Nastavitev CGMinerja za pristanek

Sam naslov "rudarstvo" ima korenine iz angleške besede mining, ki se nanaša na pridobivanje mineralov in naravnih virov. Zato se rudarji pogosto imenujejo rudarji. Po pojavu prvega digitalnega virtualnega denarja - kripto valute - se je v kontekstu tako imenovane blokade začel uporabljati izraz "rudarstvo". Rudarji so v bistvu zasebni lastniki lokacij, točk ali naslovov, ki se ukvarjajo z nepremičninami. Včasih se imenuje tudi oprema, ki proizvaja kovance. Kljub temu je v sistemu podobnih vozlišč bolje zaščiten pred preobremenitvami in napakami.


Narava nepremičnine in glavne točke kripto-rudarjenja

Vsakemu novemu generiranemu bloku informacij, pridobljenih kot rezultat dela rudarja, se dodeli edinstven podpis, pridobljen na podlagi prejšnjega bloka. Torej se vsi izračunljivi matematični podatki združijo v medsebojno povezane povezave, kar povzroči enojno verigo. Toda njena veja, ki je prejela podporo največjega števila Mayan, je na koncu potrditev. Tako je celoten sistem samodejno reguliran.
Postopek iskanja digitalnega podpisa za vsak blok je bistvo samega premoženja. Eden izmed Mayovcev, ki je prispeval k dešifriranju podpisa zadnjega bloka, prejme nagrado v obliki določene količine virtualnih žetonov, ki jih nato lahko prinese v denarnico in zamenja za pravi denar. Blok, ki prenaša informacije o vseh transakcijah (transakcijah) v omrežju, ki so nastale po generiranju prejšnjega bloka, inse šteje za zadnji bitcoin. V povprečju gre za zadnjih 10-15 minut.


Kateri način izbire nepremičnine

Odvisno od razpoložljivega glavnega računalnika in izbire najprimernejše metode ekstrakcije. Da, to je lahko pristanek za računalnik, farmo video kartic ali ASIC (ASIC). Seveda se šteje, da je najučinkovitejša lastnost ASIC, ker so ASICI mikroprocesorska oprema, posebej zasnovana za proizvodnjo kriptovalyuty. Nič več za noben namen ne more biti uporabljen. Vendar je to najdražja oprema.
Kmetija z video karticami ima načeloma veliko skupnega z običajnim računalnikom:
 • Procesor - če je ekstrakcija izvedena z algoritmom Scrypt, potem močan procesor ni potreben, zadostna možnost proračuna.
 • Matična plošča - izbrati jo je treba glede na število domnevnih grafičnih kartic - število slotov PCI bi moralo zadostovati za vse kartice.
 • Trdi disk - ni kritičen, ampak potreben samo za namestitev operacijskih sistemov in elektronskih denarnic.
 • RAM je dovolj za 4 gigabajte.
 • Oskrba z električno energijo - vključuje delo celotne prihodnje kmetije, potrebuje rezervo vsaj 200 vatov. Poleg tega je treba pri izbiri bloka upoštevati tudi druge, ki porabljajo električne komponente delovnega kompleksa.
 • Videokarte so glavni del kmetije, ona je tista, ki opravi vse matematične izračune za nepremičnino in zato kupi grafično karticopotrebujete čim močnejše.
 • Hladilni sistem - najbolje ga je namestiti na vodni osnovi, ker bo potem problem s hrupom izginil, čeprav je včasih težko organizirati fizično. Poleg tega se sestavni deli kmetije ne smejo namestiti bližje kot osem centimetrov drug za drugega za boljše hlajenje.
 • Pred začetkom organizacije kmetije za pristajanje ali pred nakupom naprav ASIC je smiselno izračunati prihodnji dobiček in zagotoviti, da se možnost proizvodnje kripte ne bo poškodovala. Če želite to narediti, morate upoštevati kazalce, kot so količina električne energije, ki jo porabi oprema, izračun stroškov vseh komponent, izračun približnega dnevnega dohodka od premoženja, nato pa, da vse skupaj, razumeti, ali je smiselno začeti.
  Da bi olajšali takšne izračune, obstaja množica storitev v obliki spletnih kalkulatorjev, kjer lahko z vnosom podatkov o računalniški opremi in ceni na kilovat električne energije dobite znesek pričakovanega dobička.

  Rudarstvo na grafičnih karticah

  CGMiner je namenjen predvsem igranju na grafičnih procesorjih podjetja AMD. Ne ve, kako delati po algoritmu CUDA. Zato za uporabnike grafičnih kartic NVIDIA konfiguracija CGMiner ni zanimiva. Obrniti se bodo morali na druge podobne programe. Poleg overclockiranja kartice in pospešenega delovanja hladilnikov ima ta aplikacija:
 • zmožnost delovanja preko proxyja,
 • je sposobna uporabljati algoritme za uravnoteženje,
 • brez intervencije uporabnika, ki se ne uniči
 • omogoča operaterju, da samostojno izbere čas čakanja za naslednjo povezavo,
 • ,
 • omogoča operatorju, da samostojno izbere čas čakanja za naslednjo povezavo,
 • omogoča operatorju prilagodljive nastavitve za CGminer,
 • velikost vektorjev se lahko izbere neodvisno,
 • za usmerjevalnike lahko vključuje umetno zamudo.
 • Značilnosti CGMinerja

  CGMiner - Program pristajanja, ki velja za enega najboljših med kriptografskimi ekstraktorji, uporablja grafične kartice. Programski vmesnik poenostavlja postopek pristajanja različnih kriptomotorjev. Med pozitivnimi vidiki CGMinerja je možnost spreminjanja velikega števila nastavitev tankih bazenov, podpira overclocking grafične kartice, možnost, da dobite veliko višjo hitrost kot druge podobne programe.
  Programska oprema deluje na posebnem protokolu NeoScrypt, kar prispeva k povečanju obsega pridobivanja valut. Poleg nespornih prednosti ima program tudi nekaj slabosti. Glavni je pomanjkanje grafične lupine, zaradi česar je delo s CGMinerjem težko za začetnike, saj mora biti konfiguracija CGminerja ročno vnesena v konfiguracijske datoteke.

  Kje začeti pristanek

  Pred začetkom pristanka morate prenesti program CGMiner za kripto-rudarstvo. Na Bitcointalk-u je lažje. Poleg tega, da na tem spletnem viru vedno najdete najnovejšo različico programa, lahko sodelujete tudi v razpravi o programu in postavljate vprašanja. Nato izberite najbolj dostopen bazen za rudarjenje kovancev. Narediti morate naslednje:
 • Registrirajte se.
 • Ustvarite v svojem osebnem uradu čarovnik za identifikacijo vašega računalnika, tako da ga prosite za ustrezno ime. S pomočjo ropa lahko kasneje opazujete statistične podatke in vidite, kakšne nagrade lahko pričakujete in kdaj se to lahko zgodi.
 • Razpakirajte preneseni čarovniški program v mapo in v njem ustvarite datoteko "* .bat" - v njej bodo zapisane vse CGminer nastavitve, potrebne za opravilo.
 • Po zagonu datoteke "* .bat" - se odpre okno ukazne mize - lastnost se bo začela.
 • Nekaj ​​ur po začetku kriptografske proizvodnje na računu v bazenu bodo prvi rezultati opazni. Postopek začetka pristanka torej ne pomeni težav niti za začetnike.

  Ukazi za glavno konzolo

  V programu za upravljanje konzole se izvede tako, da v okno zapišete posebne ukaze. Tako, da po vsakem zagonu programa ni treba znova vnašati podatkov, lažje je pisati nastavitve CGminer v ločeno datoteko. Naredite to v navadnem prenosniku ali drugem grafičnem urejevalniku. Nekateri najpogosteje uporabljeni ukazi so:
 • 0 - tukaj naj bo vnesen naslov spletnega mesta, izbranega za področje lastnosti,
 • cgminer - tukaj je določena podrobna pot do izvršljivega izvedljivega programa, to je točna lokacija njegove lokacije na osebnem računalniku,
 • scrypt je protokol, ki ga uporablja lastnost,
 • px je geslo, ustvarjeno za brskalnik v bazenu
 • u user.1 je prijava (številka licence) na bazenu in Ustvaril sem uporabnik prodajalca.
 • ​​Glavni parameter, ki vpliva naPoleg postavitve CGminer je stroškovna učinkovitost nepremičnine Intensity - lahko sega od 1 do 20 in kaže določeno intenzivnost. Ni vredno, da bi postavili preveliko vrednost, saj se lahko spomin preprosto konča. Toda tudi tega ni mogoče določiti, ker bo v tem primeru sistem začel prilagajati sam, in to morda ne sovpada z željo uporabnika ali zmožnostmi računalnika. Za optimalno računanje ustreza ukaz Thread-concurrency. Prvič, največja možna vrednost. Vendar pa obstaja pravilo - ta številka mora nujno biti množica števila shaderjev - grafične kartice. Običajno je najboljša številka na izkušen način.

  Rudarstvo na eobotu

  Znana storitev Eobot, ki gosti spletno storitev v oblaku, čim prej ustvari številna prizadevanja, da se "rotira" obstoječe zmogljivosti GHS. Stran za ta namen poleg finančnih naložb ponuja tudi priložnost za financiranje lastnega bazena. Na prvi pogled se zdi, da vse ni nič, toda z bolj skrbnim premislekom postane jasno, da brez posebne opreme, z uporabo računalniškega procesorja ali grafične kartice, veliko denarja, da bi bilo to komaj mogoče. Tudi prilagodljive nastavitve CGMinerja v tem primeru ne bodo pomagale. Skupina storitev Eobot je zasnovana tako, da bolj uporablja naprave ASIC. Po namestitvi programa in zagonu pristanka, Eobotov bazen "poje" ali pusti velik del svoje domnevne moči uporabnika. In to ni veliko, ampak približno 90% GHS.
  Stopnja ekstrakcije v vsakem primeru bo nekaj desetkrat nižja kot pri rudarstvukatero koli drugo kroglo. Če obstaja želja, da poskusite, potem morate prenesti za Ebot CGMiner najprej, ga ustanovite tako, da ustvarite "paketno datoteko" datoteko in začeti postopek. V datoteki "* .bat" - "batnika" - morate za vsak uporabljen algoritem zapisati svoje podatke.
 • za algoritem SHA-256:
 • cgminer -o stratum + tcp: //sha.eobot.com: 3333 --userpass eobot.220131: x.
 • za algoritem Scrypt:
 • cgminer --scrypt -o stratum + tcp: //scrypt.eobot.com: 4444 --userpass eobot.220131: x. Pri delu z Eobotom se spomnite, da se za vsak uporabljeni algoritem CGMiner konfiguracija datoteke * .bat izvede ločeno. Po zagonu datoteke se bo odprlo okno ukazne mize, ki prikazuje postopek pristanka. Pojavi se s približno 10-minutnim zaostankom, tako da bo za prikaz prvih rezultatov treba počakati. V službi Eobota je veliko bolj učinkovito doseči želeni rezultat, če ga ne posedujete neposredno na njeni metki, in dobite kovance na drugo, z dobro stopnjo ekstrakcije, in nato prevedite "vdelan" v Eobot. Torej se moč lahko poveča veliko hitreje.

  Mooling Pool Multipool

  Ena najstarejših in upravičeno veljaven bazen je storitev multipool.us. To je večnamenski bazen z možnostjo pridobivanja več kot 20 različnih virtualnih kovancev. Prav tako je priročno, da storitev ponuja takšno priložnost kot odkritje za najugodnejšo trenutno menjavo valute. Multipool uporablja tri hash algoritme, od katerih je vsak vpleten v rudarjenje določenega kriptovalyut.
 • DOGE, TIPS, AUR, DGC, ANC in drugi so pridobljeni z algoritmom SCRYPT.
 • Bitcoin Classic, BTC, UNO, Peercoin, ZET - na algoritmu SHA-256.
 • KARM, Dash, URO -na algoritmu X11.
 • Ta seznam ni izčrpen v zbirnem in številnih drugih valutah za pridobivanje. Najprimernejša prednost pa je funkcija združenega miniranega valuta - možnost, da imajo različne žetone brez izgube energije. Za rudarstvo na multipool.us je konfiguracija CGMiner-ja enaka, vsi podatki so na strani pool.
  V letu 2017 je Multipool zaradi tehničnih težav, ki jih je opazil na spletnem mestu, izgubil veliko mumij. Tehnična podpora je napovedala, da bo čim prej obnovila uporabnost. To je vredno pozornosti na ta vir in, kljub angleško govorečem vmesniku, je enostavno razumeti. Vmesnik je angleško govoreč, vendar dovolj preprost. Če ne moremo razumeti, se informacije zlahka najdejo na številnih forumih in v video pregledih.

  Sorodne publikacije