Kje dobiti sredstva v igri Warfare. Galij in načini njegovega pridobivanja

Kje dobiti sredstva v igri "Warfare". Galij in načini njegovega pridobivanja

Mnogi igralci računalniških iger, ki se odločijo odkriti svet vojne, se soočajo s pomanjkanjem sredstev, potrebnih za ustvarjanje novih vrst orožja ali bojnih oblek, ki se imenujejo "vojskovanje". Eden od tako redkih materialov je galij. V tem pregledu vam bomo predstavili ta vir in opisali vse načine pridobivanja galija.

Zakaj potrebujete ta vir v igri Warfare?

Galij je eden izmed najbolj redkih materialov, vendar je obenem nemogoče ustvariti večino energijskih pušk in pištol brez njega. Poleg tega je ta vir potreben pri ustvarjanju novih "warfarewymes", kot tudi kostume in orožja za "Archwings". Odstotek padca tega materiala je precej nizek, zato boste morali obiskati več kot eno lokacijo, preden boste zbrali dovolj galija.


Kje dobiti galij v "boju"?

Ta material lahko uporabimo na več načinov. Najlažji način, da odidete v trgovino in kupite ta material za platino, je valuta igre "Warframe". Galija (1 kos) vas bo stala 10 platin, kar je precej drago, ker je za ustvarjanje orožja potrebno vsaj 10 kosov tega sredstva. Če vam to ne pomaga, lahko poskusite druge načine za izločanje sredstev v igri "Warfare". Gali je mogoče dobiti na vsaki misiji in na kateri koli lokaciji, če najdete depozite tega vira. Ta način pridobivanja je postal možen po prenovi "Silver Grove". Ohlapne usedline galija kot kopica belih in modrih kristalov. Dada če opazite nekaj takega, potem uničite predmet, ker boste iz njega prejeli vsaj en ingot vir.Druga metoda za ekstrakcijo tega materiala je namestitev ekstraktorjev na planetih, bogatih z galama. Vir je mogoče pridobiti samo znotraj Marsa in Urana, zato nastavite drone na teh lokacijah.

Kmetija na Marsu

Galium je mogoče najti na vseh misijah na tej lokaciji, vendar imajo nekatere naloge večjo verjetnost, da bodo izgubile ta vir. Preden greste na kmetijo, potrebujete dobro usklajeno ekipo, vendar je to glavno pravilo igre "Warfare". Galia pade na Kadeš - temni sektor Marsa. Tu se boste soočili s frakcijo "Infected". Raven nasprotnikov je tu nizka, tako da lahko z lahkoto branite več valov obrambe in najdete nekaj barov tega vira. Če potrebujete veliko količino galija, potem morate iti na drugo lokacijo.

Pridobivanje virov v uranu

Na tem mestu je galij veliko pogostejši. Preprosto pometanje vas bo pripeljalo iz enega na več kosov tega vira. Če želite nekaj časa založiti galij, potem poskusite svoje sile na misiji preživetja na lokaciji "Ophelia". Obstaja precej velika verjetnost, da se bo ta vir izgubil. Poleg tega je mogoče vključiti veliko število polimerov in plastidov. Ti viri niso nič manj pomembni kot galij.

Sorodne publikacije