Mikrofon v "Stimulus" ne deluje: tipične napake in metode njihove rešitve

Ali ste se povezali z oddajanjem v klepetu ali z več igralci, da bi ugotovili, da mikrofon v "Steam" iz nekega razloga ne deluje? V nastavitvah in drugih aplikacijah je bilo vse v redu, toda glasovna prekrivnost Steam noče zagnati? Potem so te stvari za vas. Če ste prej slišali zvok iz mikrofona, potem pa ste izginili, ali če še nikoli niste mogli sodelovati v glasovnem klepetu, poskusite odpraviti napako z navodili v članku.

Globalne nastavitve

Ko mikrofon v "Stim" ne deluje, je prvi korak preverjanje in ponovni zagon osnovnih parametrov zvoka. Nekatere funkcije morda niso na voljo v načinu starševskega nadzora. Če uporabljate to vrsto zaščite, najprej vnesite štirimestno kodo za vrnitev polnega dostopa do programa. Potem:


 • Odprite nastavitev Par.
 • Pojdite na zavihek "Glas".
 • Kliknite gumb "Spremeni napravo".
 • Program vas bo prosil, da nastavite nastavitve za različne vrste naprav. Odprite meni "Micro", izberite "Use default".
 • Ne pozabite shraniti rezultata: Steam ponastavi nove določene parametre, če zapustite meni na standardni način. Če se težava pojavi le v določenih igrah, preverite nastavitev »Prompt«. Zvočniki kot glavni vir zvoka lahko blokirajo zvok iz mikrofona. To možnost izklopite ročno; če to ne pomaga, poskusite odstraniti najnovejše posodobitve inprenesite starejšo različico igre.


  Test mikrofonov

  Začeli smo z diagnozo o preverjanju, ali mikrofon pravilno deluje z drugimi aplikacijami. Zdaj poskušajmo razumeti, če obstajajo druge temeljne težave, ki ovirajo govorno komunikacijo:
 • Preverite USV vrata ali zvočno napravo, s katero je naprava povezana. Če je to mogoče, zamenjajte priključke. V primeru poškodbe vtiča je priporočljivo popraviti mikrofon.
 • Posodobite gonilnik za zvočno kartico in ločeno - gonilnik za mikrofon.
 • Onemogočite aplikacije z mikrofonom in poskusite ponovno vzpostaviti klepet s klepetom Steam.
 • Zaženite igro, vklopite prosojnico in pojdite na nastavitve, nato kliknite "Nadzor mikrofona". Če ni zvoka, vendar je v drugih situacijah, potem igra onemogoči napravo. Prenesite in namestite kodeke, ki so vključeni v aplikacijo.
 • Težave s strežnikom

  Včasih je odgovor na vprašanje, zakaj mikrofon v "Steam" ne deluje, v nizki kakovosti omrežne povezave. Če je vse v redu z vašo hitrostjo, potem pride do težav z nastavitvami strežnika ali tehničnimi težavami. Tudi v tem primeru lahko povezavo nastavite ročno za boljše rezultate. Pojdite na nastavitve in nastavite vrednost na 2500 ali več. To je dovolj za večino iger, vključno z "preneseno" MMORPG.

  Sorodne publikacije