Prenosna baterija za telefon: model, rating, nasveti za izbiro

Ni skrivnost, da ima sodobna mobilna potrošniška elektronika eno neprijetno lastnost, in sicer potrebo po neprestanem polnjenju baterije, ki je skrita v primeru, zaradi česar je dejansko mogoče delo na napravi. Enako velja za novo generacijo telefonov, ki so zaradi svoje tehnološke in napredne funkcionalnosti postali preveliki glede porabe električne energije. Ne glede na to, kako dolgo pametni telefon deluje z enim polnjenjem akumulatorja, to še vedno ni dovolj in če uporabljate ommo dovolj pogosto, je vprašanje podaljšanja delovnega časa še bolj pomembno. V tem članku bomo govorili o prenosnih baterijah za mobilne telefone - o njihovih značilnostih, oblikovnih značilnostih. Upoštevajte tudi številne zanimive modele, ki so trenutno pomembni.

Zakaj potrebujem prenosno baterijo?

Kot je bilo že omenjeno - baterija (npr. Baterija) v sodobnih pametnih telefonih zahteva stalno polnjenje. Gadgeti postajajo hitrejši, močnejši, večji, v smislu avtonomije pa se skoraj nič ne spreminja. Povprečno trajanje baterije danes le redko doseže 8 ur ali več, pri resni obremenitvi pa se ta vrednost skrajša na 5 ur. In tudi če je naporno, da se obstoječe zmogljivosti raztegnejo, je skoraj nemogoče doseči avtonomijo vsaj v dveh dneh. Zveni žalostno, vendar je res, da karkoli bi rekli proizvajalcipripomočke Seveda, problem ni ostalo brez odločitve, in če ne more bistveno izboljšati avtonomnost gadgets sami, potem lahko uporabite dodatno baterijo. V primeru telefonov starega vzorca, ki jih je treba razstaviti, imajo poln dostop do baterije, lahko zamenjate glavni akumulator. Toda taki telefoni postajajo manjši, zamenjali so monolitne korpuse, kot je iPhone. Dodatna baterija v tem primeru je zunanja prenosna baterija za telefon.

Kako deluje prenosna baterija?

Kot je bilo očitno, da ni bilo slišati, vendar zunanja prenosna baterija deluje tako kot normalno (notranje). Spremembe se nanašajo na nekoliko spremenjeno zasnovo v skladu z obsegom takšne baterije. V bistvu gre za vrsto živilskih celic, ki so spajane s krmilnikom moči (podobno takim pametnim telefonom). Potem ta design vgrajena vrata za polnjenje baterije in eno ali več vrat za polnjenje pametne telefone, tablične računalnike, prenosne računalnike in druge z njimi. Kljub poenostavljeni, oblikovni različici, v primerjavi s pametnim telefonom, akumulatorska baterija deluje po enakih načelih, ki delujejo na telefonu, zato baterija ostaja najnevarnejši predmet v vsakem pripomočku. Kot vsaka druga naprava ima zunanja baterija številne funkcije, na katere se je mogoče zanašati pri izbiri prenosne baterije za telefon. Kako izbrati pravi model, ki temelji na njegovi tehnični opremi in na kaj je vredno pozornosti?

Zmogljivost prenosnih baterij

Glavni parameter, ki ga je treba upoštevati pri izbiri naprave. Od tega kazalnika je odvisno, koliko ekstra časa "življenja" bo dobil pametni telefon, kar pomeni, da dejansko ta številka kaže na učinkovitost baterije kot celote. Ta vrednost je neposredno povezana z zmogljivostjo baterije vašega pametnega telefona. Poleg količine drugih kompaktnih baterij (pametni telefon, tablični računalnik ali pametna ura) se zmogljivost zunanje baterije meri v amper-urah, in sicer v milliamperih. Pri izbiri optimalne vrednosti zmogljivosti morate najprej ugotoviti količino baterije vašega pametnega telefona (pametnega telefona ali tabličnega računalnika), nato pa poiskati zunanjo baterijo z vrednostjo vsaj eno in pol ali dvakrat več, tako da boste imeli priložnost napolniti telefon gadget) vsaj enkrat. Recimo, da ima vaš telefon baterijo z 2500 milimetri. Če želite dobiti vsaj še en cikel polnjenja, poiščite zunanjo baterijo s kapaciteto 4000-5000 miliampernih ur. Zdi se, da je to prsi, pravzaprav je dejanska zmogljivost baterije vedno drugačna od tiste, ki jo je navedel proizvajalec (še posebej glede rešitev iz Kitajske). Naprava izgubi svoje polnjenje tudi brez delovanja. Najboljša možnost za nakup bo zmogljivost akumulatorja 6000 milimamurnih ur za pametne telefone in 12.000 miljamurnih ur za tablice.

Trdnost toka pri razelektritvi

Tukaj je vse preprosto: za prenos električne energije po telefonu ali tabličnem računalniku je potrebna prenosna baterija.trenutne moči. Običajno je pametni telefon dovolj za en amper (1A) za popolno polnjenje. Plošče in njihove ogromne baterije zahtevajo veliko moč, vsaj dva ojačevalnika (2A). Nekatere prenosne baterije so opremljene z več vrati od enega do treh ojačevalnikov naenkrat. Ta možnost je primerna za tiste, ki nameravajo naenkrat polniti več naprav različnih vrst. Z natančnim označevanjem polnilnika lahko ugotovite, kakšna je trenutna moč vašega pripomočka.

Kako napolniti prenosno baterijo za telefon?

Še ena resna stvar, ki jo pogosto izpuščajo neprevidni kupci, je način, kako napolniti prenosno baterijo. Dejstvo je, da imajo nekateri modeli posebno režo za povezavo in na splošno jedo le iz računalnika ali prenosnega računalnika, kar negativno vpliva na hitrost in učinkovitost polnjenja. Takšne naprave so zastarele in zdaj skoraj ne izpuščene, vendar jih še vedno lahko ujamejo. To je najbolje, da se prepričajte, da je gadget, ki ga kupite opremljen s standardnim micro-USB vrata in se lahko ponovno napolni iz električnega omrežja.

Oblika, velikost in teža

V tej kategoriji lahko najdete karkoli, proizvajalci se ne omejujejo na noben način in pogosto eksperimentirajo. Za prenosne akumulatorje so na voljo različne različice ohišij. Barvita, svetla, opazna, velika, majhna, z in brez ročajev. Od ogromnih pošasti, ki lahko napolnijo telefon več kot 6-krat, do majhnih ženskih baterij, ki lahko podaljšajo življenjsko dobo baterije za kratek časpametni telefon Zunanje baterije se razlikujejo glede na obliko. Tako so na primer na voljo zanimive rešitve v obliki kritja za pametni telefon. S temi možnostmi uporabniku ni treba nositi kabla in dodeliti ločen prostor za prenosno baterijo. Pogosto so velike baterije opremljene z velikim številom priključkov, ki dosegajo do 5 različnih USB priključkov. Take rešitve so primerne za tiste, ki želijo hkrati polniti več pripomočkov ali jih deliti s prijateljem. Obstajajo tudi drugi žetoni, na primer: vgrajena svetilka, zasloni z zasloni, trakovi, ključavnice in tako naprej, na splošno vse, kar zadošča domišljiji proizvajalca.
Pri izbiri zasnove naprave je treba paziti na dve pomembni podrobnosti:
 • Gumb za vklop in izklop mora biti vgrajen v ohišje, tako da pripomoček ne pride v stik z vrečo ali žepom in ne začne pošiljati energije nikjer;
 • Navedena zmogljivost baterije mora biti enaka njeni velikosti, nihče ne bo mogel priključiti akumulatorja v višini 12000 milimetrov v ohišje z ročno uro.
 • Prenosna baterija za telefon - kako izbrati?

  Tudi če poznamo določene specifikacije in značilnosti zunanjih baterij, ostaja vprašanje izbire odprto, saj se takšne naprave uporabljajo v različnih podjetjih. Nekateri izdelujejo baterije izključno za določene pametne telefone, nekdo izdeluje univerzalne možnosti. Pri nekaterih rešitvah je poudarek na zunanji izvedbi, nekateri na tehničnem vidiku in zanesljivosti. Če si predstavljate povprečno rešitev, ki natančno ustreza vsem, potemimeti mora naslednje značilnosti:
 • Zmogljivost od 6000 do 12000.
 • Pristanišče 1A ali več različnih.
 • Teža ne presega 500 gramov.
 • Cena je približno 1000 rubljev (vse, kar je veliko ceneje, je tudi veliko slabše od kakovosti).
 • To znanje je že dovolj za začetek samostojnega iskanja ustrezne baterije, vendar je vredno podrobnosti. Oglejmo si različne prenosne baterije za telefon. V nadaljevanju je predstavljena ocena najbolj zanimivih rešitev na trgu, ki so poudarjene s pisanimi zunanjostmi, nenavadno obliko ali izredno nizko ceno.

  Xiaomi Mi Power Bank

  Stroški: 990 rubljev. Kapaciteta: 10400 miliampernih ur. Priljubljen pripomoček kitajskega podjetja Xiaomi, ki slovi po dampinških cenah za visoko kakovostne in premišljene naprave. Xiaomi Mi Power Bank ni postala izjema. To je kompakten in eleganten pripomoček z baterijo znotraj. Obdelava je narejena iz anodiziranega aluminija na način MacBook. V notranjosti so kakovostni, dokazani napajalniki LG in Samsung. Kar zadeva zmogljivost, je njena vrednost dejansko 6.250 milimpsov ur. Xiaomi je iskren s kupcem in to pojasnjuje s tem, da polovica zmogljivosti gre v odvajanje. To je dobra prenosna baterija za Samsung Galaxy S6, saj jo preizkuša in lahko napolni baterijo dvakrat. Istočasno je likalnik Mi Power Bank popolnoma optimiziran za delo z drugimi sodobnimi pametnimi telefoni. Na splošno, pred nami odličen prenosni baterijo za telefon, povratne informacije uporabnikov je to dejstvopotrdite Lastniki naprav pohvalijo njegovo vrhunsko zasnovo, nizke stroške in dobro ergonomijo. Na voljo so tudi kritične ocene, ki pa so večinoma povezane z okvarjenimi vzorci in ponaredki.

  OZAKI O! Orodje D26

  Stroški: 2490 rubljev. Kapaciteta: 2600 miliampernih ur. Ekstravagantna in pametna robotska baterija, ki privablja nenavaden slog in kompaktno velikost. Nič ni izjemnega v njegovi zasnovi in ​​možnostih. Malo je verjetno, da bi lahko popolnoma napolnil sodoben pametni telefon, njegov primer pa je izdelan iz poceni plastične mase. Če ste pripravljeni darovati vse za elegantno igračo, ki bo izgledala kul v vaših rokah in enostavno prilegajo celo v žepu srajce (višina pripomočka je le 6 centimetrov), je vredno pozoren na otroka OZAKI, vendar s tem pripraviti 2490 rubljev (mimogrede, za te denar lahko kupite dve Xiaomi Mi Power Bank).

  Apple Smart Case baterije

  Stroški: 9790 rubljev. Kapaciteta: 2365 miliampernih ur. Ta pripomoček je narejen v obliki faktorja pokrova in ima zelo ozko usmeritev - primeren je samo za tri modele telefonov: iPhone 6 iPhone 6s, iPhone 7. Ta baterija ima številne zanimive funkcije. Najprej je izdelan iz plemenitega silikona, nosa in odporen na poškodbe. Drugič, ima precej nenavaden dizajn, in sicer izboklino v osrednjem delu pokrova (kjer se točno nahaja baterija). Tretjič, s tem pokrovom lahko hkrati polnite pametni telefon in uporabite isti kabel. Obstajajo tudi pomanjkljivosti, ki vključujejo precejšnje stroške in možnost zaračunavanja iPhone-a samo enkrat. Izkazalo se je, da smo pred nami noriDraga, nizko zmogljiva in precej kontroverzna zasnova pripomočkov, vendar je edina, ki je tesno povezana z iPhoneom (tudi na ravni programske opreme), in daje enaka čustva integritete in premišljenosti, po katerih je znana korporacija jabolk.

  DEXP SOLAR 10

  Cena: 1890 rubljev. Kapaciteta: 10.000 miliampernih ur. To je verjetno najbolj poceni prenosna baterija za sončne celice. Da, to je način, da se naprava napolni s sončno energijo, zato je na njegovo telo vgrajena posebna plošča, ki pretvarja sončne žarke v električno energijo. Pripomoček se ponaša z dvema USB priključkoma, ki napajata drugačno moč (lahko polnite telefon ali tablični računalnik). Na sončen dan bo SOLAR 10 postal nepogrešljiv pomočnik, če pa dežuje, ga lahko napolnimo iz običajnega električnega omrežja ali računalnika. Vrsta moči izbere uporabnik ročno s pomočjo posebnega ključa na ohišju.

  Lepow Virtue

  Cena: 3989 rubljev. Zmogljivost: 9000 miliampernih ur. Še en zanimiv pripomoček, ki opozarja na njegov živ videz, vendar ne impresivno z drugimi funkcijami. Ohišje je izdelano iz trde, mat plastike in majhnih steklenih vložkov. Spodnji del ohišja ima lepo oranžno barvo, v zgornjem delu sta dva zaslona: eden od njih prikazuje indikator polnjenja, na drugi - je, vendar v obliki pulzirajočega neonskega srca. Pripomoček se je izkazal za težkega, nefunkcionalnega, a hkrati presenetljivega. Poleg tega je v zadnjem času ta čudovita punca zelo močnapadla v ceni. K temu visokim stroškom so mnogi uporabniki prestrašili, da so dobili ta čudež.

  Powermonkey Extreme

  Cena: 14900 rub. Zmogljivost: 9000 miliampernih ur. Najnaprednejša prenosna baterija na seznamu. To je švicarski nož na področju elektronike. Z nakupom Powermonkey Extreme dobite ne le klasično baterijo, ampak tudi dva sončna. Komplet vsebuje komplet kompletov adapterjev za različne pametne telefone in tablične računalnike, na voljo so tudi modifikacije za povezovanje kamer in DVD predvajalnikov. Obstaja togo ohišje za prevoz in kompaktni trak (npr. Pas za trak). Baterija je izdelana iz trpežnih materialov, saj je naprava zasnovana za uporabo v ekstremnih pogojih. Na splošno je to dobra prenosna baterija za telefon, ki deluje v ekstremnih pogojih. Lastniki pripomočka, popotniki in ribiči so cenili pripomoček tako, da so ga na različnih forumih pojejo ditirambi. Žalite uporabnike samo zaradi visokih stroškov.

  Sorodne publikacije