Pregled prenosnih zvočnikov: izberite najboljši brezžični model

Pred mnogimi leti so številna znana podjetja na svetu začela množično razvijati mobilne zvočnike. Vendar je ta tehnika zelo nepričakovano hitro postala zelo priljubljena. Zvočniki so bili udobni. Njihov obseg je res velik, kar vam omogoča, da napravo vzamete po vaših željah. Članek predstavlja pregled prenosnih zvočnikov, ki so prejeli najvišje ocene od potrošnikov.

Glavne funkcije

Jezik bo vseboval moč in format zvočnikov. Proizvajalec praviloma prvič zelo redko poroča o prvem kazalcu, potrošniki pa te informacije nikoli ne zanimajo. Preden se odločite za model, je najbolje, da bodite pozorni na to, koliko zvočnikov uporabljate, in tako veliko. Če ima naprava RF glavo ali bas, bo veliko boljši od tistega, kjer je nameščen le en širokopasovni avdio vir. Pregled prenosnih zvočnikov vam bo pomagal razumeti, katera od možnosti je najmočnejša reprodukcija, zato ne smete skrbeti.


Prav tako ni potrebna velikost. Na fotografijah, ki so predstavljene na spletnih virih, se sistemi morda zdijo enaki, v resnici pa se njihove dimenzije zelo razlikujejo. V primeru, da bo kupec nosil stolpec povsod, je bolje, da raje izbere model s težo 300-500 gramov, težji pa je praviloma namenjen namiznim napravam doma ali v pisarni. Tako jih lahko uporabimo bolj racionalno.

Videz(design)

Večina predlaganih naprav iz velikega števila priključenih na vire zvoka prek modula bluetooth. Preden kupite stolpec, je najbolje, da določite, koliko oznak ima v spominu. Če jih je več, se bo preklop iz tabličnega na telefon zgodil takoj. V nasprotnem primeru boste morali znova konfigurirati in povezati zvočnik vsakič.


Na internetu so veliki pregledi prenosnih zvočnikov Bluetooth. Priljubljenost je enostavno razložiti z njihovo funkcionalnostjo. Zato se je pri izbiri najbolje osredotočiti na to vrsto naprave. Če se potrošnik bolj zanima za tehnologijo Apple, potem bi raje uporabil modele, ki se povezujejo z uporabo AirPlay-a. Z lahkoto in takoj se povežejo s potrebno napravo, ki je ne more, ampak prosim. V primeru, da bo kolona delovala v "sodelovanju" z računalnikom ali prenosnim računalnikom, je bolj primerno izbrati naprave z linearnim vhodom. To ne bo samo povečalo udobja uporabe, temveč bo omogočilo tudi daljše obratovanje brez ponovnega polnjenja.

Zvočnik

Pregled prenosnih zvočnikov vključuje tudi opis tistih modelov, ki imajo mikrofon. V tem primeru se lahko uporabijo v načinu zvočnika. Kaj to pomeni? Ta rešitev vam omogoča, da dvignete telefon in komunicirate s sogovornikom skozi stolpec. Vendar pa to ne zahteva ugodnosti. Morali bomo trdno priti do kolone, da bodo ljudje slišali, kaj pravi lastnik opreme. Dražji modeli imajo dobre mikrofone in sisteme za zmanjševanje hrupa,zato jim bo komunikacija veliko bolj udobna.

Beats Pill 2.0

Pregled prenosnih zvočnikov bi se moral začeti z enim od najboljših. Gre za Beats Pill 2.0. Na žalost, ne glede na to, kako priljubljena je to podjetje, blaga iz drugih segmentov potrošniki ne marajo. Večina meni, da so pridobili široko razširjeno popularnost s precej trmastim trženjem. Vendar pa takega stolpca ni mogoče reči. Resnično delajo na odlični ravni in potrošnike silijo k pisanju pozitivnih ocen.
Od dobro znane različice Pill se nova 2.0 praktično ne razlikuje veliko. Zdi se ustrezno, pritegniti velik odstotek potrošnikov, lahko zaračuna pametni telefon, če je to potrebno. Tehta le 310 gramov, zato je enostaven za prevoz. Ima več širokopasovnih zvočnikov - visoko raven zvoka.

Sony SRS XB3

Pri gledanju prenosnih zvočnikov je treba nujno upoštevati Sony SRS XB3. Pregled te naprave kaže, da ustreza sodobnim zahtevam in da njegova vrednost (približno 5700 USD) v celoti opravičuje. Zvok je zanimiv, še posebej, če vključite elektronsko glasbo. Videz je osupljiv, nedestruktiven in nekonservativen, kar je neločljivo povezano z mnogimi znanimi modeli zvočnikov. Zakaj bi morali biti pozorni na ta model? Znana je po dolgem trajanju baterije. Če potrošnik posluša večinoma mirne zvrsti in sloge v glasbi, mu bo zvok kolone zagotovo zadovoljil. Sčasoma se bo cena naprave zmanjšala in bo od potrošnikov dobila visoke ocene. In čeprav so zmedeni zaradi stroškov.

Harman /Kardon Esquire

Izdelki iz. \ TProizvajalec Harman /Kardon je že dolgo označen za vrhunske izdelke. Pravzaprav, v zadnjem času, podrobnosti podrobnosti o izdelkih iz drugih podjetij. Vendar je treba opozoriti, da je kombinacija vseh elementov resnično impresivna. Zbirka in uporabljeni materiali si zaslužijo pohvalo, saj so na najvišji ravni. Model je prejel prijeten in napreden zvočni učinek. To je podrobno, polno in nizke frekvence se slišijo kot nemogoče. Baterija lahko deluje na baterijo približno 10 ur. Zaradi prisotnosti mikrofona se lahko uporablja kot zvočnik. Pri izbiri tega modela je treba omeniti, da je v svojih dimenzijah bolj stolpec tabele, ne pa prenosen. Tehta približno 1 kg, kar ni všeč vsem. Glede na sodobne standarde prenosnih naprav je ta kazalnik prevelik.

Interstep SBS 100

Pregled prenosnega zvočnika Interstep SBS 100, ki kaže svojo nedvomno prednost, primerno za te potrošnike, se odziva na kakovost prejetega zvoka. Glavne konkurente te naprave lahko imenujemo nekatere naprave iz JBL. Cenovna kategorija v njih je praktično enaka, vendar so značilnosti nekoliko drugačne. V obeh najvišjih frekvencah se čutijo na "klic". Toda praktičen model, potrošniki še vedno klic SBS 100. Materiali na dotik je prijeten, udoben primer. Zaščita naprave je nezaželena, toda lažja mehanska poškodba ni strah. Gumbi so odlični, kliknite na njih užitek, s klikom slišite značilen klik. Na splošno je prenosni zvočnik Interstep SBS 100 dober pregledNavedite informacije o tem, kaj privablja dodaten odstotek potrošnikov. Glavna značilnost te naprave je možnost uporabe bliskovne kartice. Zato stolpec v tem primeru deluje kot igralec.

JBL Pulse

Proizvajalec je že dolgo uveljavljen na trgu, znan pod imenom JBL. Pregled prenosnih zvočnikov JBL in celo ne enega lahko najdete na internetu. Tukaj sta samo dva vidna modela - Pulse in GO. Naprava ima dinamično osvetlitev, ki privablja vse več potrošnikov. To je poceni in ima dokaj dostojno videz, v celoti v skladu s cenovno kategorijo (8 tisoč rubljev). Na trgu je veliko število stebrov, ki svetijo v vseh smereh s svetlimi barvami. V tem modelu, vsi odtenki ne zdrobijo oči, so prijetne, in ima tudi možnost, da izbere način delovanja osvetlitve ozadja. Zbirka je visoke kakovosti, zvok je res odličen. Na žalost obstaja 5 ur trajanja baterije, za nekatere pa to sploh ni problem.

JBL GO

Ta model je primeren za številne potrošnike. Zakaj? Enostavnost upravljanja, enostavnost uporabe, visokokakovosten zvok in mobilnost so del naprave, kot je prenosni zvočnik JBL GO. Kratek pregled lahko najdete spodaj. Audiosystem ima poleg nespornih prednosti in prijetno cenovno kategorijo. Zaradi nizkih stroškov je na voljo tudi revnim potrošnikom. Zdaj je na ruskem trgu ta model resnično najbolj kakovosten in poceni. Kdo bo obžaloval 2500 rubljev za takšno opremo?

Xiaomi MiBluetooth zvočnik in Xiaomi Box Square

Nato si oglejte prenosne zvočnike Xiaomi. Opozoriti je treba, da se podjetje dobro zaveda potrebe potrošnikov. Zato vsi izdelki, vključno s predlaganimi stolpci, dobro združujejo kakovost in vrednost. Sistemi nimajo izjemnega izgleda ali veliko dodatnih funkcij, vendar jih odlikuje impresiven zvok. Pomanjkljivost se lahko imenuje le, da ob hrupu prihaja do hrupa. Kaj imajo potrošniki v Xiaomi Square Boxu? Sprejemljiv zvok, odlična vrednost za denar, majhnost, čas pripravljenosti, minimalističen dizajn. Cons potrošniki vključujejo pomanjkanje kabla za polnjenje v kompletu, kot tudi kakovost zvoka pri visoki glasnosti. Xiaomi Mi Bluetooth Speaker navdušuje s kovinsko baterijo, odličnimi kompilacijami in materiali, majhnostjo, zvokom, funkcionalnostjo predvajanja pomnilnika, kot tudi možnostjo povezovanja prek brezžičnega modula in kabla, poleg tega pa uživa tudi čas delovanja baterije. Slabosti tega stolpca vključujejo grozne lastnosti mikrofona, kitajski glas nad vsemi sporočili in potrebo po nakupu kabla za polnjenje posebej.

Prenosna kolona MS 148BT

Pregled naprave je kratek. Čeprav velja za prenosno, pa je težko poimenovati. Tehta nekaj več kot 1 kg. Možno je predvajanje glasbe s pomnilniške kartice in povezovanje s kablom v prenosnik ali računalnik. Zvočniki imajo tudi vgrajeno osvetlitev ozadjasistem deluje z modulom Bluetooth.

Sven SPS 721

Glede na pregled prenosnih zvočnikov Sven SPS 721, ki bo jasno pokazal, da so primerna možnost, lahko jasno ugotovimo - zaslužijo pozornost kupcev. Ta proračunski sistem se prodaja za samo 6-7 tisoč rubljev, kar velja za nizko ceno. Komplet ima dva zvočnika, daljinski upravljalnik, garancijsko kartico in polnilni kabel. Videz naprave je impresiven. Je minimalističen, ni dodatnih opomb, vendar je nepozaben. Od zadaj lahko vidite režo za pomnilniško kartico, vhod za slušalke (standardni "jack") in priključek za kabel USB. Upravljanje je zelo preprosto. Povezovanje zvočnikov bo enostavno, težave se ne bodo pojavile na noben način. Napravo lahko povežete z zvočnim virom bodisi z žico ali z uporabo modula bluetooth. Zvočniki imajo gumbe, ki omogočajo spreminjanje glasnosti, prilagajanje nastavitev izenačevalnika. Poleg tega je vgrajen poseben ključ, s katerim lahko spremenite vir igre. Za bolj priročno upravljanje so razvijalci ustvarili daljinski upravljalnik, ki deluje enako.
Med pomanjkljivostmi potrošniki opozarjajo na odsotnost vsaj majhnega prikaza. Pomagal bi razumeti, kaj glasba igra ali s katero opremo je povezana. Glasba se dobro predvaja, kar mnogi niso pričakovali. Včasih je problem z zvokom zgornjih frekvenc, zaradi česar morate zmanjšati glasnost. Najpogosteje kot prenosni sistem se ne uporablja. Njegova teža je 5 kgzvočniki popolnoma delajo, kar potrjuje vsak kupec. Za določeno željo je upravljanje le malce zmedeno, ampak proračunski model, zato je ta odtenek zanemarljiv.

Sorodne publikacije