobne študije, ki so pokazale, da ni problema s pasivnim prezračevanjem. Proizvajalec je na dnu usmerjevalnika izdelal posebne luknje in tudi stranske površine. Meritve temperature so bile izvedene - regulator se je segreval na največ 3 stopinje višjeIndikator sobe. Toda zamrznitev strokovnjakov DIR-825 se povezuje z drugo slabostjo. To je rezultat čipa, ki je odgovoren za prenos podatkov. Povprečna hitrost nad 150 megabajtov vodi do tega, da je sam modul brezžičnega omrežja izklopljen. Po 30 sekundah je vse standardno, vendar imajo lastniki čas, da opazijo težave pri svojem delu. Ta problem je rešen z omejitvijo brezžične povezave.

Brezžična povezava

Zaradi dejstva, da ima D-Link DIR-825 dva krmilnika, lahko preprosto deluje istočasno z več brezžičnimi pikami. Čip, ki je odgovoren za takšno izvedbo, deluje na frekvenci 5 GHz. Zmožnost zagotavljanja podatkovnih hitrosti do 800 Mb /s. Vgrajeni čip podpira frekvenco 24 GHz. Njegova največja hitrost je 300 MB /s. Naprava deluje s tehnologijo WPS. Zahvaljujoč temu lahko mobilna naprava brez težav vzpostavi povezavo s spletom brez gesla. Če je potrebno, lahko v nastavitvah določite, kateri krmilnik je potreben za izvajanje te tehnologije. Po ocenah je izvedena maksimalno kakovostno in z njo ni težav.

Multimedia

Na žalost je veliko lastnikov pogosto nezadovoljnih s tem, kako deluje odjemalec prenosa. Vendar je treba opozoriti, da ima opisana naprava stabilno različico, ki ni v nasprotju. Odjemalec deluje v samodejnem načinu, popolnoma "sodeluje" s številnimi prevozniki, povezanimi z omrežno napravo.

Proizvajalec je omenil, da lahko usmerjevalnik D-Link DIR-825 deluje tudi s HD IPTV. Zahvaljujoč vsestranskosti naprave lahko zlahka dobite ogromno funkcionalnost,v zvezi z večpredstavnostjo. Poleg tega lahko vse mobilne naprave preprosto "komunicirajo" med seboj. Če je lastniku všeč igre na spletu, se morate seznaniti s funkcijo posredovanja pristanišč - ponudnik lahko pogosto onemogoči eno ali drugo povezavo. Z močno željo, da bi izvedeli več o tej možnosti, si lahko preberete nekaj člankov na naši spletni strani ali na uradnem viru proizvajalca.

Varnost

Usmerjevalnik lahko deluje z varnim protokolom IPv6. Vendar pa deluje brez napak le v okviru sodobnega vmesnika. Usmerjevalnik se lahko enostavno poveže z vsemi vrstami omrežij in virtualnimi. Brezžične možnosti imajo lasten sistem šifriranja. Naprava je dobila omrežni zaslon. To bo zaščitilo distribucijo signala od tatov in goljufov. Nekateri lastniki so zmedeni zaradi prisotnosti storitve, ki proizvaja filtriranje vsebine. Najverjetneje, promet ponudnika poteka skozi gostovanje in šele nato pride do stranke. Posledica je nižja hitrost. V tem primeru mora lastnik jasno razumeti, kaj je zanj pomembno: prenos podatkov, zaščita.

Izhodi

Izdelki, opisani v tem članku (D-Link DIR-825), so zanimiva naprava. Treba je zamenjati, mnogi lastniki ugotavljajo, da v predlagani cenovni kategoriji, nima enakih. Zagotavlja dve brezžični dostopni točki do odjemalca, USB-vmesnik, gigabitna vrata, torrent strežnik, kaj je še potrebno? Povprečni stroški usmerjevalnika - 4 tisoč rubljev. Varianta je res odlična in kakovostna. Velikopriporočamo, da ga kupite.

Sorodne publikacije