ZTE Blade V8 Lite: Lastnosti in opis

Ta pregled bo prikazal značilnosti ZTE Blade V8 Lite. Model je debitiral leta 2017. Glede na druge pripomočke proračunskega razreda, izstopa zahvaljujoč elegantnemu dizajnu in kovinskemu kovčku. Kot je za "polnjenje", to ni tako enostavno, tako da se ukvarjamo s funkcijami bolj podrobno.

Videz

Preden pogledamo značilnosti ZTE Blade V8 Lite Blue, si poglejmo značilnosti oblikovanja. Navzven, je naprava drugačna v elegantni obliki, zato je zelo težko določiti njeno ceno na prvi pogled. Zadnji del telesa je sestavljen iz več delov. Na vrhu in spodaj so plastični vložki, ki so ločeni od kovinske površine s sijajnimi linijami.


Pametni telefon ni le prijeten, ampak tudi primeren za držanje v roki. Njegove dimenzije so 143 x 71 x 8 mm, povprečna teža je 137 g. Treba je omeniti, da je naprava opremljena z daktiloskopskim senzorjem, ki se nahaja na zadnji strani. Sprednja stran ima nadzorno ploščo in vse standardne elemente.

Zaslon in kamera

Bi se radi zabavali na pametnem telefonu? Nato bodite pozorni na zaslon in natančneje na njegove značilnosti. ZTE Blade V8 Lite ima 5-palčni zaslon z IPS-matriko. Kakovost slike je odlična. Barva je dobra, nasičenost je na optimalni ravni. Slika je prikazana v HD formatu. Gostota slikovnih pik je povprečna (294 ppi), vendar to ni dovoljrazčlenitev na "kvadrate".


Ampak ne boste mogli uživati ​​kamer. Proizvajalec je izvedel module na 5 in 8 MP. Ni vredno čakati na profesionalne posnetke. Glavna kamera je opremljena z bliskavico in samodejnim ostrenjem, vendar ne vplivajo na rezultat. V slabih svetlobnih pogojih so fotografije zamegljene, slabe podrobnosti in nezadostne barve.

ZTE Blade V8 Lite: značilnosti delovanja

Ta model se ni razlikoval z zmogljivo platformo. Razvijalci so postavili povprečni MT6750 procesor za kitajsko podjetje MediaTek. Sprva se zdi, da je 8-žilni čip sposoben veliko, vendar v praksi ni vse tako rožnato. Računalniški moduli so pospešeni na 1500 MHz. Največje število naprav - aplikacije s povprečnimi zahtevami. Namestitev in igranje 3D iger pri visokih nastavitvah verjetno ne bo uspelo, zato boste morali žrtvovati kakovost grafike. Mimogrede, zadnji ustreza grafični kartici Mali-T860MP2. Volumen OPERATING memory - dva gigabajta. Ta parameter je povprečen, čeprav so za cenovno kategorijo, ki vključuje ZTE Blade V8 Lite Blue, lastnosti lahko nekoliko boljše. Razvijalci so integrirali 16 GB pomnilnika. Nekateri nosilci so že zasedeni v sistemskih mapah. Glede na večfunkcionalnost pametnega telefona, preostali repozitorij morda ne bo dovolj, zato bo uporabniku ponudil možnost razširitve na 256 GB z namestitvijo flash pogona.

Baterija

Večina kupcev ocenjuje pripomočke po določenih merilih. Ena od pomembnih je mobilnost naprave, to je življenjska doba baterije. ZTE Blade V8 Lite funkcijebaterija je povprečna. Naprava ima majhno baterijo s sodobnimi standardi - 2500 čarovnik. Če pogledate procesor, ki je nameščen na V8 Lite, potem ime energetsko učinkovite platforme ne bo delovalo. Zaslon bo prav tako porabil veliko količino dajatev, zato ni vredno računati na dolgoročno delo. V primeru velike obremenitve bo naprava delovala do večera. In če vklopite igro, bo 100% polnjenja dovolj za približno 3 ure.
Na žalost ni funkcije hitrega polnjenja. Kupec mora biti pripravljen na to, da mora pametni telefon dovolj pogosto vzpostaviti povezavo z omrežjem in počakati nekaj časa, dokler se baterija ne napolni (približno 3 ure).

Na koncu

Poenostavljena različica V8 je pametni telefon ZTE Blade V8 Lite. Značilnosti njegove, seveda, nekoliko šibkejše od "starejšega brata". Vendar je bilo to precej pričakovano. Naprava je idealna za tiste ljudi, ki želijo imeti poceni napravo za klice in zabavo. V povprečju je njegova vrednost 11 tisoč rubljev. Številni sodobni programi, vendar ne najzahtevnejši, se brez težav sprožijo na telefonu. V različici programske opreme ni posebnih omejitev, saj naprava deluje na operacijskem sistemu Android 7. No, in seveda, veliko prijetnih izkušenj bo predstavljen z visoko kakovostnim zaslonom z ločljivostjo HD. Ni šlo brez napak, vendar nimajo pametnih telefonov.

Sorodne publikacije