Best pametni do 7000 rubljev - pregled in specifikacije

Številni domači potrošniki ne želijo kupiti pametnega pripomočka. Vseh teh zaslonov AMOLED, iger z visoko zmogljivostjo, senzorjev za prstne odtise in drugih tehnoloških okolij ni povsem nič. V fiskalnem sektorju je stanje z kupcem vedno nedvoumno: eno je žal, ostalo pa ne potrebujejo vse te napredne žebljičke, druge pa si preprosto ne morejo privoščiti napredne naprave iz srednjega cenovnega segmenta. Kljub skepticizmu poceni pripomočkov, še vedno obstajajo dostojne izbire. O njih bomo govorili. Kot kritično znamenje bomo vzeli povprečni proračunski prag 7.000 rubljev. Torej vam predstavljamo najboljše pametne telefone v višini 7000 rubljev, ki jih odlikuje kakovostna komponenta in zelo dobre ocene uporabnikov. Seznam bo predstavljen kot ocena. Vse spodaj opisane modele najdete tako v trgovinah brez povezave kot tudi v spletnih trgovinah, zato ne bi smelo biti težav z "videzom" in "občutkom".


Ocena najboljših pametnih telefonov do 7000 rubljev je naslednja:

 • "Vitez Xiamen Redmouth 5A".
 • "Xiamen Redmile 5A".
 • "Meuse M6".
 • DOOGEE X30.
 • Huawei Y5 (2017).
 • Podrobneje obravnavajte udeležence.

  Huawei Y52017

  To je eden najboljših pametnih telefonov do 7000 rubljev, ki je bil iz neznanega razloga podcenjen domači potrošnik. Prodajal ga je bogom, ki pa je tukaj, očitno, označen s pomanjkanjem trženja podjetja Huawei.
  Model ima privlačen zunanjividez, kot tudi kakovost izvedbe, kjer je kovina kompetentno kombinirana s plastiko. Ne glede na svojo ceno, je naprava prejela precej oster sklop čipov: quad-core procesor MKT 6737T, ki je delal v tandemu z grafičnim pospeševalnikom "Mali" serije T720 in 2GB RAM-a.


  Omeniti velja tudi dokaj dobro matriko IPS z ločljivostjo 1280 x 720 pik in kamero z 8 milijoni slikovnih pik. Pametni telefoni do 7.000 rubljev nimajo vedno podobnih bonusov. Proizvajalci ne raztrosijo takšnih ponudb in tu je velika redkost. Zaslon ima dobro osvetlitev in kontrast, kot tudi kompetentni svetlobni senzor. Vidni koti matrike so skoraj maksimalni, vendar le na sončen dan, je slep, zato morate iskati senco ali trajno pokriti pripomoček z dlanjo.

  Značilnosti

  Model je prejel 16 GB notranjega pomnilnika, če pa se izkaže, da je majhen, bodo SD-kartice (do 64 GB) koristne. Baterije z zmogljivostjo 3000 mga je dovolj za skoraj ves dan z mešanimi obremenitvami, no, in kot klicalnik in predvajalnik glasbe bo model trajal tri dni.
  Kot minus ena, pomanjkanje zmožnosti namestitve aplikacij drugih proizvajalcev na pomnilniško kartico, kot tudi zaslon, ki je odporen na praske. V prvem primeru bo zdravilo za namestitev amaterske firmware, v drugi - zanesljiv film s pokrovom. Uporabniki so večinoma pozitivni glede modela in njegovih zmožnosti. Vse, kar bi moral imeti tipičen pametni telefon, je tu in deluje precej sprejemljivo. Zadeva je trdna, zaslon ima dober zvok, prilogein več kot proračunski model, kot če ne pričakujete.
  Ocenjeni stroški pametnega telefona - približno 6900 rubljev.

  DOOGEE X30

  To je zelo dober pametni telefon do 7.000 rubljev. Nekateri uporabniki se pritožujejo nad zelo enostavnim zunanjim modelom, vendar je klasika vedno bila vsestranska in izven mode. 55-palčni zaslon na IPS matrici se ponaša s polno pihano 1280x720 pik brez namigovanja na pikselacijo.
  Produktivnost enega izmed najboljših pametnih telefonov do 7.000 rubljev ustreza quad-core procesorju "Mediatek" serije MT6580, ki deluje v parih z grafičnim pospeševalnikom "Mali-400". 2 GB RAM-a ne zadostuje le za stabilno delovanje vmesnika, temveč tudi za zagon dobre polovice igralnih aplikacij. Opozoriti je treba, da model uporablja 32-bitni procesor. Torej, večina igrač jo bo potegnila, vendar ne vsi, in za nekatere posebne potrebe, kot je delo s sintetičnimi testi, se ne prilega. Torej se prepričajte, da posebno pozornost na to, preden kupite pametni telefon.

  Razlikovalne značilnosti

  Prav tako je model razlikoval z razumno kamero velikosti 8 MP in zmogljivo napajanje 3360 čarovnikov. 16 GB notranjega pomnilnika zadostuje za vsakodnevne potrebe, glasnost pa se lahko poveča s pomnilnikom drugih izdelovalcev do 64 GB. Edina pomanjkljivost, ki jo lastniki včasih pritožujejo, je lepljenje naprave, vendar je ta učinek le redka izjema, zato je nemogoče imenovati pomanjkanje kritičnih. Poleg tega stroški gadgeta ne vključujejo nobenih resnihterjatve
  Uporabniki so dvoumni glede pametnega telefona in njegovih zmožnosti, vendar je vsa grobost zglajena več kot privlačna cena. Nekaj ​​večja od pripomočka za pet in pol tisoč rubljev ni mogoče zahtevati. Približna cena modela - približno 5500 rubljev.

  Meizu M6

  To je eden najboljših pametnih telefonov do 7000 rubljev. Takoj, je treba določiti, da v tem okviru pride mlajša sprememba M6 s 16 GB vgrajenega pomnilnika na krovu, medtem ko lahko bolj napredne različice stanejo manj kot 10 tisoč rubljev.
  Model bo zadovoljil uporabnika z visokokakovostnim 52-palčnim zaslonom na IPS matriki z ločljivostjo 1280 x 720 slikovnih pik, razmeroma močnim MT675 procesorjem podjetja Mediatek in pametnim pospeševalnikom Mali-T860. Pomaga jim prebaviti vse 3 GB RAM-a, kar je povsem dovolj za normalno delo. Zmogljive in zahtevne igrače so lahko nabor kompletov čipov, ki jih boste lahko potegnili, vendar bo treba grafične prednastavitve ponastaviti na srednje, včasih pa tudi na minimalne vrednosti. Kot je za vmesnik, potem je bilo vse v redu, ni bilo zavore, frize in drugih zamikov. Vse ikone se odzivajo in se hitro odprejo na prvem tapu, mize se obračajo tako hitro in njihova obremenitev ne vpliva na hitrost.

  Značilnosti modela

  Za kakovost zbiranja enega najboljših pametnih telefonov do 7000 rubljev, ni pritožb uporabnikov: ni razpok, ne škripanje, ne luff in crunch. Edina žlica katrana, na katero se potrošniki pritožujejo, je veliko število "levo"programsko opremo in jo izbrišete ni tako preprosta. Problem pa je rešen z utripanjem, toda za večino je to spet denar.

  Uporabniki so na splošno pozitivni glede modelov. Serija M6 je bila najbolj uspešna med ostalimi blagovnimi znamkami pametnih telefonov. Vse, kar potrebujete za delo in zabavo, je greh, da se pritožite. Približna cena pametnega telefona - približno 7000 rubljev.

  Xiaomi Redmi 5A

  To je odličen pametni telefon do 7000 rubljev z dobro kamero. Matrika s 13 milijoni slikovnih pik lahko tekmuje s podobnimi fotoaparati iz srednje kakovostnih in celo premium segmentov, z eno samo HDR zmogljivostjo in naprednim samodejnim ostrenjem.
  5-palčni model se ponaša s svetlim in visokokakovostnim zaslonom na IPS matriki z ločljivostjo 1280 x 720 slikovnih pik in zvočniki. Poleg tega slednje ne sledijo le v decibelih, temveč tudi v globino. Za delovanje gadgeta je dokaj velik nabor čipov: procesor Snapdragon serije MSM8917, video pospeševalnik Adreno 308 in pametni RAM. V osnovnem setu, v katerem je model samo najboljši pametni telefon do 7000 rubljev, je nameščen 2 GB OPERATING pomnilnika in 16 GB notranjega pomnilnika.

  Posebne lastnosti naprave

  Prvi in ​​drugi je dovolj, ne samo za nemoteno delovanje vmesnika, ampak tudi za zagon sodobnih aplikacij. V posebej "težkih" igrah pa je treba vizualne nastavitve ponastaviti na najnižje vrednosti, drugi programi pa brez težav in z več kot le frekvenco za predvajanjeokvirji
  Poleg tega naprava deluje v vrhunskih 4G omrežjih nove generacije, kar pomeni, da ne bi smelo biti težav z internetom. Zahvaljujoč pojasnjevalni programski opremi, ki je odgovorna za varčevanje z energijo, ima model dolgo življenjsko dobo baterije. Zmogljivosti 3.000 gramskega magneta so dovolj za cel dan pri mešani obremenitvi. Če ne uživate v video in resnih igralnih aplikacijah, lahko traja baterija do dva dni. Edini minus, ki je ključnega pomena za nekatere težko ime, je zelo dolg polnjenje baterije. Zato je najbolje, da zapustite ta proces za noč. Ocenjeni stroški telefona - okoli 6800 rubljev.

  Xiaomi Redmi Note 5A

  Še en predstavnik Xiaomi, ki se lahko imenuje najboljši pametni telefon na 7000 rubljev. Tukaj govorimo o osnovni modifikaciji serije z 2 GB RAM-a in 16 GB notranjega pomnilnika. V drugih primerih lahko stroški dosežejo do 10 tisoč rubljev.
  Model se ponaša z atraktivnim videzom, prijetnim ohišjem na dotik, izdelanim iz aluminijeve zlitine, pomešanega s plastiko, in precej čipov. Slednje so praviloma opremljene z modeli srednje cene, namesto s proračunskimi sektorji. Produktivnost je skladna z zgoraj navedenim in je dokazano procesor "Snapdragon" serija MSM8917, ki deluje v tandemu z video pospeševalnikom "Adreno 308". Kot v prejšnjem primeru ni nobenih težav z zaganjanjem aplikacij, včasih pa morate ponastaviti vizualne nastavitve na povprečja ali minimumkazalniki. 55-palčni IPS-matrični polni 558-palčni zaslon ustreza vizualni komponenti in popolnoma razkriva ločljivost 1280 x 720 slikovnih pik. Indeks pikslov na palec se spreminja v 260, tako da pixelation tukaj ni viden, tudi če gledate zaslon z vso budnostjo.

  Značilnosti modela

  Ni preneseno v pametni telefon in fotoaparat. Osnovni 13-megapixel posname zelo dobre fotografije - in video. Obstaja razumljiv samodejni fokus, ki deluje po potrebi in ni označen, obstaja pa tudi polna podpora za način HDR. Sprednja kamera je dobila matriko 5MP in je zelo primerna za komunikacijo z videomessengerjem in sephi. Model je opremljen s 3080 mAh akumulatorsko baterijo. Tako kot v prejšnjem primeru je pametna programska oprema nameščena na platformi, je odgovorna za varčevanje z energijo, zato v mešanih načinih pametni telefon traja skoraj ves dan. Uporabniki pustijo povsem pozitivne povratne informacije o pametnem telefonu. Kljub skromnim stroškom lahko model priključi na vrhunske pripomočke (hello, Samsung in Sony). Torej njegov strošek deluje na celotni napravi. Približna cena modela - približno 7000 rubljev.

  Sorodne publikacije