Onemogoči Windows 7 Update: Osnovni načini

Verjetno je, da vsi vedo vse za Windows in za gonilnike ali nekatere programe, ki so nameščeni v njenem okolju, samodejno iskanje in namestitev posodobitev pa je aktivirana. Težava je v tem, da se lahko nadgradnja namesti v najbolj neprimeren trenutek, da se prenesejo računalniški viri ali da se delo na internetu oteži. Na žalost se sama nadgradnja za sedmo spremembo operacijskega sistema Windows zelo pogosto izkaže za napačno in celo vodi do pojava modrih zaslonov. Kako mislite, da lahko povprečnemu uporabniku svetujete, da lahko preprosto onemogoči nadgradnjo sistema Windows 7 in vseh sorodnih programskih komponent? Premislimo o tem vprašanju in poskusimo razmisliti o najbolj preprostih in dostopnih metodah, ki vam omogočajo izvajanje potrebnih operacij brez posebnega znanja na področju finega uravnavanja sistema.


Glavne metode za deaktiviranje samodejnega posodabljanja sistema, gonilnikov in programov

Metode, ki vam omogočajo, da hitro izklopite samodejno iskanje in namestite vse vrste posodobitev, lahko precej računate. Seveda bi bilo mogoče opraviti potrebne nastavitve v registru, toda za običajnega uporabnika se ta tehnika morda zdi precej zapletena, zato se vrnimo k enostavnejšim načinom onemogočanja samodejnega posodabljanja operacijskega sistema Windows 7 Basic in drugih sprememb tako na samem sistemu kot na gonilnikih. in nameščenih aplikacij po meri. Še posebej velja za operacijski sistem samNamestitev posodobitev lahko preprosto izključite prek razdelka »Windows Update«, ki je v standardni »Nadzorni plošči«, ali z deaktiviranjem glavnih in sorodnih storitev, ki so odgovorne za vsa ta dejanja sistema. Pri programih po meri je glavna tehnika onemogočiti ustrezne module v samih aplikacijah ali pa jih izključiti s seznama programčkov, ki se začnejo s sistemom, in slediti izdaji novih različic. Za maksimalno preprostost delovanja pa lahko uporabite tudi aplikacije tretjih oseb, ki vam omogočajo, da opravite vse potrebne operacije ne manj učinkovito.


Kako onemogočiti samodokončanje sistema Windows 7 Ultimate ali katero koli drugo različico: Osnovne tehnike

Prvi in ​​najlažji način za deaktiviranje namestitve posodobitev je, da pokličete Nadzorno ploščo in Pojdite v razdelek »Posodobitev za Windows«, kjer na seznamu pomembnih posodobitvenih dejanj v nastavitvah za možnosti izberete možnost »Nikoli ne preverjajte posodobitev« in počistite polje, da dobite priporočene posodobitve.
Takoj opazite, da so potrditvene tipke označene z ikono upravnega dostopa, tako da, če nimate teh pravic, se nič ne bo zgodilo. Opomba: Nekateri uporabniki nadalje priporočajo, da onemogočite namestitev posodobitev za druge Microsoftove izdelke, vendar popolnoma pozabijo, da bo njihova deaktivacija samega središča za posodobitev samodejno ustavila njihovo iskanje.

Popolna storitev ustavi posodobitev

Lahko jo tudi onemogočitePosodobite Windows 7 tako, da zaustavite sistemske storitve, ki so odgovorne za ta dejanja. Do želenega odseka lahko dostopate preko ukazne mize »Zaženi«, ki vključuje ukaz services.msc. Ampak tukaj morate biti zelo previdni. Preprosto deaktiviranje »Centra za posodobitve« ne bo storilo ničesar. Zato je priporočljivo, da izklopite štiri glavne komponente:
 • neposredno "Update Center";
 • Namestitveni program Windows;
 • monter modulov Windows;
 • optimizacija dobave.
 • Vnos za urejanje parametrov se dvakrat klikne ali prek menija PCM, po katerem se izbrana storitev ustavi s klikom na ustrezen gumb, vrednost nedejavnosti pa se nastavi na tip nedejavnosti (ne obratno!). Naslednje spremembe morate shraniti in sistema vam ni treba znova zagnati.

  Dodatni pripomočki

  Če ne želite nekaterih pomembnih posodobitvenih paketov in ne želite namestiti povezanih ali poškodovanih posodobitev, jih lahko preprosto izključite s seznama. Morda bi bilo priporočljivo odložiti namestitev, vendar to ni najboljša metoda. V tem primeru s pomočjo Microsoftove prenosne aplikacije po meri, ki jo imenujemo Pokaži ali skrij posodobitve, zlahka onemogočite nadgradnjo sistema Windows 7 na uporabniško izbrane pakete. V programu morate slediti navodilom "Master" na seznamu najdenih paketov, da bi označili nepotrebno in aktivirali njihovo prikrivanje.

  Kako onemogočiti avtokonfiguracijo gonilnikov v operacijskem sistemu Windows 7: načini

  V zvezi z vozniki in z njimi posebnimi težavamine kliči.
  Če želite deaktivirati namestitev posodobitev za krmilnik, uporabite nadzorno ploščo », pojdite v razdelek z napravo in tiskalnikom, prikličite meni za nastavitve posodobitve namesto samodejne namestitve, aktivirajte možnost zagotavljanja za uporabnika in označite točko onemogočanja za namestitev posodobitev gonilnika iz centra za posodobitve .
  Podobno lahko v operacijskem sistemu Windows 7 onemogočite samodejno posodabljanje skrbnika z nastavitvijo pravilnika skupine (gpedit.msc), kjer prek računalniškega razdelka in administrativnih predlog najdete mapo »Sistem«, pojdite v namestitveni imenik naprave in v zadnjem razdelku omejitev za element Prepovedati namestitev gonilnikov, prikazanih na zgornji sliki, nastavite vključeno stanje (!).
  Poleg tega morate v centru za nadgradnjo nastaviti prepoved zahteve za iskanje gonilnika.

  Metode za onemogočanje samodejne namestitve posodobitev za aplikacije

  Nazadnje si poglejmo, kako izklopiti posodobitve programske opreme v operacijskem sistemu Windows 7. Najprej preverite zagonsko particijo v sistemski konfiguraciji (msconfig), kjer morate onemogočiti vse module za posodabljanje in nato ponovno zagnati. Morda boste morali preveriti tudi nastavitve in nameščene aplikacije.

  Mnogi od njih bodo lahko pri sproščanju novih različic našli točko aktivacije sledenja. Toda le malo ljudi ve, da je treba včasih te naloge izključiti iz razporejevalnika opravil. Z njim se najbolj pojavljajo težave.
  Zato neporabili izgubo časa, uporabite kateri koli optimizacijski program, ki ima kontrolno točko planerja (na primer CCleaner), in s tem izklopite nepotrebne naloge. Vendar pa za popolno deaktivacijo, vse, kar je bilo opisano zgoraj, dobra korist kot AVZ ali Windows 7 Manager bo ustrezala. Mimogrede, zaradi deaktivacije vseh storitev posodabljanja je včasih mogoče bistveno izboljšati delovanje sistema in doseči bolj udobno delo na internetu. Toda vozniki morajo biti še vedno posodobljeni! Da bi to naredili, je najbolje uporabiti avtomatizirane programe, kot je iObit Driver Booster.

  Sorodne publikacije