Kako izbrisati objavo v "Instagramu" iz računalnika v brskalniku in iz telefona?

Mnogi uporabniki postavljajo to vprašanje in ne morejo najti točnega odgovora. Pravzaprav je to enostavno. Informacije v gradivu dajejo izčrpen odgovor. Če sledite navodilom, lahko uporabnik odstrani presežne podatke. Socialna mreža "Instagram" je zelo priljubljena v več milijonskih gledalcih po vsem svetu. Razvijalci programa ustvarjajo različne vmesnike in storitve, zaradi katerih je bivanje na internetu še bolj zanimivo. Instagram se uporablja ne samo kot komunikacija, ampak tudi za poslovne namene. Informacije, ki jih je uporabnik opisal, niso vedno potrebne. V nekaterih primerih se ljudje sprašujejo, kako izbrisati objavo v "Instagramu" iz računalnika.


Stanje je rešeno

Nekateri uporabniki menijo, da je v računalniku "Instagram" nemogoče izbrisati objavo v računalniku. Ali je to res - je treba obravnavati. Posnetki se vedno izkažejo za napačne in morda sploh niso na voljo. V tem primeru ne bi smeli biti živčni, saj je stanje mogoče popraviti. Sploh ni važno, lahko odstranite neželene informacije iz telefona (android in iPhone) in računalnika. Nekaterim uporabnikom je lažje odstraniti iz osebne naprave, nekdo iz telefona. V obeh primerih je to enostavno.

Kako odstraniti neželeno objavo v "Instagramu"?

Za začetek izberite objavo, ki jo želite izbrisati. To je lahko videoposnetek ali fotografija. Nato klikniteto so tri točke. Glede na vrsto telefona se lahko njihov videz razlikuje: v androidu - navpično, vodoravno - v telefonu iphone in windows.


Kliknite gumb "izbriši" in po potrditvi dejanja. Na koncu bo nepotrebna fotografija ali videoposnetek izginila iz vašega profila. Kot je razvidno iz navodil, v tem procesu ni nič zapletenega in vprašanje, kako izbrisati publikacije v "Instagramu" preko računalnika, lahko da izčrpen odgovor. Vendar mora biti uporabnik previden: oddaljena fotografija ne bo povrnjena nazaj. Izginila bo skupaj z besedili in komentarji. Mnogi onemogočijo ta trenutek, saj lahko videoposnetki ali fotografije zberejo veliko število ogledov. Dobro je izbrisati objavo ali ne. Mnogi uporabniki začnejo iskati odgovor na vprašanje, kako obnoviti izbrisano objavo nazaj, vendar ne morejo najti informacij. To je nemogoče. Ali ste prepričani, da želite izbrisati fotografijo? Če je bila slika sprejeta nepravilno ali napačno objavljena, jo lahko uporabnik izbriše neposredno v računalniku. Kako izbrisati fotografijo v "Instagram" iz računalnika v brskalniku? Navodilo je zelo preprosto. To je bilo prikazano zgoraj. V telefonu lahko tudi izbrišete dodatne fotografije.

Ali lahko izbrišem več fotografij?

Kako odstraniti objavo v "Instagramu" iz računalnika - so ugotovili. Ali lahko izbrišem več fotografij hkrati? Odgovor je negativen. Na žalost take funkcije ni. Izkušeni uporabniki ugotavljajo, da razvijalci niso predvideli take priložnosti. Izkazalo se je, da lahko objavo izbrišete le eno za drugo. Ni vrednopoiščite nekaj koristnih nasvetov, izbrišite več fotografij naenkrat, ni mogoče hkrati.
Pri tem je treba paziti: nekateri programi ponujajo brisanje več publikacij hkrati. To ni mogoče storiti, zato za večino takšnih predlogov obstajajo lopovi. Ne nameščajte neznanih programov. Ne samo, da opravljajo zahtevano funkcijo, lahko še vedno predstavljajo zlonamerni program na digitalni napravi. Kako izbrišem objavo v »Instagram« iz računalnika? Zelo preprosto. Sledite navodilom. Pomembno je, da uporabnik razume, da posnetih slik ni mogoče vrniti nazaj.

Gramblr

Gramblr je brezplačna programska oprema, ki omogoča objavljanje fotografij in videov na Instagramu z računalnika Mac ali Windows. Aplikacija vam omogoča, da program uporabljate čim bolj učinkovito. Razvijalci programa Gramblr so poskrbeli, da lahko uporabnik deli prispevke neposredno v računalniku.
Pogosto aplikacija ljudem omogoča, da znatno prihranijo svoj čas. Potreba po prenosu objave iz računalnika na mobilni telefon izgine. Fotografije in videoposnetke lahko objavite v priljubljeni družbeni mreži neposredno v računalnik. Zlasti bo aplikacija privlačna za uporabnike, ki ne želijo razumeti nastavitev pripomočkov. Veliko časa gre za študij funkcij. Gramblr vam omogoča, da konfigurirate znano socialno omrežje za osebni računalnik. Kako izbrisati fotografije v Instagramu iz računalnika prek Gramblr? Izkušeni uporabniki lahko uporabijo to orodje za prave namene. Običajno se uporablja Gramblrobjavite fotografije v omrežju. Storitev morate prenesti na posebno spletno mesto. Ko je program nameščen, ga je treba zagnati. Za vnos "Instagram" morate v račun vnesti uporabniško ime in geslo. Nato kliknite gumb "Prijava". Pojavi se obrazec za nalaganje slike v Instagram. Gramblr vam omogoča tudi hitro brisanje objav. Storitev ima jasen vmesnik in je zelo priljubljena.

Potrebna je dodatna programska oprema

Kako odstraniti fotografijo v "Instagramu" iz računalnika brez prenosa programov? Zelo preprosto. Objave lahko odstranite v sami aplikaciji Instagram. Za to vam ni treba uporabljati dodatnih programov. Uporabnikom pa se ponujajo programi za posredovanje. Da bi uporabili svoje ponudbe ali ne, se vsi sami odločijo. Nekateri ponujajo resnično zanimive rešitve. Ogledati si moramo kakovost programa, storitev in funkcionalnosti. Nekaterim bo lažje delati prek aplikacij tretjih oseb.

Zbriši objavo? Preprosto preprosto!

Instagram ni le sredstvo komunikacije. To je orodje, ki ga lahko uporabimo za razvoj osebne blagovne znamke. Za plodno delo mora uporabnik preučiti vsa orodja, ki jih ponuja Instagram. Vprašanje, kako izbrisati objavo v "Instagramu" iz računalnika, bo pomagalo pri poučevanju. Razvijalci so razvili uporabno funkcijo, ki vam omogoča, da odstranite nepotrebne materiale iz telefona in računalnika. Ta članek je odgovoril na vprašanje, kako izbrisati fotografijo v "Instagramu" iz računalnika v brskalniku ali telefonu.

Sorodne publikacije