Mimo "GTA 3", misija 3: gayd

Ne vedno prenašamo igre zlahka. Nekatere misije so neprijetne, zato igralci iščejo vodnike, ki bi pomagali pri neprijetnih ugankah. Kako prenesti igro GTA 3 poznajo vse ljubitelje te serije, saj je bil projekt izdan pred 17 leti. Kljub temu pa obstajajo igralci, ki bi želeli po petem delu spoznati vse o zgodnjih projektih.

O igri

To je računalniška igra, ki jo igra Rockstar. Grand Theft Auto III je postal tretji del serije in prva tridimenzionalna igra. Leta 2001 je prišla na Sonyjevo igralno konzolo, leto kasneje pa na PC. Leta 2008 ga je bilo mogoče kupiti preko parnega igrišča. Prenašanje misij v GTA 3 pelje igralca v izmišljeno mesto Liberty City. Izkušeni igralci so takoj našli značilnosti New Yorka. Glavni junak je častni storilec, član kolumbijskega kartela, ki ga je dekle izdalo.


Kljub temu, da je tretji del prejel tridimenzionalno grafiko, kot prej, imamo avto-simulator strelec tretje osebe. Inovacije razvijalcev so igralci pozdravili, zato je projekt postal najbolj prodajan leta 2001.

Zgodba

Virtualni dogodki se odvijajo leta 2001. Kljub temu, da je bil protagonist neimenovan, je v igralniški industriji dobil ime Claude. Na začetku igre GTA 3 postane jasno, da je glavni lik med ropanjem banke dal njegovo dekle in njegov sostorilec, zaradi katerega je bil aretiran. Med prevozom v zapor je bil izveden napad na tuple, kiClaude je to izkoristil. Po pobegu je bilo treba sedeti v enem od zavetišč. Tam je živel nekaj časa s sosedom. Fantje se odločijo, da postanejo del italijanske mafijske družine. Ob posredovanju misij v GTA 3, Claude pridobi avtoriteto in postane pomembna oseba v "družini". Sčasoma se protagonist seznani z ženo botra - Maria se zaljubi v protagonista. Navaja Claudea v svojem prepiru s svojim možem in pravi, da je med njima obstajala bližina.


Boter s tem ni zadovoljen, zato želi ubiti Claudea. Marija pa pomaga svojemu ljubimcu pobegniti. Tako junak postane del Yakuze. Zdaj mora delati na njih, pri opravljanju nalog Asuke in drugih razbojnikov. Na koncu junaka čaka na srečanje s svojim nekdanjim, ki ga je vrgel.

Prehod

Obstaja "GTA 3" za 100% in izvajanje samo misij zgodb. Za dokončanje igre potrebujete:
 • Uspešno zaključite 50 misij.
 • Ne pozabite na 17 "telefonskih" nalog.
 • Sodelujte v štirih terenskih dirkah.
 • Preglejte 4 Toyzove uganke.
 • Opraviti vse potrebne naloge v 4 javnih storitvah.
 • Delo s tremi priporočenimi seznami.
 • Zberite 100 paketov.
 • Problematika besa - 20 kosov.
 • Naredite edinstvene skoke - 20 kosov.
 • Za polni prehod ni posebne nagrade - preprosto ni predvidena. Lahko pa zaslužite bonuse za vse teste posebej. Če ne morete dokončati sto odstotnega prehoda, lahko najdete posebne ponudbe na internetu, vendarbrez kod ali posebnih kod.

  Svoboda

  To je prvo poslanstvo Grand Theft Auto 3. Claude poskuša skriti pred policijsko postajo s svojim sošolcem. Za volan Eit-bol ne more sedeti, ker protagonist pade na priložnost za vožnjo na Kurumi.
  Treba je iti na območje rdeče luči, kjer je perilo, ki bo postalo zatočišče. Nato se bo pojavil naslednji ukaz, ki bo igralcu pomagal ugotoviti igro. Partnerji se morajo preobleči in se odpraviti k oblasti Gotterellija. Informacije o storilcih kaznivih dejanj so bile uničene, vendar jih bo treba izdelati. Druga misija bo morala iti v klub, kjer bo imel Claude nalogo: najti eno od deklet Luigi v bolnišnici in jo pripeljati v klub. Za to bo prejel denar.

  "Odpadki iz mojih telic"

  Tretja misija "GTA 3" se nadaljuje iz istega kluba. Claude ostaja tam, da pomaga Luigi. Dobil je novo nalogo od Gotterellija. Izkazalo se je, da ima klub zdravilo SPANK, ki se širi med dekleti. Pri prehodu 3 misij "GTA 3" jih bo treba zaščititi pred kriminalci. Kremplji dobijo ugriz, da bi kaznovali trgovca z mamili. Ko bo protagonist iz njega iztrebil vse, bo prejel Luigijevo zahtevo. Trgovec z drogami mora Luigi dati svoj avto žrebca. Med 3. misijo "GTA 3" morate prebarvati avto in ga odpeljati v garažo. Claude bo za to nalogo prejel 4.000 $.

  Dekle, zvodnik in zabava

  Po končanem tretjem poslanstvu GTA 3 igralec čaka na seznanitev z Joeyjem - predstavil ga bo vodji mafije. ClaudeJoy Misty, dekle iz območja, ki nadzoruje gangsterje, moraš pripeljati. To ne pomeni, da morate z borbo izbrati Mistyja, samo ga pripeljati na pravo mesto.
  Med nalogo bo Claude prejel tisoč dolarjev in ponudil delo v Leoneju, toda najprej morate pomagati Luigi, ki je v sporu z enim od zvodnikov. Da bi ga premagal, bo moral Claude najti orožje. Da ne bi porabili denarja, lahko greš v trgovino z orožjem in najdeš brezplačno pištolo. Po tem, najti avto zvodnika, in bodisi metati granate v njem, ali ga loviti po mestu in ustrelil. V Claudeovi šesti misiji bo delal kot zvodnik, ki bo dekleta pripeljal na policaje na zabavi. Naredi to naenkrat.

  Delo v Leoneu

  Zdaj bo del misij namenjen delu Joy Leone. Za začetek, Claude se mora ukvarjati z Mikeom Forellom, na primer, da v svoje vozilo vgradi eksploziv, medtem ko jedi. Postopek se izvaja 6 minut. V naslednji nalogi je treba uničiti SPANKA preprodajalca prepovedanih drog: ubiti kitajske ljudi, da se ne vmešavajo, in dohitijo prodajalca. Odkar je Claude zaslužil avtoriteto, se Joey odloči, da mu bo zaupal rop in rop. Vzemite velik avto, ki lahko zavrti kolektor. Ko bodo zaposleni v banki pobegnili, mora Claude dostaviti denar in zbiralčev avto v garažo in dobiti 20 tisoč dolarjev.

  Delo v kiprskem

  .Posled misij za zgodbo v GTA 3 vodi protagonist Toni Sypriane. Prosi, naj ga pelje v perilo zaradi denarja, vendar v napadu na triadoon in dvakrat strelja. Claudeova naloga - pobegniti pred razbojniki in pripeljati Tonyja v kavarno svoje mame.

  Nedavne zadeve Joeyja

  Leone je kvačkal z enim od članov družine Forelli. Skril se je v prtljažniku avtomobila, ki ga je bilo treba vzeti pod tisk. Claude bo dobil koordinate avtomobila, toda na njegovem mestu bo čakal dva avtomobila s banditi Forelli. Morate jih ustrelil hitro, ne da bi zapustili avto, ali pa takoj odšli do tiska, hitro skočili iz avtomobila in odšli iz chase. Ko bo avto zdrobljen, bo Forelles ustavil preganjanje. Joey je zapustil nedokončan posel. Claude bi moral sodelovati pri ropu banke. Med zasledovanjem je bolje ne boriti se policajev: bolje je prebarvati avto ali najti podkupnine. Ko je zatiranje potlačeno, se morate vrniti v zavetišče. Zaželeno je, da vsi razbojniki ostanejo živi.

  Delo s Tonyjem

  Med prehodom GTA III je bila priložnost, da se ponovno rodi za Tonyja, ki prosi, da uniči kombi za pranje perila. Bolje je, da za to ne uporabljate granat, temveč da ukradete avtomobile enega po enega in ga prekinete. Po tem se bodo Kitajci dogovorili za sodelovanje in prenos denarja. Treba je vzeti kovček, s katerim je zaseda. Moraš narisati prehod na levo in pobegniti, da obstaja sila. Sedaj ima Claude pomembno nalogo, da dostavi mafijski jouvy, luigi in tony. Za njimi bo lovljenje, vendar bo junak obvladal. Glavna stvar - ne bodite sramežljivi, da rack vse na svoji poti. V Donovi hiši lahko dobiš nove naloge, vendar moraš pomagati Sitraani.
  V Chinatownu bo Claude treba ubititrije Kitajci in se sestanejo z Eith Boll, da bi razstrelili napravo.

  Delo v Salvatoru

  Med GTA 3 je misija 1 najlažja. V procesu bo še nekaj nalog, ki bodo igralcu pomagale razumeti igro. Claude bo moral spremljati Mary, precej kapriciozno gospo. Tukaj je glavna stvar, da se hitro premaknete na avto. Salvatore bo prosil Clauda, ​​naj sledi Bobu, katerega Don je osumljen izdaje. Njegovi sumi se bodo izkazali za resnične, Bob se bo moral vrniti. Nato skupaj z Eith Boll delajte na eksplozivu. To nalogo, čeprav prinaša Claude 150.000 $, vendar je neto dohodek le 50.000 $, saj je bilo treba vložiti njegov denar prvi.

  Izdaja in novo delo

  V »Zadnji zahtevi« se izkaže, da želi Salvatore ubiti Claudea, vendar se bo zahvaljujoč Mariji izognil smrti. Dekle predstavi protagonista s svojo punco Yakuza. Na pomolu bo Claude čakal Asuka, ki bo povedala, kaj se je zgodilo. Postal bo jasno, da je Portland nevarno mesto, Claude pa bo šel v Staunton na čoln. Glavni protagonist se bo opomogel pri novem zatočišču in prejel službo iz jakuze. Zdaj se mora lotiti Salvatora. Don je v klubu, tako da se lahko povzpnete na streho hiše spredaj in počakate pravo uro.

  Delo z Kenjijem

  Pri prvi nalogi bo treba uničiti smer. Morate založiti ostrostrelec in natančno spremljati napredek igre. Potem boste morali pomagati Asuki, da se ukvarja z zanimivim fotografom. Tudi Claude čaka na poznanstvo z viličastim policajem, kiprejme denar od jakuze. Po odstranitvi Tannerja ga bo Kenji prosil, naj izpusti prijatelja iz policije in plača dolg športnim avtomobilom. Kenji nas bo ponovno prisilil, da se srečamo s SPANK trgovci, da bi ustavili njihove dejavnosti. Za to bo Claude dobil denar.
  Da bi igralec odmaknil od aktivnega delovanja, morate opraviti preprosto nalogo: vožnja po mestu in zbiranje pokojnine. Po tej misiji se boste morali boriti z Jamaani, ki prodajajo SPANK. Treba jih je stisniti.

  Zgodba o Rayu

  Po razstavljanju z Jamaani, pojdi v Rey. Izkazalo se je, da ima policija trk, ki poroča o njihovih zadevah. Morali ga se boste znebiti. Kasneje se izkaže, da se Ray sooča s kartelom, kar pomeni, da ima Claude priložnost, da se spopade z njimi. Po pomoči medijskega mogola se bo treba vrniti k primerom Reya, katerega partner se izkaže za izdajalca. Žrebec bo čudežno preživel, moral bo ovat rešilca, na katerem so preživeli preživeli želo in ko pade, ga nekajkrat premakne z avtom
  ​​

  Končne misije

  V tej seriji je veliko nalog, kot v "GTA 5". 3 misija vas uči, da ustreli igralca in se skriti. Nekateri od njih ne bodo lahko izvedljivi od prvega. Na primer, vsi igralci računalniških iger ne odidejo takoj ubiti Kenjija. To nalogo lahko začnete šele po vseh nalogah. Kenji bo moral potegniti in vzleteti na odskočni deski. Pomembno je, da preživeli ostanejo stražarji, ki bodo priče. Claude bo moral še nekaj časa voziti čoln, da prenese dragocen tovor. Ray je v nevarnostitreba ga je odpeljati na letališče. V naslednji nalogi bo Claude srečal svojega nekdanjega, ki ga je poskušal postaviti v zapor. Toda preden prevzamemo Asukino misijo, je Donaldu treba pomagati s tovorom. Po srečanju z Asuka, postane jasno, da Catalina želi uničiti protagonista. Morali bomo očistiti ozemlje od osnovnih skupin. Ne morete razstreliti avtomobilov, morate jih privabiti v past in jih ustreliti. Asuka prosi Clauda, ​​naj pomaga kartelu s kavnim poslom: najti moraš 9 kioskov, za uničenje katerih se daje 8 minut.

  Marijina rešitev

  V zadnji misiji se je izkazalo, da je Catalina ubila Miguela in Asuka ter se poročila z Marijo. Claude bo šel, da bi jo rešil, vendar bo prvi naročil svojim vojakom, da ga ubijejo. Seveda se bo junak spopadel z njimi in uničil helikopter, ki bo skušal pobegniti od Cataline. Naredite to z raketnim lansirnikom iz treh poskusov. Ostanite na platformi helikopterja, pobijte vse Kolumbijce na poti in rešite Mary.

  Sorodne publikacije