Kratek pregled mikrofona Sven MK 200

Če se sogovorniki med pogovorom na internetu pritožijo zaradi slabega zvoka, bo pravilna odločitev za odpravo te težave nakup mikrofona. Ni nujno, da vzamemo cestni model za več tisoč rubljev, ker je s proračunsko rešitvijo, na primer Sven MK 200, možno dobro opraviti. Ta mikrofon stane malo denarja, kljub temu pa ima dobre lastnosti in zagotavlja dostojno kakovost zvoka za vse vrste zvoka. kakšen tip pogovora. Oglejmo si to podrobneje.

Dokončanje

Začetek pregleda Mikrofon Sven MK 200 je v glavnem dobavljen s kompletom. Naprava se prodaja v majhnih pretisnih omotih. Paket tukaj je zelo skromen: okroglo stojalo, stojalo, stojalo (noga) z mikrofonom. Seveda iz proračunskega sistema ni nič posebnega v smislu opreme, ki bi jo bilo mogoče pričakovati, vendar bi lahko proizvajalec, odporni proti vetru, še vedno dodal v komplet.


Izgled

Izgleda, da je mikrofon Sven MK 200 precej pogost in nevsiljiv. Primer, kot drugi deli naprave, je narejen iz plastike in precej poceni. Občasno so prisotna tudi mesta s slabo obdelanim materialom. No, v redu, vseeno, mikrofon je poceni in ne bi bilo pametno zahtevati, da je v vsem idealen. Kot je za plastiko, je treba omeniti, da je mat, brez sijajni vložki, tako da prstni odtisi na primeru ne bodo vidni.
Spodnji del mikrofona je sestavljen iz široke krožne podpore, ki je pritrjena na nogo. Sampritrdilni element je univerzalen in vam omogoča, da odstranite nogo s stojala in jo pritrdite na ohišje računalniškega monitorja. Za nogo ima rahlo ukrivljeno obliko in dolžino 18 cm. Na enem koncu je sam mikrofon, na drugi pa kabel za povezavo z vtičem je 35 mm, dolžina kabla, mimogrede, je 18 metrov, kar je zelo dobro.


Povezava

Mikrofon Sven MK 200 je zelo preprost. Vse kar morate storiti je, da priključite vtič v ustrezen priključek na zvočni kartici računalnika. Mikrofon lahko priključite tudi na sprednji del računalnika, če ima želeni priključek. Namestitev dodatnih gonilnikov po priključitvi ni potrebna, saj vse deluje v skladu z načelom plug & amp; play.
Edina stvar po povezovanju je, da greste na nastavitve zvoka na vašem računalniku, pojdite na razdelek za vnos in na lastnosti mikrofona Sven MK 200, da prilagodite drsnike na ravni. Dobiček je zaželen, da pustite vrednost 0 in parameter mikrofona, da se premaknete na oznako 35-40.

Značilnosti in preskušanje

Pred preizkusom bi morali povedati nekaj besed o značilnostih naprave. Mikrofon tukaj je elektret, kar je povsem pričakovano. Elektretinij je nekakšen kondenzacijski mikrofon, le v cenejši izvedbi in brez potrebe po visokokakovostni zvočni opremi. Po eni strani je to seveda plus, ker lahko posnamete vse, od mikrofona do karkoli, tudi na prenosnem računalniku, tabličnem računalniku ali istem pametnem telefonu. Po drugi strani je kakovost primerljiva z istoproračunskih kondenzatorskih naprav, bodo za red velikosti nižje.
Sven MK 200 je usmerjen vsesmerni mikrofon, kar pomeni, da lokacija izvora zvoka ni tako pomembna kot na primer kardioidne naprave. Občutljivost je 60 dB, kar je precej dobro. Frekvenčno območje je manj prijetno - 50 Hz do minimuma in 16k Hz pri največjem.
Pravzaprav lahko s končnimi značilnostmi greste na testiranje. Načeloma je za svoj denar mikrofon zelo kakovosten. Preneseni zvok seveda ni popoln, vendar je veliko boljši od istega vgrajenega mikrofona na spletni kameri. Običajne poceni "grgljanje", "sikanje" ali druge ovire, ki negativno vplivajo na snemanje zvoka ali sluh, ko govorimo, ni tukaj. Kakovost je spet vredna ponavljanja, ne pa idealno, predvsem zaradi ozkega frekvenčnega območja, vendar je zelo, zelo dobro. Glede občutljivosti, potem kljub 60 dB govoriti skoraj blizu mikrofonu Največja dovoljena razdalja za odstranitev naprave - 40-50 cm, vendar ne več.

Ocene in cena

Pregledi Sven MK 200 kažejo, da se je mikrofon v podjetju izkazal kot zelo vreden svojih lastnosti in kakovosti posnetega in prenesenega zvoka. V napravi ni resnih ali pomembnih pomanjkljivosti. Je, da nekateri uporabniki opozarjajo na krhkost stojala, na poceni plastično ohišje in na zakonsko zvezo, ki se, čeprav redko, vendar še vedno dogaja. Kot je za ceno, potem lahko kupite ta mikrofon za 150-340Rubljev, kar je na splošno sprejemljivo.

Sorodne publikacije