Kyocera ECOSYS M2035dn: uporabniški priročnik, funkcija in pregledi

Kyocera ECOSYS M2035DN je zelo produktivna in cenovno ugodna s stroški sistema za upravljanje dokumentov. Sposoben je opravljati funkcije ne samo tiskalnika ali optičnega bralnika, ampak tudi kopirnega stroja. To je odlična enota za tiskanje za povprečno pisarno, bančno ustanovo ali center za razmnoževanje. O tem bo govoril v okviru tega gradiva.

Imenovanje sistema za upravljanje dokumentov

Trdni vir za iskanje strani za Kyocera ECOSYS M2035DN je 10.000 črk. Že to dejstvo kaže, da se takšna MFU najbolj optimalno uporablja v pisarniških prostorih srednje velikosti, z delovnim mestom 30-100 z osebnimi računalniki. Lahko se uspešno uporabi tudi v kopirnem centru in celo v bančni organizaciji. Druga možna možnost za upravljanje takšnega sistema za upravljanje z dokumenti je urad za načrtovanje, v katerem bo M2035DN dovolil izdajo pojasnjevalnih opomb ali risb majhnega formata.

Paket

Proizvajalec Kyocera ECOSYS M2035DN-KX je v seznam dobaviteljev Kyocera vključil naslednje komponente:
 • Večnamenska naprava.
 • Napajalni kabel.
 • Navodila za uporabo.
 • Disk z nizom trenutnih gonilnikov in pripadajočo diagnostično programsko opremo. Prav tako lahko v več jezikih najdete priročnik za vzpostavitev in delovanje sistema pretoka dokumentov.
 • Vmesniški kabel, s katerim se izvajaPreklapljanje z nadzornim računalniškim sistemom.
 • Kupon za jamstvo.
 • Kartuša za prvi zagon MFU. Navedena omejitev je 3000 strani v črno-beli barvi.
 • Zgornji seznam dobav omogoča prvi zagon takšnega sistema obtoka brez kakršnih koli težav in ga celo nekaj časa izkoristi. Torej ni nobenih pomanjkljivosti glede celotnega sklopa te večnamenske naprave.


  Značilnosti tiskanega podsistema

  Kyocera tiskalnik ECOSYS M2035DN temelji na ti laserski metodi izpisovanja strani. Njegovo bistvo je skrčeno na dejstvo, da je na površini bobna vložka izvedeno posebno elektromagnetno polje. Njeni električni vodi popolnoma podvajajo prihodnjo sliko na strani. To pomeni, da ustvarja neke vrste "negativno". Nato pride v toner, katerega porazdelitev se spreminja pod vplivom električnih vodov. Nato se boben segreje in prah preprosto "zažge" na površino nosilca. Prednosti te tehnologije lahko pripišemo hitrosti in minimalnim stroškom glavnih potrošnih komponent. Proti je povprečna kakovost in visoka poraba energije. Zahtevana ločljivost tiskalnika te MFP je 600 x 600 delujočega mehanizma le v monokromatskem formatu.

  Kartuša

  Edini model kartuše Kyocera ECOSYS M2035DN je TC-1140. Kot je bilo že omenjeno, lahko prikaže okrog 3600 strani in je namenjeno za monokromatsko dokumentacijo. Navedena omejitev tiskanja za to MFP na mesec je 10.000 listov v eni smeriizvedbo. Kot rezultat, kartušo bo treba ponovno napolniti 3-4 krat na mesec. Tudi v primeru najbolj aktivnega izkoriščanja.

  Obstajata dva načina za ponovno vključitev kartuše: z nastavitvijo vdelane programske opreme večnamenske naprave in uporabo mikročipa za odklepanje. Ker je enostavnejši drugi od njih, v praksi ga najpogosteje uporabljajo strokovnjaki na takih perifernih napravah.

  Parametri skenerja

  Kyocera ECOSYS M2035DN se ponaša z visoko kakovostjo elektronskih dokumentov. Skener v tem primeru ima ločljivost 600x600, vendar lahko uporaba tehnologije za interpolacijo programske opreme v tem primeru poveča obliko prejetih slik do 1800x600. ki se matematično izračunajo s posebno formulo. Zaradi tega kakovost elektronskih dokumentov ostaja enaka, vendar je končna rešitev, skupaj s podrobnostmi, za izboljšanje. Ključna pomanjkljivost digitalne kopije Kyocera ECOSYS M2035DN je skeniranje z monokromatskim načinom. Deklarirana barvna globina je 256 odtenkov sive. Zato za pridobitev visokokakovostnih barvnih slik s pomočjo takšne večnamenske naprave ni treba šteti.

  Mediji

  Glavna velikost črke za to univerzalno rešitev je:najpogosteje uporabljena oblika je A4 z dimenzijami 210 x 297. Toda na vozniški ravni je podpora zagotovljena tudi za strani naslednjih vrst: Letter, Legal, A5 A6 in B5. Poleg tega, možnost umika na različne vrste ovojnic, katerih velikost ne presega A4. Druga pomembna značilnost tega MFU je način CUSTOM. V tem primeru lahko uporabnik določi poljubno velikost strani v razponu od 70 x 148 do 216 x 356. Gostota strani, ki so nameščene v večnamenskem pladnju, je lahko od 60 g /m2 do 220 g /m 2. To pomeni, da lahko uporabnik sklene tako na navadnem papirju kot na pisalnem ali fotokopirnem stroju. Če se pri tiskanju uporablja univerzalna kaseta, je gostota listov že omejena na 60-120 g /m 2, pri čemer je možno uporabiti samo navaden papir.

  Hitrost

  Za ogrevanje MFU traja le 20 sekund. Poleg izhodne strani prve strani bo ta periferna rešitev porabila 7 sekund. Po tem bo hitrost postala fiksna in bo 35 strani na minuto. V načinu razmnoževanja je hitrost tiskalnega podsistema enaka. Teoretično lahko računate na enakih 35 strani na minuto in 20 sekund ogrevanja. Podobne časovne specifikacije so značilne tudi za način skenerja. To pomeni, da je prva digitalna kopija znaka tega pregleda sposobna izdati v 7 sekundah.

  Komunikacije

  Pregled Kyocera univerzalne naprave za ECOSYS M2035DN temelji na tem pregledu: prek žične povezave lahko preklapljate le z ECOSYS M2035DN.Prvo pristanišče je USB. V tem primeru je obravnavani sistem dokumentov povezan neposredno z računalnikom, ki nato izvaja funkcije tiskalnega strežnika. Drugo pristanišče je RJ-45. Pri uporabi BFP je neposredno povezan z računalniškim omrežjem in neodvisno izvaja funkcije, ki so mu dodeljene. Ključna pomanjkljivost tega MFP-ja s položaja seznama komunikacij je pomanjkanje integriranega Wi-Fi oddajnika, katerega odsotnost zelo negativno vpliva na raven funkcionalnosti tega sistema za upravljanje dokumentov.

  Postopek namestitve

  Algoritem za nastavitev tega modela MFU je naslednji:
 • Izvlecite periferni sistem iz paketa. Prav tako ne pozabite priti od njega in drugih sestavnih delov dostave.
 • Demontiramo posebne transportne ključavnice. Namestite kartušo.
 • Vse dodatne pladnje montiramo.
 • MFU namestimo na mesto delovanja in ga priključimo na napajalni sistem z uporabo celotnega napajalnega kabla.
 • Nato z uporabo žice vmesnika izvajamo preklapljanje z računalnikom. Vklopite računalnik in MFP. Mi namestimo gonilnik Kyocera ECOSYS M2035DN in drugo sorodno programsko opremo. Izvedite ponovni zagon računalnika in izpišite prvi testni list za tiskanje.

  Poraba energije. Hrup in dimenzije

  V načinu izpisa strani MFU porabi 439 W. Podobna poraba energije pri uporabi naprave za kopiranje ali kot skener. Pri preklopu v stanje pripravljenosti se poraba energije samodejno zmanjša na 65 vatov. To jeVečnamenska naprava je precej energetsko učinkovita. No, v stanju mirovanja se ta vrednost na splošno zmanjša na 37 vatov. Raven hrupa te MFP ne presega 517 dB in njene dimenzije - 494 x 430 x 448.

  Stroški

  Trenutno je mogoče sistem obtoka dokumentov kupiti za 16000-16500 rubljev. Glede na zgornje tehnične specifikacije je ta pristop k oblikovanju cen popolnoma upravičen. To je zelo ugodna večnamenska naprava.

  Ocene

  Kyocera MFP ECOSYS M2035DN ima na podlagi povratnih informacij lastnika naslednje prednosti:
 • Zanesljivost.
 • Stroškovna učinkovitost.
 • Visoka zmogljivost.
 • ​​
 • Algoritem enostavne nastavitve.
 • Zadostna oprema.
 • Negativno v tem primeru, samo eden - je pomanjkanje vgrajenega Wi-Fi oddajnika.

  Sklep

  Kyocera ECOSYS M2035DN je dokaj funkcionalen sistem za upravljanje dokumentov na srednji ravni s povsem demokratično vrednostjo in dobrimi tehničnimi specifikacijami. Ta večnamenska naprava ima precej velik obseg, ki ni omejen na pisarniško uporabo. To je precej uspešno uporabiti v oblikovalskem biroju, v kopirnem centru in celo v razredu. Tudi ta periferna rešitev ima številne pomembne prednosti in prednosti, seznam pomanjkljivosti pa vključuje le pomanjkanje podpore Wi-Fi omrežja. Vse to skupaj zagotavlja junaku tega članka idealno ravnovesje tehničnih specifikacij in stroškov. To pomeni, da je tak vhod /izhod na trgu periferne opreme trenutno zelo in zelo konkurenčen.

  Sorodne publikacije