Sistem zvočnikov Microlab M880: Pregled in povratne informacije

Microlab je že dolgo znan med amaterji in profesionalnimi glasbeniki. To je posledica dejstva, da proizvajalec proizvaja kakovostno opremo, preverjeno s časom. Tem glasbenikom ni treba dolgo govoriti o tem podjetju. Že dolgo je zasedla celico na ruskem trgu in jo je večkrat rešila, ker je hotela kupiti dobro tehniko po povsem dostopni ceni. V tem članku je pregled znanega modela - Microlab M880. Glavna naloga tehnologije je delo z računalnikom ali prenosnim računalnikom, ki mora reproducirati vse zvoke, ki jih prenaša prek modula bluetooth različice 4. Poleg tega lahko uporabljate tudi pametne telefone in tablične računalnike.
Paket

Okvir, v katerem proizvajalec dostavi tehniko, je precej okoren, zaradi česar je jasno - notranjost je resna strojna oprema. Komplet Microlab M880 pa je dovolj skromen in ne pritegne visoke vrednosti. Vse, kar potrošnik vidi v škatli - kabel in sam akustični sistem. Proizvajalec ne zagotavlja krmilnika in drugih podobnih naprav. Tako je jasno, da je oprema zasnovana za uporabo v majhnih prostorih.

Značilnosti

Model se prodaja v eni barvi - črni. Stereo zvočniki so nameščeni in ima subwoofer. Ojačevalnik deluje dobro. Razmerje signal /šum je 75 dB. Frekvenčno območje se giblje od 50 do 20 tisoč Hz. Moč vsakega zvočnika je 16 W, kar je povsem primerno za napravo te cenovne kategorije. Subwoofer ima nazivno vrednostmoč 27 vatov. Deluje dobro, ni pritožb glede delovanja. Skupna moč sistema je 59 vatov.


Dodatne funkcije vključujejo povezavo prek modula bluetooth, možnost prilagajanja tona zvoka z ojačanjem nizkih ali visokih frekvenc. Kabel ima mini vtič, ki je 35 mm. Sistem je dobil tudi slušalke. Regulacija glasnosti je na sprednji strani. Zvočniki in subwoofer imata isti material - MDF. To so plošče srednje gostote. Teža naprave je 6,5 kg Dimenzije zvočnikov - 10,5x21x12,5 cm, globokotonca - 18x21x33,5 cm.

Namestitev naprave

Zaradi posebnih dimenzij naprave je treba pred nakupom ugotoviti, kje bo nameščena. Potrebno je pokazati duhovitost in maksimalno ustvarjalnost, sicer bo uporaba Microlab M880 postala trdna moka. Namestitev tal je najbolje, da je ne postavite. Dejstvo je, da so zvočne naprave razporejene tako, da jih bo težko doseči. Najbolj racionalna rešitev je namestitev na mizo. Težava pri tej možnosti je v tem, da niso vse površine zasnovane za namestitev takšnih dimenzionalnih naprav. V tem primeru obstajata dve rešitvi problema. Prvič: uporaba brezžične povezave. S tem se izognete uporabi kabla, ki močno podaljša izbirni okvir namestitve. Drugič: Microlab M880 se lahko namesti pod mizo, tako da vse nastavitve postavimo naenkrat, brez možnosti njihove stalne spremembe. Glasnost po potrebiSpremenite ga lahko s programsko opremo, ki je nameščena v računalniku ali tabličnem računalniku.
Model je odličen kot ločen glasbeni center. Njen videz je impresiven in privlači vse avdiofile.

Zbiranje

Sistem Microlab M880 vam bo pomagal razumeti, ali je ta model primeren za potrošnika iz posebej obdelanega kartona. Gradivo je povpraševanje proizvajalcev, ki izdelujejo cenovno ugodno, a visoko kakovostno opremo. Ne mislite, da je nekaj slabše od običajnega vezanega lesa. Razlika je le v stroških, kakovosti v obeh primerih na odlični ravni. Telo sistema Microlab M880 (navodilo opisuje podrobnejše podatke) je dobilo izjemen zvočnik. Vendar pa je proizvajalec pozabil na mrežo. Nikomur ni pomembno, nekateri verjamejo, da zaščitni "žar" izgleda preveč grozno, medtem ko drugi to označujejo kot resno pomanjkljivost. Seveda je prisotnost mreže neobvezna, vendar še vedno zaželena. Če aparat pade, obstaja velika nevarnost poškodb zvočnika, če ni zaščitne površine. Akustični kabel je priključen na "tesno" namestitev. Zato je bolje, da se ga ne dotaknete še enkrat, sicer boste morali v procesu popravila vrvico popolnoma zamenjati. Poleg tega lahko škoda na tem delu povzroči težave, odprava katere bo preletela v peni. Sistem zvočnikov za nizke frekvence (subwoofer) je povezan z ojačevalnikom. Treba je opozoriti, da so videti precej srčkan, slog izvedbe - strog. Sama skupina prav tako vzbuja zaupanje; design je prijeten in ne povzroča gnusa. V redu jeprilegajo v katerokoli sodobno notranjost, še posebej, če boste našli dobro mesto za njega.

Office

Sistem zvočnikov Microlab M880, ki ga lahko preberete spodaj, ima vse potrebne kontrole na sprednji strani za nadzor namestitve. Na isti strani lahko najdete fazni pretvornik. Vzvod je precej malo, zato jih bomo lahko razvrstili. Med njimi so tonski, volumski in nižji frekvenčni regulatorji. Poleg tega se vklopi in izklopi gumb za vklop. Zaslon Microlab M880 (funkcije, opisane v tem pregledu) niso na voljo. Edina stvar, ki jo lahko dodamo, je osvetlitev ročice za glasnost, ki je nekakšen informator, da je namestitev vklopljena.

Zakaj naprava ustreza?

Ta naprava je odlična za diskoteke v manjših prostorih ali za domače zabave. Za tiste, ki so znani po svoji ljubezni do močnega predvajanja, to ne bo najboljša možnost. Nakup naprave bo odlična rešitev, če boste morali poslušati skladbe različnih žanrov. Delovalo bo tudi, če obstaja želja po izboljšanju igre. Mnenja subwooferja Microlab M880, ki so v tem primeru pozitivna, se bodo prikazala na najboljši strani, še posebej, če ob glasbeni spremljavi obstajajo posnetki in eksplozije.

Zvok

Praviloma je ta oprema povezana s stacionarnim računalnikom in posluša žanrske skladbe. Poglejmo, kako se naprava sliši v različnih slogih.
 • Trans. Podlage dopuščajo še veliko želje. Splošni vtis je dober. Zvok je čist, vsi glasbeni instrumenti so jasno slišni.
 • Darkwave Zvok je normalen. Najmanjša in povprečna glasnost predvajanja je jasna. Na maksimumu je hrup. Hkrati se povprečne frekvence bistveno izkrivljajo, vokali solista pa se spremenijo v običajno "žuborenje".
 • Skala. Zvok se prenaša odlično. Glasbeni instrumenti so dobro slišati, zlasti violino.
 • Alternativno. Čeprav je eden od rockovih stilov, se akustični sistem s tem slabo spopade. Preveč nizkih tonov, ki se prenašajo preveč agresivno. V njegovem ozadju postanejo alternativne pesmi kot hard rock, saj se vokali praktično izgubijo v hrupu.
 • Chillout. Zvoke lahko razvrstimo kot visoko kakovostne. Najvišji čist zvok, neizrazljivi občutki.
 • Treba je opozoriti, da je bila ta oprema preizkušena na eni od znanih rock kompozicij. Gre za kraljico - ali je ta svet ustvaril. Zvok se lahko imenuje odličen. Glede na široko paleto frekvenc, ki so prisotne v tej pesmi, kitaro in vokali zvenijo čim bolj harmonično. Na visoki ravni, na žalost, zvočniki niso na desni strani. Vendar pa še en poceni akustični sistem ne more popolnoma reproducirati te sestave. Zato zvočniki Microlab M880 nenehno prejemajo odlične povratne informacije o kakovosti zvoka. Ko se povežete s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, lahko slišite nekaj hrupa v ozadju. Včasih je problem vir zvoka, v določenih situacijah postane dana oprema. Predvajanje skladb prek modula Bluetooth lahko opazite, da bo vsaka glasba premajhna za ločen sistem zvočnikov. Na splošno pa ta naprava v celoti opravičuje svojo vrednost in vsa pričakovanjakupcev.

  Mnenja

  Med pozitivnimi stranmi naprave potrošniki upoštevajo naslednje odtenke: odličen bas, impresivna oblika, razmerje med ceno in kakovostjo, močan in čist zvok, velikost, gradnja, nizki stroški, nastavitev obraza, vzdržljivost, ugodnost subwoofer, poraba 59 vatov in možnost priključitve slušalk. Glede na slabosti, ki jih kupci ne marajo toliko, je treba opozoriti na kratke žice (vendar je to odvisno od osebnega okusa in potreb vsakega), predolg subwoofer, pomanjkanje nadzorne plošče, nizkofrekvenčna občutljivost, odprta oblika zvočnikov. Od težav, potrošniki opazijo, da je sčasoma gumb za vklop in izklop slabo pritisnjen, in tudi kovinska plošča se začne zrahljati skozi določeno obdobje. Na splošno, lastniki so zadovoljni s svojo izbiro, in večina od njih svetuje, da kupite ta model s podobnimi možnostmi proračuna. Navdušuje kakovost igre, ki je vidna v praktično vseh zvrsteh. Povprečna cena za komplet je prikazana spodaj.

  Cenovna kategorija

  Povprečni strošek modela je 5 tisoč rubljev. Kot darilo je ta naprava idealna rešitev, vendar je nujno, da vsakdo tehta in razmišlja. Če je proračun majhen, morate brez meditacije. V drugi različici je bolje pogledati dražje modele istega proizvajalca.

  Microlab se že dolgo šteje za spoštovano podjetje z bogato zgodovino. Žal je njeno obdobje že minilo, vendar se mnogi spominjajokot serija "Solo" in "As" sta pridobila ogromno popularnost in premagala zapise o prodaji v tem segmentu trga. Danes prihajajo sodobnejši in dražji modeli, ki nadomeščajo izdelke tega proizvajalca, ki hitro pridobijo potrošniško afiniteto. Ne moremo reči, da sistem zvočnikov Microlab M880 daleč zaostaja za svojimi analogi, vendar ni vredno priporočati resnega avdiofilma.

  Sorodne publikacije