Kako prodati stvari v Doti 2: Najlažji način za zaslužek

"Dot 2" je zdaj morda najbolj priljubljena multiplayer igra. Poleg tega je brezplačna in zato privablja veliko število igralcev. Toda sčasoma se izkaže, da ni vse v tej igri "brezplačno". Poleg tega lahko zasluži veliko denarja.

Stvari

Preden se naučimo prodajati stvari v Doti 2, je vredno razumeti, kaj se dogaja. Za tiste, ki še nikoli niso igrali te igre ali so šele začeli, je treba takoj reči, da so stvari samo kože, to je tako imenovani "zaviti". Ne vplivajo na sposobnost junakov ali moč artefaktov. Samo okrasijo znake ali dodajo posebne učinke.


Tudi za lepoto so mnogi igralci pripravljeni dati na stotine in tisoče rubljev. Poleg tega obstajajo popolnoma "neškodljivi" predmeti, ki stanejo 10 centov in so zelo dragi za 1.000 $.

Ne morete prodati

Torej, kaj se lahko proda v Doti 2? Na splošno je bilo s tem vprašanjem lažje. Igralci po tekmi so izgubili stvari, ki bi jih lahko preprosto prodali in prejeli denar ali zamenjali za druge predmete. Po tem je Valve naredil nekaj sprememb. In to se je zgodilo po enem od novoletnih dogodkov. Potem je v boju proti zmaju v posebnem načinu padla ogromna količina stvari in celo celo omrežje. Toda kasneje se je izkazalo, da vse te stvari ni mogoče prodati in jih ni mogoče prenesti. Od takrat je vse postalo bolj zapleteno. Če želite razumeti, ali lahko prodajate ali prenašate stvari v svojem inventarju, ga izberite in si oglejte opis. Če obstajaizjavil, da ga je mogoče prenesti in prodati, nato pa varno iti na "Razlog za trgovanje".

Ponudbe

Torej, kako prodati stvari v Doti 2 ?. Izkazalo se je, da je to enostavno. Imate lahko celo dva načina. Prvi je najvarnejši. V "Steam" je "trgovalna platforma", na kateri igralci razstavljajo svoje predmete. Tam lahko kupite katero koli želeno stvar ali celo vrsto. Lahko tudi prodate nekaj, kar tukaj ne potrebujete. Za aktiviranje "Trgovalne platforme" morate opraviti nakup v trgovini "Stream". Pogosto so mnogi igralci kupili lastne promocijske igre, ki so stale dobesedno 7-10 centov, mesec dni kasneje pa so lahko zaprosile za ponudbo. Prav tako je vredno aktivirati Steam Guard in šele čez 15 dni bodo lahko vsi delali v celoti.
Torej, kako prodati stvari v Doti 2 ?. Preklopiti morate na svoj inventar. Izberite element, ki ga ne potrebujete. Če je mogoče prodati in prenesti, boste videli napis "Sell". Pritisnite, prikažite ceno in kliknite na gumb. Če ne veste, kakšno ceno morate dati, morate kopirati ime artikla, pojdite na "Marketplace", tam v iskanju vstaviti ime stvari in ga najti. Seznam vseh, ki trenutno prodaja ta izdelek, bo naveden pred vami. Na ta način lahko določite vrednost.

Triki

Ko že veste, kako prodati stvari v Doti 2, se lahko naučite nekaj trikov. Kot smo že omenili, obstajata dva načina za prodajo stvari. Denarja, ki je na "Steam" ne more biti umaknjena, tako da ne bo delovala za prodajo.stvari. Vendar pa obstajajo določena spletna mesta, ki vam omogočajo, da prodajate stvari iz iger za pravi denar. Nato lahko zasluženi denar prikažete na elektronskih denarnicah.
Prav tako veste, da lahko poleg prodaje tudi zamenjate predmete. To lahko storite tudi na spletnem mestu tretje osebe. Tam lahko preprosto zamenjate stvar za drugo, kar bo nekoliko dražje. Prav tako lahko igro vključite v svojo najljubšo ekipo in osvojite dodatne predmete. Zato vaši sestanki za osebne računalnike ne bodo tako zaman.
Mimogrede, zgodilo se je, da so se zelo poceni stvari prodali za veliko denarja. Na primer, nekateri kurirji stanejo približno 2 $, toda tukaj na grafikonih trgovalne platforme je jasno, da je bila cena v določenem času 30 $. Nekateri igralci bi lahko na praznem mestu dobili dober denar.

Awesome dear

Kot se je izkazalo, obstajajo tudi zelo drage stvari v igri "Doto 2". Na primer, slavni kurir "Golden Roshan" je bil prodan za 360 tisoč rubljev. Obstaja tudi slavni "kavelj" za Pujo, ki zdaj stane 200 dolarjev. Obstaja veliko elementov, ki so podobni drug drugemu, toda zaradi dodatnega učinka se njihova cena spreminja nekaj desetkrat.

Sorodne publikacije