Kako poiskati geslo na terminalu terminala Med-Tec Riserch v Falloutu 4

Med potovanjem po gnezdu lahko po nesreči pridete v laboratorij Med-Tec Riserch na Falloutu 4. Ta lokacija je gosto poseljena z duhovi, a po čiščenju in doseganju končnega boste našli terminal. Nemogoče je odpreti tudi z visoko sposobnostjo "Intellecta". Zato, da bi našli vse dragocene stvari, morate najti geslo. Več o tem, kako to narediti v tem članku.

Začetek avanture

Za dostop do terminala Med-Tec Riserch v Falloutu 4 bo potrebno vključiti McCride v njegove podružnice. Tega plačanca boste našli v VIP coni bara za tretjo reiko mesta dobrega sosedstva. Pri srečanju se bo lik prepiral z Wynlockom in Barnesom. Iz njihovega pogovora boste razumeli, da je bil Maccurrie Strelec, vendar se je odločil delati zase.


Ustvarjanje tega lika kot spremljevalca je enostavno. Dovolj je, da plača 250 kape, in ko prenesete "Starejši" cena bo padla na 200 in potem bo človek šel z vami na izlet v Desolation. Vendar je doseganje McCridejeve verodostojnosti veliko bolj zapleteno. Če želite to narediti, sledite naslednjim pogojem:
 • Po končanem iskanju "Clean Up Properties in Good Neighbourhood" poiščite več naslovnic Whitecheap Robota.
 • Oglejte si karizmo Freda Alona med opravljanjem misije "Prinesite kanister z halucinogenom".
 • Ubijte divje ropotanje.
 • Ko končate misijo "Relevant Service", obvestite Blake, da ste seznanjeni s težavnimi situacijami.
 • V iskanju "Fant v hladilniku", zavrne prodajo Billyja pokrovitelja.
 • Po tem bo Maccrida zaupal in vas prosil za pomoč pri pogovoru. Začne se naloga "Daljna cesta", med katero boste morali odpreti terminal Med-Tec Riserch v Falloutu 4.


  Skozi iskanje

  Pojdite s spremljevalcem na postajo "Mas Pike". Ta postaja deleža Strelca se nahaja na nadvozu. Tik ob njej so trije plačanci. Ponovite z njimi in se povzpnite po stopnicah. Bodite previdni, desetine nasprotnikov čaka na vas. Poleg tega je kamp zaščiten s kupolo in dvema turretoma. Po zmagi si oglejte lokacijo. Tukaj je skrita moč oklep T-60. Pri tem se zaključi prvi del nalog McChryde. Po določenem času se bo spremljevalec spet obrnil po pomoč. Povedal bo o svoji ženi in bolnem sinu. Sedaj morate najti zdravilo za fanta, ki je shranjen v Med-Tec Riserch. Kje v Fallout 4 najdete to lokacijo? Je v Commonwealth of Malden, južno od Shelterja 75 in srednje šole, vzhodno od bolnišnice Medford. Ko pridete do kraja, vstopite v stavbo. Vaš cilj se nahaja v zgornjem nadstropju. Bodite previdni, v tej hiši je veliko divjega ropotanja. In čeprav niso zelo nevarni, vas lahko veliko vzamejo. Ne pozabite pogledati na straneh, ker je veliko koristnih predmetov. Pojdi na terminal in ga aktiviraj. Geslo, ki ga prejmete od McCride, je na mestu. Po odstranitvi izolacije pojdite v klet in vzemite sirotko. Za dokončanje iskanja v zvezi s kliniko Med-Tec Riserch v Falloutu 4, vzemite Daisyjeve droge v sosedstvo. Po tempartner vas bo naučil sposobnosti "Smrtonosnega strela".

  Kako hitro najti Jakovovo geslo od Med-Tec Riserch v Fallout 4

  Če ne želite prenesti "razmerja" z McCrideom po prvi fazi, uporabite posebno kodo. Če želite to narediti, uporabite tipko ~, da aktivirate igralno konzolo. V polje vnesite naslednjo vrstico: add 0002a8a7. Potem napišite add.getav CA_affinity 750. Nato se lahko po vrnitvi v igro takoj odpravite na terminal lokacije, spremljevalec pa vam bo dal geslo.

  Sorodne publikacije